Destinatii Europene

Termeni si Conditii

Toate paginile site-ului www.destinatiieuropene.ro sunt proprietatea firmei ALTD Romania srl.

ALTD Romania srl nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru ofertele introduse de catre agentiile de turism in site-ul www.destinatiieuropene.ro

ALTD Romania srl isi asuma dreptul de a introduce bannere publicitare pe oricare pagina a site-ului www.destinatiieuropene.ro, indiferent de domeniul de activitate pe care il promoveaza aceste bannere.

ALTD Romania srl nu isi asuma responsabilitatea pentru nici una din informatiile oferite vizitatorilor site-ului, responsabilitatea revenind exclusiv firmelor sau surselor de la care a provenit informatia. Pentru informatii de specialitate sau actualizate la zi consultati sursele autorizate Inainte de plecarea în strainatate va recomandam sa contactati ambasada statului în care se efectueaza calatoria, inclusiv pentru tarile de tranzit.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, ALTD Romania va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre ALTD Romania a serviciilor pe internet, a serviciilor de furnizare bunuri si servicii, a serviciilor de reclama marketing si publicitate si a serviciilor de statistica. La optiunea dumneavoastra ne furnizati unele date personale ale dumneavoastra pentru a va crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciul oferit de catre ALTD Romania.

In momentul crearii contului aveti posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de serviciul nostru prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dumneavoastra va fi urmata de stergerea contului dumneavoastra din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de ALTD Romania.

Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs., pe care sa o trimiteti apoi prin posta la adresa S.C. ALTD Romania S.R.L., B-dul N. Iorga , nr. 36, bl T4 cu mentiunea "Pentru echipa www.destinatiieuropene.ro", sau prin e-mail la adresa centru@destinatiieuropene.ro.