Destinatii Europene

REVELION 2020 Indonezia – Bali

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
29/12/2019 - 08/01/2020
Pret Total:
1240 € (112.73€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:














REVELION INDONEZIA – BALI

Denpasar – Kuta – Ubud – Mengwi – Kintamani

Vă invităm într-o inedită escapadă în Insula Bali, faimoasă pentru plajele minunate, luxuriantele păduri tropicale, sculpturile în lemn, peşterile sacre şi nu în ultimul rând pentru moştenirea culturală a singurei insule hinduse din Indonezia, vizibilă în cele peste 20.000 de temple şi altare, motiv pentru care mai este cunoscută şi ca „Insula celor 1000 de temple”.

Perioada: 29.12 – 08.01.2020

Ziua 1 / 29.12.2019: Bucureşti – Amsterdam – Denpasar
Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 12:00 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei KLM). Plecare spre Amsterdam cu compania KLM, zbor KL 1374 (13:55 / 15:55), de unde se va pleca spre Denpasar cu zborul KL 835 (20:55 / 20:20).
Ziua 2 / 30.12.2019: Denpasar – Kuta
Sosire la ora 20:20 în Denpasar, capitala insulei Bali de unde ne vom îndrepta spre Nusa Dua - zona de plajă. Cazare în camere deluxe la Hotel Bintang Bali Resort 5* (sau similar 5*).
Ziua 3 / 31.12.2019: Kuta – croazieră spre Insula Lembongan
Mic dejun. Timp liber la dispoziţie pentru plajă şi alte activităţi individuale sau opțional transfer în Portul Benoa pentru îmbarcarea pe vasul cu care veţi putea face o croazieră de o zi cu dejun inclus spre Insula Lembongan, situată la câţiva kilometri de Coasta Sanur. Călătoria cu catamaranul de lux durează o oră şi jumătate pe sens, trecând prin impresionanta strâmtoare Badung. Insula este un mic paradis tropical, renumită pentru minunatele plaje de nisip alb umbrite de palmieri, pentru abundenţa de culori vii, pentru mlaştinile de mangrove, pentru apele clare turcoaz şi pentru viaţa marină bogată. Veţi putea face plimbări în interiorul insulei sau plimbări în bărci cu fundul de sticlă. După-amiază ne vom întoarce pentru cazare la Hotel Bintang Bali Resort 5* (sau similar 5*) și vom avea timp liber pentru a ne pregăti pentru cina festivă de Revelion din cadrul hotelului. LA MULŢI ANI 2020!
Ziua 4 / 01.01.2019: Kuta
Mic dejun. În prima zi a noului an vom avea timp liber la dispoziţie pentru plajă, relaxare, cumpărături sau vizite individuale - se poate vizita Denpasarul sau alte staţiuni balineze. Cazare la Hotel Bintang Bali Resort 5* (sau similar 5*).
Ziua 5 / 02.01.2019: Kuta – rafting pe Râul Ayung
Mic dejun. Zi liberă la dispoziţie pentru plajă şi alte activităţi individuale sau veți putea opta pentru o experienţă unică, plină de adrenalină: rafting pe Râul Ayung. Vă veţi putea bucura cu acest prilej de peisajele spectaculoase oferite de pădurea tropicală densă, de stâncile falnice, de căderile de apă şi de întinderile câmpurilor de orez. Vă veţi întâlni cu maimuţe gri sau negre şi cu o mulţime de păsări exotice. Aventura va dura aprox. 6 - 7 ore, timp în care veţi fi atent supravegheaţi de către un instructor. Dejun inclus. Seara, întoarcere pentru cazare la Hotel Bintang Bali Resort 5* (sau similar 5*).
Ziua 6 / 03.01.2019: Kuta – safari cu elefanți în jungla Taro
Mic dejun. În această zi veți putea opta pentru o plimbare cu elefanții în jungla Taro, o experiență pe care nu o veți putea uita niciodată. Îi veți putea hrăni, face poze cu ei și veți afla mai multe amănunte despre aceste animale fascinante. Excursia include intrarea în parc, plimbarea cu elefantul și dejunul. Întoarcere pentru cazare la Hotel Bintang Bali Resort 5* (sau similar 5*).
Ziua 7 / 04.01.2019: Kuta – Ubud
Mic dejun. Deplasare spre Ubud, un remarcabil centru cultural şi artistic. Pe parcursul traseului ne vom opri în satul Celuk, faimos datorită bijuteriilor din aur și argint și vom vizita Templul Batuan, un complex de sanctuare din gresie, cu arhitectură tradițională, bine conservate, care este de regulă plin de fructe și flori, iar meșterii populari vin și își prezintă ultima lor lucrare, de la baticuri, la picturi și statuete. Dejun la un restaurant local, după care vom face o scurtă oprire în satul Mas, centrul artizanatului din lemn, unde vom putea admira și cumpăra celebrele statui balineze. În continuarea zilei vom vizita situl arheologic Goa Gajah sau “Peștera Elefantului”, care datează din sec. al XI-lea, construit ca un loc spiritual pentru meditație, cu sculpturi superbe în piatră, o peșteră centrală, bazine de înot și fântâni. Sosire în Ubud și cazare în camere superioare la Hotel Ubud Wana 4* (sau similar 4*).
Ziua 8 / 05.01.2019: Ubud – Turul Mengwi – Ubud
Mic dejun. În această zi vom face turul zonei centrale a insulei, traversând câmpurile de orez, către străvechiul Regat Mengwi. Vom ajunge în satul Jatiluwih, care face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO datorită peisajelor spectaculoase asupra sudului insulei presărat cu terase de orez. În continuarea zilei vom vizita uriaşul templu Pura Taman Ayun, care a servit drept templu regal în sec. al XVIII-lea, în cadrul regatului Mengwi. Situat într-un parc pitoresc, cu numeroase iazuri, templul care în traducere înseamnă “prea-frumoasa grădină”, este unul dintre cele mai frumoase din insulă, cu o arhitectură unică balineză. Vom intra apoi în pădurea Alas Kedaton, unde trăiesc mii de maimuţe pitice, ca în final să vizităm unul dintre cele mai venerate temple balineze, templul Tanah Lot sau în traducere “pământ pe mare”. Unul dintre cele şapte temple pe mare din Insula Bali, închinate zeilor mărilor, situat într-o superbă locaţie, în vârful unei insuliţe stâncoase, este unul dintre cele mai fotografiate obiective din Bali. Dejun inclus pe parcursul vizitelor. Cazare la Hotel Ubud Wana 4* (sau similar 4*).
Ziua 9 / 06.01.2020: Ubud – Turul Kintamani – Ubud
Mic dejun. Vom începe ziua cu vizitarea sitului Kertagosa, supranumit “Palatul de Justiție”, situat în mijlocul unui iaz, un complex precolonial unde se judecau în trecut fărădelegile. Ne vom îndrepta apoi spre Templul Pura Kehen, cel mai mare templu din estul insulei, decorat în stil balinez, cu o scară impresionantă străjuită de elefanți din piatră inspirați din Ramayana. După această vizită vom ajunge în satul Penglipuran, unde frumusețea locului neatinsă de modernismul zilelor noastre ne va fascina. Dejun la un restaurant local. Ultima vizită o vom face la Kintamani, unde ne vom bucura de panorama splendidă oferită de vulcanul activ al muntelui Batur şi de o uluitoare privelişte asupra celui mai mare lac din Bali format în craterul vulcanului, Lacul Bakur. Cazare la Hotel Ubud Wana 4* (sau similar 4*).
Ziua 10 / 07.01.2020: Ubud – Denpasar – Amsterdam
Mic dejun. Până la ora 18:00, când se vor elibera camerele, deoarece avem inclus “late check out”, vă veți putea bucura de timp liber pentru plimbări sau cumpărături. Până la ora transferului spre aeroport veți putea utiliza toate facilităţile hotelului. În jurul orei 18:00 transfer la aeroportul din Denpasar pentru plecarea spre Amsterdam cu compania KLM, zbor KL 836 (21:35 / 08:00).
Ziua 11 / 08.01.2020: Amsterdam – Bucureşti
Sosire la Amsterdam la ora 08:00 de unde se va pleca spre BucureÅŸti cu zborul KL 1373 (09:25 / 13:10).

