Destinatii Europene

Circuit China

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
10/10/2007 - 19/10/2007
Pret Total:
1138 € (113.8€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Casa Imparatului si Venetia Orientului

Itinerariu:
BEIJING – SHANGHAI – SUZHOU – WUZHEN – HANGZHOU - SHANGHAI
Grup minim:
25 persoane
DURATA: 10 zile / 7 nopti

Program:

Ziua 1: BUCURESTI – BEIJING (10.10) Intalnire cu insotitorul de grup la ora 16:00 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare cursa AUSTRIAN AIRLINES cu destinatia Bejing, via Viena.

Ziua 2: BEIJING (11.10) Sosire la Beijing la ora 11:25. Transfer in oras. Dupa pranz (inclus), cazare hotel 3*. Timp liber pentru odihna sau cumparaturi. Cina la un restaurant local, urmata de o plimbare de voie in centru, cu insotitorul de grup, pentru o mai buna cunoastere a zonelor pietonale ale orasului.

Ziua 3: BEIJING (12.10) Dupa micul dejun, incepem o excursie de o zi, avand ca obiectiv principal Marele Zid (sectiunea Juyongguan Pass), structura imensa, cu o lungime de 6.700 km. Zidul traverseaza cinci provincii ale Chinei si a fost construit in principal in scop de aparare impotriva atacurilor mongole. Excursia continua cu vizitarea unui magazin traditional de cloisonné-uri, urmat de pranz. In partea a doua a zilei continuam programul cu Drumul Sacru si cu vizitarea unuia dintre Mormintele Ming (complexul cuprinde 13 morminte Imperiale si este situat la cca 50 km de Beijing). Vom incheia excursia cu cina traditionala chinezeasca, avand ca preparat principal rata, gatita dupa metode stravechi, de la anii 1300. Cazare in Beijing.

Ziua 4: BEIJING (13.10) Mic dejun. Dimineata vizitarea Templului Cerului, constructie care se intinde pe o suprafata de cca 2.700.000 mp. Templul a fost construit in anul 1420 in timpul Dinastiei Ming ca sacrificiu inchinat Cerului. Pranz la un restaurant local. Excursia continua cu vizitarea a doua temple renumite si bine conservate: Templul Lama – construit in 1694 in timpul dinastiei Qing, locuinta initiala a imparatului Yongzheng, si mai tarziu centru administrativ – si Templul lui Confucius. Acesta a fost construit in 1302 si este a doua constructie ca marime inchinata lui Confucius dupa Templul din satul natal Qufu. Excursia de azi se va incheia cu vizitarea unui atelier de prelucrare a perlelor originale . Cina si cazare in Beijing.

Ziua 5: BEIJING – SUZHOU (14.10) Mic dejun. Vizitarea Orasului Interzis (Palatul Imperial, in fapt un complex ce insumeaza 9.999 de cladiri, pe o suprafata totala de 720.000 mp), a Pietei Tian’anmen – cea mai mare piata din lume, devenita simbol national - si a Palatului de Vara; acesta din urma, incarcat de o istorie de 800 de ani, adaposteste cea mai bine conservata gradina regala din China. Cina devreme (cca 17:00) la restaurant, plecare cu trenul spre Suzhou (cuseta de dormit pentru patru persoane).

Ziua 6: SUZHOU (15.10) Sosire la Suzhou, oras situat in delta raului Yangtze, leagan al culturii WU. Mic dejun. Dupa vizitarea uneia dintre cele mai reprezentative gradini (Humble Adimistrator’s Garden – Zhuozhengyuan), se va servi pranzul la un restaurant local. Ziua continua cu vizitarea Gradinilor “Stapanul Navoadelor“. Turul se incheie cu vizitarea unui atelier de prelucrare a matasii. Cina la restaurant local. Cazare in Suzhou, la hotel 3*.

Ziua 7: SUZHOU – WUZHEN – HANGZHOU (16.10) Dupa micul dejun, plecare cu autocarul spre Wuzhen. Sosire si tur panoramic de oras in Wuzhen. Vom admira casele construite de-a lungul canalelor care traverseaza orasul si pravaliile vechi, ramase neschimbate de sute de ani. Dupa servirea pranzului, plecare spre Hangzhou. Cina la restaurant local si cazare in Hangzhou, hotel 3*.

