Destinatii Europene

CIRCUIT / JAPONIA

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
12 zile
Valabilitate Oferta:
14/11/2007 - 26/11/2007
Pret Total:
3079 € (256.58€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Program:

Ziua 1 (14.11) BUCURESTI - TOKYO Intalnire cu insotitorul de grup la ora 11:30 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) in fata biroului de informatii pentru imbarcare cu destinatia Tokyo (cu compania AIR FRANCE).

Ziua 2 (15.11) TOKYO Sosire la Narita - aeroportul international din Tokyo, transfer la hotel. Seara timp liber pentru odihna sau scurt tur de orientare in jurul hotelului. Cazare la hotel Akasaka Excel 4* sau similar.

Ziua 3 (16.11) TOKYO Mic dejun. Tur de oras in Tokyo cu vizita la Palatul Imperial (deoarece este resedinta oficiala a Imparatului nu se poate vizita decat parcul palatului), templul Asakusa - unul dintre cele mai faimoase puncte turistice, cu vestita sa galerie de magazine Nakamise, bulevardul Ginza si zona de cumparaturi din oras, Turnul televiziunii din Tokyo. Pranz la restaurant local. Seara vom admira panorama nocturna din cladirea Roppongi Hills si vom participa la o cina traditionala intr-un restaurant Izakaya (restaurant traditional). Cazare la hotel Akasaka Excel 4* sau similar.

Ziua 4 (17.11) TOKYO – KAMAKURA – TOKYO Astazi ne vom trezi la ora 5 dimineata pentru a vizita vestita piata de peste - Tsukiji - cea mai mare piata de peste din lume, pentru a asista la spectaculoasa licitatie de ton. Dupa micul dejun de la hotel ne vom indrepta spre Kamakura - fosta capitala a imperiului nipon. La Kamakura vom vizita templul Daibutsu in mijlocul caruia se gaseste cea mai mare statuie a lui Buddha in aer liber din Japonia si altarul Zen Tsurugaoka Hachimangu. Retur la Tokyo si cina traditionala la un restaurant local. Cazare la hotel Akasaka Excel 4* sau similar.

Ziua 5 (18.11) TOKYO–IROHA ZAKKA–Lacul CHUZENJI–Cascada KEGON–NIKKO-TOKYO Dupa micul dejun vom pleca pe faimoasa sosea cu 49 de curbe in ac de par (Iroha Zakka) spre lacul Chuzenji, un lac de munte situat intr-un decor natural deosebit, si apoi vom cobori spre complexul templier de la Nikko cu o oprire la cascada Kegon - cea mai inalta cascada din Japonia. Dupa masa de pranz, vom vizita templul Toshogu, parte a patrimoniului mondial UNESCO si locul unde unul dintre cei mai vestiti shoguni din istoria Japoneza este inmormantat (Tokugawa Ieyasu cunoscut sub numele de Toranaga din vestitul roman Shogun de James Clavel). Cazare la hotel Akasaka Excel 4* sau similar.

Ziua 6 (19.11) TOKYO – OSHINO HAKKAI – MUNTELE FUJI – KAWAGUCHI KO Dupa micul dejun vom preda bagajele la receptia hotelului pentru a fi trimise catre Kyoto si vom pastra strictul necesar pentru o noapte de cazare in bagajule de mana. Ne indreptam spre Muntele Fuji iar pe drum vom face o pauza la Oshino Hakkai (cele 8 izvoare ale Muntelui Fiji). Aici vom vizita un extraordinar muzeu al satului. Dupa masa de pranz vom ajunge la o statiune balneara pe malul lacului Kawaguchi - cel mai mare dintre cele 5 lacuri ce inconjoara Muntele Fuji. In aceasta seara ne vom caza la un Ryokan (han/hotel traditional Japonez) si vom putea sa admiram panorama oferita de Muntele Fuji reflectat in lacul Kawaguchi in timp ce ne relaxam in baile termale (onsen) din cadrul hotelului. Cazare si cina la hotel Ryokan Konansou 3* sau similar.

Ziua 7 (20.11) KAWAGUCHI KO – MISHIMA – KYOTO Dupa micul dejun ne vom indrepta spre Mishima unde ne vom imbarca in Shinkansen-vestitul tren japonez de mare viteza - pentru a calatori spre Kyoto, vechea capitala a Japoniei, cu multitudinea sa de temple si de gradini este renumit pentru frumusetea sa in perioada de toamna cand frunzele isi schimba culoarea. Inainte de a ne caza la hotel vom vizita templele Sanjusangen-do si Kyomizu si vom avea timp liber pentru cumparaturi.
Cazare si cina la Hotel Mitsui Garden 3*+ sau similar.