TARIF: 1240 EURO / loc în cameră dublă; Supliment single: 390 EURO
(tarif valabil pentru un grup minim de 20 turiÅŸti; pt. 19-15 turiÅŸti, tariful se va majora cu 50 euro/pers.)

TARIFUL INCLUDE:
- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Amsterdam – Denpasar şi retur cu compania KLM
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 8 nopţi cazare în hoteluri de 5* şi 4*
- mesele menţionate în program: 8 mic dejunuri şi 3 dejunuri
- transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program
- turul Mengwi, care include vizitarea templelor Pura Taman Ayun, Tanah Lot
- turul Kintamani, care include vizitarea sitului Kertagosa și templului Pura Kehen
- vizite la situl arheologic Goa Gajah și Templul Batuan
- cină festivă de Revelion la restaurantului hotelului din Kuta
- taxe de intrare la obiectivele menţionate în program
- ghizi locali
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism
- BONUS: PACHET TRAVEL care include Asigurare medicală, pe întreaga durată a programului, care acoperă o sumă maximă de 150.000 lei/pers. (tratamente medicale de urgență, spitalizare, medicamente, transport de urgență la spital etc. însă care nu este menită a acoperi complicațiile sau recidivele bolilor/afecțiunilor de care dumneavoastră suferiți anterior începerii călătoriei) și Asigurarea STORNO de călătorie, care acoperă pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate, a cărei valoare storno maximă asigurată este de 8.500 lei/călătorie (cu franșiză de 10%); acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei

TARIFUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 495 euro/pers., care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- taxele de ieşire de pe aeroporturi (dacă se aplică)
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- bacşişuri: 25 euro/pers. pentru ghizi şi şoferi, mai puţin pt. bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de participanţi, precizat de partene

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DAL TRAVEL