Ziua 8: HANGZHOU - SHANGHAI (17.10) Mic dejun, scurta plimbare cu barca pe West Lake (Lacul de Vest), urmata de vizitarea unei plantatii de ceai si participare la ceremonia servirii ceaiului. Dupa pranz vom vizita templul Lingyin, fara indoiala una dintre atractiile de exceptie ale provinciei si unul din cele mai renumite temple buddhiste din China, declarat monument national ocrotit in anul 1961. Vizita continua cu Pagoda Celor 6 Armonii. Plecare cu autocarul spre Shanghai. Cina si cazare in Shanghai.

Ziua 9: SHANGHAI (18.10) Dupa micul dejun, tur de oras in Shanghai, oras cosmopolit care rivalizeaza din ce in ce mai mult cu Hong Kong, mandria Chinei moderne. Vizita va cuprinde: Gradinile Yuyuan, apoi pranz, dupa care continuam cu orasul vechi, strada Nanjing (principala artera comerciala) si Promenada Bund - veritabila expozitie de arhitectura internationala, datorita cladirilor impunatoare construite de-a lungul sau. Cina si cazare in Shanghai, hotel 3*.

Ziua 10: SHANGHAI – BUCURESTI (19.10) Mic dejun. La ora 10:00 transfer la aeroport pentru imbarcare cursa LUFTHANSA cu destinatia Bucuresti. Schimbarea cursei la Frankfurt. Sosire la Bucuresti la ora 23:50.

PRET / persoana: 1035 EURO + 340 LEI - loc in camera dubla -
Supliment camera single: 190 EURO


Servicii incluse:
- transport cu avionul, companiile Austrian Airlines si Lufthansa, Bucuresti – Beijing si Shanghai – Bucuresti;
- 1 noapte transport cu trenul vagon de dormit (cuseta de 4 persoane);
- 7 nopti cazare la hoteluri de 3*: 3 nopti Beijing, 1 noapte Suzhou, 1 noapte Hangzhou, 2 nopti Shanghai;
- pensiune completa (prima masa - dejun in Beijing, ultima masa – mic dejun in Shanghai);
- transport cu autocar local pe circuit;
- vizite si intrari la obiectivele turistice;
- ghid local;
- insotitor roman de grup.

Servicii neincluse:
- taxele de aeroport = 235 EURO – pot suferi modificari;
- taxa de viza = 25 EURO;
- bacsis pentru soferi si ghizi locali = 25 USD, se vor achita insotitorului de grup, la sosirea in China;
- asigurarea medicala;
- asigurarea storno (optionala, se incheie la semnarea Contractului de Prestari Servicii Turistice).


Acte necesare:
- pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei;
- o fotografie tip pasaport;
- adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului.

Conditii:
TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 10 septembrie 2007.
CONDITII DE INSCRIERE/ RETRAGERE: conform contractului de prestari servicii care va fi semnat la inscriere.


Observatii:
- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii precum si ordinea de vizitare a obiectivelor turistice in anumite situatii speciale;
- in cazul neobtinerii vizei se retin penalizari pentru biletul de avion, asigurare medicala, cheltuielile agentiei. - agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul local de resort;
- copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al celui care nu-i insoteste, obtinut la notariat; in cazul in care adultul insotitor un este unul dintre parinti, acesta trebuie sa prezinte cazier judicial la frontiera;
- taxele de aeroport si taxa de viza pot suferi modificari impuse de compania aeriana, respectiv consulat;
- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
- pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.


Orar de zbor:
ORAR DE ZBOR:
10 OCT: Bucuresti 18:00 – Viena 18:45 / 20:10 – Beijing 11:25 a doua zi
19 OCT: Shanghai 13:15 – Frankfurt 18:35 / 20:45 – Bucuresti 23:50

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Paralela 45"

Total Oferte de Turism (13)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Paralela 45