Destinatii Europene

Circuit 2018 Thailanda – Cambodgia

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
13 zile
Valabilitate Oferta:
02/06/2018 - 14/06/2018
Pret Total:
790 € (60.77€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:


Vechiul Siam și tărâmul misterios al khmerilor

THAILANDA – CAMBODGIA

Bangkok – Piaţa Plutitoare Damnoen Saduak – Ayutthaya – Lopburi –
Koh Chang – Siem Reap

Vă invităm să petreceţi câteva zile într-un “colţ de lume” în care vă veţi simţi în primul rând “liberi”, pentru că Thai înseamnă libertate, vă veţi simţi fericiţi pentru că veţi fi în “Țara Surâsului”, vă veţi simţi mai aproape de zei printre palatele regale şi templele budiste care stau alături de zgârie-norii şi autostrăzile suspendate din Bangkok, “Oraşul Îngerilor”, vă veţi relaxa în paradisul tropical oferit de Insula Koh Chang, după care veţi intra pe tărâmul plin de mister al Cambodgiei, care se mândreşte cu una dintre noile minuni ale lumii moderne, complexul de temple de la Angkor. Veţi descoperi plaje tropicale, peisaje rurale atemporale, monumente UNESCO şi multe zâmbete molipsitoare.

Perioada: 02.06 – 14.06.2018

Ziua 1 / 02.06.2018: Bucureşti – Viena – Bangkok
Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 10:00 (în fața ghişeului de îmbarcare al companiei Austrian Airlines). Plecare spre Viena cu zborul companiei Austrian Airlines, OS 784 (13:35 / 14:20), de unde se va pleca spre Bangkok cu zborul OS 015 (19:55 / 10:55).
Ziua 2 / 03.06.2018: Bangkok
Sosire la ora 10:55 în Bangkok, unul dintre cele mai interesante oraşe ale Asiei, un ansamblu de palate, de temple budiste, un oraş în care trăiesc frumoasele fete “thai”. Cele şapte milioane de locuitori îşi numesc oraşul Krung Thep, ceea ce în traducere înseamnă “Oraşul îngerilor”. Întâlnire cu ghidul local, alături de care vom porni într-un tur de oraş care va include cele mai reprezentative temple ale oraşului. Vom vizita 3 temple emblematice: Wat Traimit, templu situat la intrarea în Cartierul Chinezesc, care adăposteşte o impresionantă statuie din aur a lui Buddha, care are o înălţime de 5 metri şi care cântăreşte nu mai puţin de 5,5 t de aur, Wat Pho, cel mai mare templu din Bangkok, care se numeşte astfel datorită statuii gigantice care-l reprezintă pe Buddha Culcat, statuie suflată cu aur, care are o înălţime de 15 m şi o lungime de 46 m, cu tălpi frumos încrustate în sidef, templu care este în acelaşi timp şi cea mai mare mănăstire din Thailanda şi Wat Benjamabophit, o “bijuterie” a arhitecturii thailandeze, un superb templu construit din marmură albă. Transfer pentru cazare la Hotel Montien Riverside Bangkok 4* (sau similar) camere superior.
Ziua 3 / 04.06.2018: Bangkok
Mic dejun. Dimineaţa ne vom deplasa spre debarcader pentru o plimbare pe Fluviul Chao Praya, cea mai impresionantă şi pitorească zonă, care pare animată non-stop datorită bărcilor taxi şi a celorlalte ambarcaţiuni care transportă tot felul de mărfuri, după care vom intra pe canale, în Thonburi, vechea capitală a Thailandei, cu locuinţe lacustre, vegetaţie şi faună specifice. Vom avea prilejul de a observa modul de viaţă al oamenilor simpli de la ţară şi vom încheia cu o vizită la Templul Zorilor, situat chiar pe malul fluviului, ale cărui Chedi sunt în întregime acoperite cu piese de porţelan multicolore, încrustate în formă de flori. Templul numit după Aruna, zeul hindus al răsăritului, cu o pagodă centrală, înconjurată de alte patru pagode mai mici, reprezintă în viziunea budistă Universul cu cele patru mări ale lumii fizice. În continuarea zilei vom vizita Palatul Regal, fondat în anul 1782 de către regele Rama I, ale cărui ziduri impunătoare închid o suprafaţă de 259 hectare. Complexul format din mai multe clădiri folosite în trecut pentru diverse ocazii, este astăzi folosit pentru ceremonii oficiale de stat. Întregul complex conţine sanctuare îmbrăcate în sticlă şi mozaic viu colorat, dând impresia unui ţinut de basm. Intrările sunt păzite de yaksha, creaturi gigantice cu nas turtit, ochi înspăimântători şi colţi puternici, îndreptaţi spre eventualii agresori. Vom avea prilejul de a admira Palatul Recepţiilor, Sala Tronului, Sala Încoronărilor, Palatul Funerar, Casa de oaspeţi şi Wat Phra Keo, Templul lui Buddha de Smarald, care este de fapt Capela Regală a Palatului, unde se află statuia cea mai venerată din Thailanda, care reprezintă o imagine a lui Buddha, sculptată într-o singură piatră de jad. Timp liber la dispoziţie pentru plimbări individuale sau cumpărături. Seara, opţional croazieră cu cină tradiţională şi muzică thailandeză pe Fluviul Chao Praya, o inedită ocazie de a vedea oraşul iluminat feeric. Cazare la Hotel Montien Riverside Bangkok 4* (sau similar) camere superior.
Ziua 4 / 05.06.2018: Bangkok – Piaţa Plutitoare Damnoen Saduak – Bangkok
