Destinatii Europene

Circuit Israel & Sf. Ecaterina

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
15/10/2007 - 24/10/2007
Pret Total:
845 € (93.89€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • drumetii montane

Descriere Oferta Turistica:

Religie,Istorie,Traditie intr-o calatorie in Tara Sfanta

Descriere:
Religie, Istorie, Traditie - Trecut si Prezent Oferta Speciala ! ISRAEL.
Traiti o inedita experienta, vizitand locurile Sfinte strabatute de Isus si relaxandu-va in cunoscuta statiune Eilat la Marea Rosie. Excursie organizata in colaborare cu Agentia B.D. GRAIVER LTD .Perioada: 15 – 23.10.2007 (9 zile / 8 nopti) Transport: AVION (Compania EL AL) / AUTOCAR

Program:
Ziua 1 (15.10.2007): Intalnire la Aeroportul International Otopeni “Henri Coanda”, ora 08:00 cu conducatorul de grup din partea Agentiei Paralela 45. Imbarcare cursa EL AL, LY574 Bucuresti (11:00) – Tel Aviv - aeroport Ben Gourion. Transfer autocar aeroport – Ierusalim (40 minute). Cina + cazare – Hotel Jerusalim Gate 4* (similar) in Ierusalim.
Ziua 2 (16.10.2007): Mic dejun. Muntele Scopus, pentru a vedea de sus panorama Ierusalimului si a Sfintei Cetati – Manastirea Eleon – Muntele Maslinilor – Biserica Pater Noster (Tatal Nostru) si Biserica “Dominus Flavit” (Domnul a plans). Gradina Getsimani cu Biserica Natiunilor, Biserica Maicii Domnului si Pestera Getsimani. Vom intra in cetate prin Poarta Sf. Stefan. Vizitarea casei in care a locuit Maria in Cetatea Antonia. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 Statii in care s-a oprit Isus pe Drumul Crucii, pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra ungerii, vizitarea paracliselor sfinte, Zidul Plangerii. Cina si cazare in Ierusalim.
Ziua 3 (17.10.2007): Mic dejun. Deplasare spre Eilat. Ierusalim – Hozeva (inainte de orasul Ierihon) vizitarea Manastirii Sf. Gheorghe, cu pestera Sf. Prooroc Ilie Tazvitenul, si locul de veci al Sf. Ioan Iacob romanul. Coboram la Marea Moarta – Qumran (vechiul Centru al Esenienilor) – scurta oprire la Ein Gedi – Masada, Ein Bokek – zona hotelurilor israeliene. Continuarea calatoriei catre orasul – statiune EILAT la Marea Rosie, statiune exotica de renume mondial. Cazare si cina in Eilat, la hotel 4*. Tur pe jos al statiunii.
Ziua 4 (18.10.2007): Mic dejun. Deplasare spre TABA, granita cu Egiptul in Peninsula Sinai. Calatorie de-a lungul litoralului egiptean, spre Manastirea Sfanta Ecaterina (construita de Imparatul bizantin Justinian cel Mare in anul 550-551), vizitarea manastirii. Dejun, cina si cazare la Hotel Morgenland 3* sup (similar) in zona.
Ziua 5 (19.10.2007): Noaptea (ora 01:00) urcare pe Muntele Sinai (cca 3 / 4 ore), la locul unde Moise a primit Tablele cu legi. Necesar echipament de munte. Intoarcere dimineata la hotel. Mic dejun. Plecare spre Vama Taba si Eilat. Deplasare la Ierusalim. Cina si cazarea in Ierusalim, hotel 4*.
Ziua 6 (20.10.2007): Mic dejun. Deplasare la Bethlehem. Vizitarea Bisericii Nativitatii si a criptei unde s-a nascut Domnul. Vizitarea Bisericii catolice Sf. Catherina. Vizita pe muntele Sionului, la Biserica Adormirii Maicii Domnului si Foisorul “Cina cea de Taina”, Mormantul marelui rege David. Deplasare Ierusalim – Ein Karem – patria Sf. Ioan Botezatorul, vizitarea bisericii si a criptei in care s-a nascut “cel mai mare om nascut dintr-o femeie”, fantana Fecioarei Maria. Cina si cazarea in Ierusalim.
Ziua 7 (21.10.2007): Mic dejun. Parasim Ierusalimul si ne indreptam spre nordul tarii spre Galileea, prin orasul Afula – Nazaret. Vizitarea Bisericii catolice Buna Vestire, cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat si a Bisericii ortodoxe Sf. Gavril din Nazaret cu izvorul Mariei. Vizita in satul Cana, vizitarea bisericii ortodoxe ridicate pe locul casei lui Simion Cananitul unde Iisus a facut prima minune a transformarii apei in vin. Muntele Tabor, vizitarea bisercii ortodoxe ridicata pe locul unde s-a petrecut Schimbarea la fata. Cazare si cina in orasul Tiberias, Hotel Golan 4* (similar).
Ziua 8 (22.10.2007): Mic dejun. Deplasare la Capernaum, oras denumit si “Cetatea Domnului”, vizitarea vestitului loc unde Iisus a predicat, casa Sf Petru, Tabgha unde Iisus a savarsit minunea inmultirii painilor si a pestilor, Muntele Fericilor, vizitarea bisericii, Raul Iordan – Chibutz Yardenit “locul botezului” si vizitarea chibutului si a magazinului cu fructe exotice. Optional plimbare cu o copie a “barcii lui Iisus pe apele Marii Galileii. Cina si cazare in Tiberias.
Ziua 9 (23.10.2007): Mic dejun. Plecare spre AKKO, “Capitala cruciatilor”, unul din cele mai vechi porturi din lume, port cetate la Mediterana, cu o vechime de patru milenii in care au poposit faraoni, regi si mari cuceritori. Vizitarea cetatii care nu a putut fi cucerita de Napoleon Bonaparte si a portului de un pitoresc deosebit. Ne continuam drumul spre Tel Aviv, pe soseaua de coasta si ne vom opri in Haifa, splendid oras – port la Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vom privi Templul cultului Bahai, cu gradinile pe terase, superioare gradinilor de la Versailles. Vizitarea Manastirii Stela Maris (Steua Marii). Parasim Haifa si ne indreptam spre Aeroportul Ben Gurion cu o oprire la un Mall pentru ultimele cumparaturi. Decolare cursa EL–AL, LY 571 ora 18:35 cu aterizare in Bucuresti – Otopeni la ora 22:20
PRET / PERSOANA: 789 EURO + 180 RON loc in camera dubla / tripla.
Supliment camera single: 170 EURO
Tariful este valabil pentru un grup de 40 persoane
Supliment grup 30 persoane: 25 euro / pers;
Supliment grup 25 pers: 35 euro / persoana

