Destinatii Europene

Revelion Roma 2009

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
29/12/2008 - 02/01/2009
Pret Total:
450 € (90€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping
  • concerte

Descriere Oferta Turistica:

PERIOADA: 29 Decembrie 2008 – 2 Ianuarie 2009
DURATA: 5 zile / 4 nopti

Program:

Ziua 1 (29 Dec): BUCURESTI – ROMA Intalnire la ora 04:25 la aeroportul OTOPENI – terminal plecari - cu insotitorul roman de grup pentru imbarcare cursa ALITALIA cu destinatia Roma. Sosire la Roma la ora 07:45. Transfer in oras, tur ghidat cu opriri la principalele vestigii ale Romei antice: Colloseum, Forumul Roman, Forumul Imperial cu Columna lui Traian, Circus Maximus. Cazare Hotel TORRE ROSSA PARK 3*.

Ziua 2 (30 Dec): ROMA - TIVOLI - ROMA Mic dejun.Dimineata puteti opta pentru o excursie de jumatate de zi in orasul Tivoli cu opriri la Villa Adriana si Villa D'Este (obiective incluse pe lista patrimoniului UNESCO).

Ziua 3 (31 Dec):LA MULTI ANI 2009! Dupa micul dejun vom face un tur pietonal impreuna cu ghidul in Piazza Spagna,Via Condotti ,Fontana di Trevi,Piazza Navona(transportul de la hotel in centrul istoric se va efectua cu mijloacele de transport in comun).Dupa-amiaza,timp liber pentru odihna inainteapetrecerii de Revelion.Seara ,optional,cina festiva la un restaurant local.Dupa cina vom continua petrecerea pe strazile Romei alaturi de turistii sositi din intreaga lume in Piazza del Popolo pentru a sarbatori trecerea in noul an.

Ziua 4 (01 Ian):ROMA Mic dejun.Zi dedicata, dupa preferinte, descoperirii Romei Crestine (Pantheon, Biserica San Pietro cu Muzeele Vaticanului, Biserica Santa Maria Maggiore), ori plimbarii pe strazile cele mai cunoscute ale Romei.

Ziua 5 (02 Ian):ROMA - BUCURESTI Mic dejun. Transfer la aeroport (ora 11:45) pentru imbarcare pe cursa ALITALIA cu destinatia Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora 18:15.

PRET/PERS: 395 EURO + 250 LEI (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 78 EURO

Pat suplimentar (a treia persoana in camera dubla):reducere 10 euro>.Copil 2 - 9.99 ani in camera cu doi adulti:reducere 70 euro.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Paralela 45"

Total Oferte de Turism (13)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Paralela 45