Ziua 8 (21.11) KYOTO Dupa micul dejun vom avea parte de o experienta culturala inedita - vom invata notiunile de baza ale caligrafiei japoneze (Shodo). Apoi vom vizita templul Kinkakuji vestitul Pavilion de Aur. Dupa pranz vom vizita Nijo-jo - fosta resedinta a Shogunilor, si Ginkakuji - Pavilionul de Argint. In aceasta seara vom lua cina la un restaurant traditional impreuna cu o Maiko (ucenica de Geisha) ce ne va prezenta cateva dansuri specifice si ne va insoti o vreme la cina unde va participa la conversatie cu ajutorul ghidului nostru vorbitor de japoneza. Cazare la Hotel Mitsui Garden 3*+ sau similar.

Ziua 9 (22.11) KYOTO – NARA – OSAKA Dupa micul dejun ne vom indrepta catre Nara, vechi centru cultural, unde vom vizita templul Todaiji, monument inclus pe lista patrimoniului universal UNESCO, si vom avea posibilitatea sa hranim caprioarele – un adevarat simbol al acestui oras - ce umbla libere prin parcul acestui templu.. Dupa masa de pranz ne vom indrepta spre Osaka - cel de-al doilea oras ca marime in Japonia si vom avea restul zilei liber la dispozitie pentru a putea descoperi acest oras. Cazare Hotel Granvia Osaka 4* sau similar.

Ziua 10 (23.11) OSAKA – HIMEJI – HIROSHIMA – OSAKA Dupa micul dejun vom participa la o excursie la castelul Himeji-unul dintre cele mai importante monumente arhitecturale din perioada medievala Japoneza si Hiroshima unde vom fi impresionati de felul in care acest oras a renascut la propriu din cenusa. Vom vizita Monumentul comemorativ al victimelor holocaustului nuclear si muzeul dedicat aceluiasi eveniment. Cazare Hotel Granvia Osaka 4* sau similar.

Ziua 11 (24.11) OSAKA Dupa micul dejun timp liber de dimineata pentru explorarea orasului, cumparaturi sau pur si simplu pentru o binemeritata perioada de relaxare. Dupa amiaza tur de oras in Osaka cu vizita castelului cu acelasi nume, cel mai important simbol al acestui oras si a impresionantului Acvariu din Osaka. La finalul turului, vom admira panorama nocturna a orasului din observatorul cladirii Umeda Sky Building. Vom incheia ziua cu o binemeritata cina de adio. Cazare Hotel Granvia Osaka 4* sau similar.

Ziua 12 25.11 OSAKA – BUCURESTI Dupa micul dejun ne vom indrepta spre aeroportul Kansai - aeroport construit pe o insula artificiala, special conceputa in acest scop. Ne vom imbarca cu destinatia Bucuresti.

PRET/PERS: 2 990 EURO + 290 LEI (loc in camera dubla)
Supliment camera Single: 450 EUR / persoana

Servicii incluse:
- transport avion Bucuresti-Tokyo-Osaka-Bucuresti cu compania Air France;
- 10 nopti cazare cu mic dejun, 5 dejunuri, 6 cine;
- transport cu autocar clasificat si cu trenul conform programului;
- intrarile la obiectivele mentionate in program;
- insotitor de grup;
- specialist in cultura japoneza si vorbitor de limba japoneza.
Servicii neincluse:
- taxele de aeroport 202 euro/persoana (pot suferi modificari);
- asigurarea medicala de calatorie;
- asigurarea strorno (optionala);
- orice alte servicii nementionate in program.

Acte necesare:
- pasaport valabil cel putin 6 luni de la data inceperii excursiei;
- 1 fotografie tip pasaport;
- adeverinta de angajat cu mentionarea salariului;
- in cazul in care sunteti administrator/patron este nevoie de o copie a actului constitutiv din care sa reiasa statutul dumneavoastra;
- extras de cont bancar (preferabil in valuta);
- in cazul in care contul este al firmei - adeverinta din care sa reiasa ca cheltuielile legate de deplasarea in Japonia vor fi suportate de firma;
Conditii:
GRUP MINIM: 25 PERSOANE.
TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 15 octombrie 2007.
CONDITII DE INSCRIERE/ RETRAGERE: conform contractului de prestari servicii care va fi semnat la inscriere

Observatii:
- Pasaport valabil minim 6 luni de la data inceperii excursiei
- Plata unui avans de minim 1000 EURO / persoana
- Data limita de achitare integrala a excursiei: 15. octombrie 2007
- Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective.
- In cazul neobtinerii vizei se retin penalizari pentru biletul de avion, cheltuielile agentiei.
- Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
- Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul japonez de resort.
- Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara:
- sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor ;
- sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat;
- adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.

Orar de zbor:
ORAR DE ZBOR :
14.11 Bucuresti ora 13:45 – Paris ora 17:30 / Paris ora 18:40 – Tokyo ora 19:00 (a doua zi)
25.11 Osaka ora 13:50 – Paris ora 17:30 / Paris 18:40 – Bucuresti ora 22:30

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Paralela 45"

Total Oferte de Turism (13)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Paralela 45