Destinatii Europene

Circuit Lisabona Revelion 2008

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
29/12/2007 - 04/01/2008
Pret Total:
680 € (97.14€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping
  • concerte

Descriere Oferta Turistica:

Itinerariu: BUCURESTI - AMSTERDAM - LISABONA - AMSTERDAM - BUCURESTI
Grup minim: 25 persoane


Program:

Ziua 1 (29 DEC) Întâlnire cu însoţitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 15:30. Plecare spre Lisabona, cu schimbarea cursei la Amsterdam – compania KLM. Sosire in Lisabona la ora 22:50. Transfer si cazare la hotel Dom Pedro Palace 5*.

Ziua 2 (30 DEC) Mic dejun. Tur de ½ de zi Lisabona, oras considerat unul dintre cele mai frumoase din Europa. Se vor trece in revista: Torre de Belem - o adevărata bijuterie a artei manueline, Padrao dos Descobrimentos - monument modern dedicat descoperirilor maritime ale Portugaliei si Praca do Comercio, cea mai mare si mai frumoasa piata din Lisabona. In continuare, se vizitează biserica Dos Jeronimos, unde se afla mormântul lui Vasco da Gama si Muzeul Calestilor Regale care adăposteşte una dintre cele mai valoroase colecţii din Europa. Cazare.

Ziua 3 (31 DEC) Mic dejun. Plimbare cu însoţitorul de grup prin cele mai pitoreşti cartiere ale oraşului: Bairro Alto, Baixa, Alfama. Optional, vizita a fortăreţei Sao Jorge, de unde poate fi văzută întreaga panorama a oraşului. Seara, opţional, cina festiva la un restaurant local sau la restaurantul hotelului, in funcţie de alegerea făcuta. După cina, participare la petrecerea publica de Revelion care se va desfăşura in Praca do Comercio. LA MULTI ANI 2008!

Ziua 4 (01 IAN) Mic dejun. Timp liber. Cazare.

Ziua 5 (02 IAN)Mic dejun. Excursie optionala la Fatima, Nazare si Obidos. Fatima este un renumit centru religios si de pelerinaj, ridicat pe locul unde au avut loc mai multe aparitii ale Fecioarei Maria in anul 1917; se vizitează capela apariţiilor. Excursia continua cu o vizita a manastirii Batalha, o adevărată capodopera a arhitecturii portugheze gotice ce datează din sec. al XIV-lea. Oprire la Nazare, un pitoresc oraş pescăresc. Continuam cu vizita oraşului medieval Obidos, un exemplu clasic de aşezare fortificata, cu străzi înguste si case albe. Aici veti putea degusta Ginginha, un lichior tipic pentru aceasta regiune. Preţ informativ valabil pentru min. 20 persoane participante: 68 EURO/ pers. Cazare.

Ziua 6 (03 IAN) Mic dejun. Excursie opţională la Sintra, fosta reşedinţa de vara a familiei regale portugheze. Vor putea fi vizitate: palatul Queluz, construit in sec. al XVIII-lea pentru familia regala, a cărui arhitectura a fost inspirata de stilul francez; timp liber in centrul oraşului Sintra. Plecare spre Cascais, unde puteţi admira portul pescăresc. In drum spre Cascais, oprire la Boca do Inferno, o grota inalta de 20 m, săpată in stanca de apele oceanului. Oprire la Estoril, renumita staţiune de litoral situata in apropierea Lisabonei. Preţ informativ valabil pentru min. 20 persoane participante: 55 EURO/ pers. Cazare.

Ziua 7 (04 IAN) Mic dejun. Timp liber. Aproximativ ora 12:00 transfer la aeroportul din Lisabona pentru îmbarcare cursa Lisabona – Amsterdam. Sosire in Amsterdam la ora 19:25 si îmbarcare cursa Amsterdam – Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora 00:10.

PRET/ persoana: 595 EURO + 285 LEI loc in camera dubla
Supliment camera Single: 225 Euro
* Oferta este valabila pentru grup minim: 25 persoane


Servicii incluse:
- transport cu avionul Bucuresti – Lisabona – Bucuresti, via Amsterdam, compania KLM;
- 6 nopţi cazare cu mic dejun la hotel Dom Pedro Palace 5*;
- transferuri aeroport – hotel – aeroport;
- tur de oras de ½ de zi (4 ore) cu vizite incluse la Manastirea Dos Jeronimos si la Muzeul Calestilor Regale;
- însoţitor roman de grup.

Servicii neincluse:
- taxele de aeroport (165 EURO/ persoana ~ pot suferi modificări);
- cina de Revelion, preţ informativ: 125 euro / persoana (restaurant local) si 175 euro / persoana (restaurantul hotelului);
- excursiile opţionale;
- asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata) si asigurarea storno (2% din preţul total al pachetului de servicii), poliţa storno se încheie odată cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice.


Acte necesare:
Documente necesare călătoriei: paşaport valabil cel puţin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate valabila. Agenţia nu răspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa părăsească teritoriul propriu.

Condiţii:
CONDIŢII DE RETRAGERE: conform contractului de prestări servicii turistice care va fi semnat la înscriere.


Observaţii:
- Clasificarea pe stele a unităţilor de cazare din program este cea atribuită in mod oficial de Ministerul Turismului din Portugalia conform standardelor proprii;
- Conducătorul de grup roman îşi rezerva dreptul de a modifica programul in funcţie de anumite situaţii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
- Documente necesare călătoriei: paşaport valabil cel puţin 6 luni de la data întoarcerii sau carte de identitate valabila. Agenţia nu răspunde in cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa părăsească teritoriul propriu.
- Deoarece taxele de aeroport pot fi modificate de către compania aeriana in orice moment, valoarea acestora va fi comunicată in momentul emiterii biletului de avion.
- Distribuita camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (mini bar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
- Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi sa iasă din tara:
1. sa călătorească cu cel puţin un adult însoţitor;
2. sa aiba asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat;
3. adultul care-i însoţeşte, in cazul in care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie sa aibă cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera
- Prezentul document constituie anexa la contractul de prestări servicii.

Orar de zbor:
ORAR DE ZBOR (ore locale):
29 Decembrie 2007: Bucuresti 17:50 – Amsterdam 19:55 Amsterdam 20:50 – Lisabona 22:5
04 Ianuarie 2008: Lisabona 15:20 – Amsterdam 19:25 Amsterdam 20:20 – Bucuresti 00:10

Info utile:
Informaţii hotel: HOTEL DOM PEDRO 5* - Lisabona
Localizare: aproape de centrul oraşului - in zona Docas, numai câteva minute de mers de Piata Marques de Pombal si la doar 7 km de aeroport.
Facilităţi camere: aer conditionat, telefon, televizor, pay tv, radio, mini bar, uscător de par, seif. Facilităţi hotel: 263 de camere si apartamente luxoase impartite in 176 de camere clasice, 78 camere Tower, 8 apartamente si un apartament prezidential, restaurante, baruri, sali de conferinţe, închirieri maşini, baby sitting, doctor, schimb valutar, acces internet, masaj, luggage service, parcare, magazine.
Prezentarea hotelului poate fi vizualizată la adresa de internet: www.dompedro.com

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Paralela 45"

Total Oferte de Turism (13)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Paralela 45