Servicii incluse:
- transport avion Compania EL-AL Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti;
- asistenta (la Tel Aviv) in aeroport la sosire si plecare;
- 8 nopti cazare cu mic dejun inclus hoteluri ctg 3 / 4*, conform program (camere cu grup sanitar propriu, aer conditionat, telefon, TV cablu), dupa cum urmeaza: 4 nopti Ierusalim, 1 noapte Eilat, 1 noapte Egipt (Sf Ecaterina), 2 nopti Tiberias.
- 8 cine;
- intrari la obiectivele precizate in program;
- transport autocar modern (aer conditionat) pentru executarea programului;
- autocar si ghid egiptean / 2 zile;
- ghid de limba romana in Israel, specializat in actiuni turistice / pelerinaje, agreat de Patriarhia Romana;
- comision, TVA;
- asistenta Paralela 45 Turism.

Servicii neincluse:
- taxele de aeroport 85 euro / pers;
- taxa procesare acte in vederea obtinerii de dubla viza turistica Israel (Tel Aviv / Taba): 35 euro / persoana;
- taxa viza Egipt (Vama TABA) 25 euro / persoana;
- “Tips” (bacsisuri) obligatorii in zona: 15 euro / pers Israel, 5 euro / pers Egipt. Se achita la fata locului, reprezentantului agentiilor locale;
- asigurare medicala, asigurarea storno (optionala, se incheie la semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice)

Acte necesare:
ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI: formular viza / 1 foto – tip pasaport / adeverinta de serviciu, scoala, facultate, talon pensie / fotocopii dupa acte de proprietate / pasaport valabil inca 6 luni de la data plecarii (copie xerox). Copie dupa primele / ultimele 2 pagini din Cartea de Munca.

Conditii:
CONDITII DE RETRAGERE: Conform regulilor generale ale agentiei in conformitate cu Contractul de Prestari Servicii Turistice.
GRUP MINIM: 30 persoane.
TERMENUL LIMITA DE INSCRIERE: 3 saptamani inainte de data de plecare. Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale.

Observatii:
OBSERVATII:
- In cazul neacordarii vizei, taxa de viza si procesare acte NU este rambursabila.
- Actele pentru obtinerea vizei se proceseaza si se transmit la Ministerul de Interne din Israel / Egipt.
- Vizele se aplica pe pasaport la aeroportul din Tel Aviv, nemaifiind necesara prezenta solicitantului la Ambasada.
- In cazul scumpirii carburantului, implicit al biletului de avion, tariful real se va anunta inaintea primirii vizelor.
- Autoritatile israeliene isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Paralela 45 nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statul Israel. NOTA: in functie de anumite situatii speciale, se va schimba ordinea vizitarii unor obiective sau inlocui partial unele vizite, in functie de masurile de securitate care se aplica in Israel Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Israel.
Este recomandabil ca fiecare persoana sa dispuna si de o geanta de mana sau mini rucsac, pentru a lua imbracamintea necesara in Egipt, urmand ca geamantul sa ramana la hotelul din Israel (in vederea usurarii controlului vamal la intrare in Egipt).

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Paralela 45"

Total Oferte de Turism (13)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Paralela 45