Mic dejun. Astăzi vom face o excursie la Piața Plutitoare din Damnoen Saduak, considerată drept unul dintre cele mai exotice obiective turistice din Bangkok. Damnoen Saduak este situată în districtul cu același nume din provincia Ratchaburi, la o distanță de aprox. 105 km față de Bangkok. Potrivit istoriei locului, existența pieței este datorată Regelui Rama al IV-lea, care a ordonat în anul 1866 construcția unui canal lung de 32 km pentru a lega râurile Mae Klong și Tachine. Treptat, calitatea deosebită a solului din zona canalului a făcut ca agricultura să înflorească în district, ceea ce a atras o cerere uriașă din partea consumatorilor de legume și fructe proaspete. Vom avea ocazia de a descoperi modul tradiţional de comercializare a fructelor, legumelor şi a altor bunuri proaspete, direct din pitoreştile ambarcaţiuni ale localnicilor. Dejun la un restaurant local. Vom pleca apoi spre Tabăra de Elefanți Taweechai, unde vom putea face o plimbare pe elefanți, după care vom participa la un rafting inedit în bărci tradiţionale pe Râul Kwai Noi. Întoarcere la Bangkok pentru cazare la Hotel Montien Riverside Bangkok 4* (sau similar) camere superior. Împreună cu conducătorul de grup veţi putea vizita cea mai renumită şi populară piaţă de noapte, Patpong, una dintre cele mai vibrante şi mai colorate zone ale oraşului, unde veţi lua contact cu exploziva viaţa de noapte a Bangkokului.
Ziua 5 / 06.06.2018: Bangkok – Ayutthaya – Lopburi – Bangkok
Mic dejun. Excursie opțională de o zi la Ayuttaya, fosta capitală a regatului Siam, fondată în anul 1350 de prințul U Thong, care a pus piatra de temelie a viitoarei capitale a regatului, ce cuprindea aproape întreg teritoriul Thailandei contemporane și o mare parte din Cambodgia de astăzi, dar care a fost distrusă de birmanezi în anul 1767. Pe parcurs vom face o oprire la Palatul Bang Pa-In, într-o regiune extrem de romantică, pentru a vizita fosta reşedinţă de vară a regelui Rama al V-lea, palat frumos decorat, atât în stil chinezesc cât şi european. Ne vor încânta şi grădinile palatului deosebit de frumoase, care adăpostesc numeroase specii de flori rare. Ajunşi în Ayutthaya, vom vizita parcul istoric unde vom putea admira ruinele numeroaselor temple de odinioară, precum Vihara Phra Mongkol Bophit, unde se află cea mai mare statuie de bronz a lui Buddha din Thailanda, Wat Chai Watthanaram, care are o arhitectură asemănătoare templului Angkor Wat din Cambodgia, Wat Phra și Sanphet situat în complexul unui vechi palat regal din Ayutthaya şi Wat Mahathat, unde se află imaginea lui Buddha înconjurată de rădăcinile unui copac. În continuarea zilei ne vom îndrepta spre Lopburi, capitala regelui Narai (1656 – 1688), prieten cu Ludovic al XIV-lea, ai cărui ambasadori comparau oraşul ca frumuseţe cu Parisul. Vom pleca apoi spre Wat Chong Lom pentru îmbarcarea pe un vas de croazieră cu care ne vom întoarce la Bangkok. La bordul vasului vom avea dejunul, vom putea admira peisajul exotic şi vom avea prilejul de a observa viaţa locuitorilor de pe malul râului Chao Phraya. Sosire la Bangkok şi transfer la hotel pentru cazare la Hotel Montien Riverside Bangkok 4* (sau similar) camere superior.
Ziua 6 / 07.06.2018: Bangkok – Koh Chang
Mic dejun. Plecare spre Insula Koh Chang, localizată în apele calde ale Golfului Thailandei, în apropiere de graniţa cu Cambodgia, la o distanță de aprox. 330 km față de Bangkok. Insula, a treia ca mărime a ţării, după Phuket şi Ko Samui, este cea mai mare din grupul celor 52 de insuliţe care fac parte din Parcul Naţional. Koh Chang, în traducere înseamnă Insula Elefantului, denumire dată datorită formei sale asemănătoare cu a animalului, o insulă muntoasă cunoscută pentru plajele albe, cascadele spectaculoase, recifurile de corali şi pădurile tropicale. Printre atracţiile insulei se numără Cascada Klong Phu situată în partea de vest a insulei, Templul Wat Salak Phet, construit de Regele Rama al V-lea cu ocazia vizitei sale pe insulă, plajele cu nisip fin, apele calde şi limpezi, coralii colorați, golfulețele idilice şi peşterile care invită la explorare. După o încântătoare traversare cu ferryboat-ul de aprox. 45 minute, vom ajunge în acest paradis tropical unde vom petrece câteva zile relaxante. Cazare la Hotel Awa Koh Chang Resort 4* (sau similar) camere superior, locul perfect pentru “încărcarea bateriilor” şi de a uita de orice griji. Reuniune de informare asupra facilităţilor hotelului şi a excursiilor opţionale.
Ziua 7 / 08.06.2018: Koh Chang
Mic dejun. Timp liber la dispoziţie pentru activităţi individuale, pentru plajă sau excursii opționale. Vă propunem mai multe variante de excursii opţionale. Koh Chang East Side – prilej cu care veţi explora zona de est a Koh Chang-ului, de a face o oprire la renumita plajă White Sand Beach și de a vedea templul chinezesc unde sălășuiește ocrotitorul insulei. Veți avea ocazia de a savura cafeaua locală, veți ajunge în satul pescăresc Salak Phe

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DAL TRAVEL