Destinatii Europene

Revelion Rixos Premium Belek 5*!

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
28/12/2012 - 02/01/2013
Pret Total:
819 € (163.8€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Descriere
Hotelul dispunede un total de 730 de camere si 39 de vile, dintre care 605 camere standard (37 m2, incluzand 50 camere cu conexiune, si 6 camere pentru cei cu dizabilitati), 90 camere apartament Troy (31 m2) 10 suite familiale (49 m2, doua dormitoare cu usa intre ele), 14 suite (73 m2, un dormitor, un living), 9 suite Superior (94 m2, un dormitor cu pat matrimonial si jacuzzi, un dormitor cu paturi twin si un living) o suita King, (135 m2, un dormitor cu jacuzzi si pat king size, living si terasa) o suita Royal Premium (315 m2, un dormitor cu jacuzzi si pat king size, living si terasa spatioasa) 28 Executive Villa (164 m2, 2 + 1 dormitoare, un living cu bucatarie), 9 vile Superior (264 m2, 3 + 1 dormitoare, living, bucatarie, piscina exterioara proprie). Residenta Paris (615 m2, 4 + 1 dormitoare, living spatios, sauna, piscina interioara, gradina cu pavilioane, pavilioane pe plaja, parcare), Residenta Pryamus (2000 m2, 3 dormitoare, casa de oaspeti cu dormitor si living, lobby, biblioteca, camera de studiu, piscina interioara si exterioara, sauna, baie turceasca, camera de masaj, sala fitness, camera de biliard, gradina vasta cu pavilioane, pavilioane acoperite la piscina, trei camere pentru personal. Dotari standard in camere: baie cu dus si cada, A / C, telefon direct, minibar, seif, mocheta (cu exceptia apartamentului Troy), balcon, plasma TV 28", satelit, canale muzicale, conexiune internet (cu plata). Cei din vile beneficiaza de check in / out expres, servicii de secretariat, 7 / 24 room service, valet, au prioritate pentru toate activitatile, iar la cerere se asigura transport in cadrul complexului, beneficiaza de un antrenor personal, pot servi cina in vile gratuit, li se asigura transfer privat de la aeroport, doar cel cu elicopterul se plateste.

Facilitati
Restaurante A la Carte cu rezervare in avans. Cu plata sunt: bauturile alcoolice Premium, bauturile speciale de import si vinurile locale, tigarile, room service 07: 00 - 02: 00, accesul la restaurantele Yin si Chef, servicii medicale, centrul SPA, fax si xerox, spalatoria, rent a car, magazinele, babysitter - 20 /ora, coaforul.

Servicii
All Inclusive - All Exclusive, bufet deschis pentru mic dejun, pranz si cina servite in restaurantul Mosaic, restaurant cu specific turcesc, L`amante - restaurant A la Carte cu specific frantuzesc, La Rosetta - specific italian, Gornitsa - A la Carte, cu specific rusesc, Ying - specific asiatic, Restaurant Villa - doar pentru oaspetii Villa, restaurant BBQ, restaurant A la Carte cu specific pescaresc, restaurant Agamemnon - functioneaza dupa amiaza ca un bistro, iar seara Troya Aqua - specific turcesc, restaurant Hum - Hum special pentru copii, localizat in Rixy Kids Club, Food Court (fast food), baruri cu bauturi alcoolice si racoritoare in cadrul complexului.

Detalii Pachet Revelion
Zbor Charter TAROM
28 dec. 2012 – 02 ian. 2013 / 5 nopti
PACHETE CU TOATE TAXELE INCLUSE! (inclusiv taxe de aeroport, CINA DE REVELION si asigurarea medicala + asigurarea storno valabila indiferent de varsta).

Ultra All Inclusive
Early Booking 10% rezervare pana la 30.11.2012 inclus!
Pret: 819 euro / persoana, loc in camera Standard Landview

Servicii "Luna de Miere": La sosire turistii vor primi tort in forma de inima, ciocolata, cos cu fructe, sampanie Rixos, pat presarat cu flori, camera cu vedere catre mare; a doua zi opt opta pentru mic dejun in camera, cina la restaurantul italian, croaziera pe lac cu serenade si sampanie; in a treia zi a sejurului se pot delecta cu mic dejun la restaurantul cu meniu frantuzesc, pranz la restautantul "Fishbone", bauturi calde la Cafe Wien, cina romantica.
Se deschide un night club si Street of the bars (strada barurilor) unde vor aduce DJ faimosi.

Plaja
Plaja este privata, 1000 m lungime si 100 m latime; prosoapele sezlongurile si umbrelele de soare sunt gratuite.

Sporturi
Piscine interioare si in aer liber, Aqua Park Troy - 12000 m2, cal troian de 25 m inaltime, piscine, pestera, turn de apa cu 3 tobogane, centru fitness, baie turceasca, sauna ruseasca, camera cu zapada, jacuzzi, 10 terenuri de tenis, squash, baschet, volei, zid de alpinism.
Cu plata sunt: sporturile nautice, lectiile de tenis, scufundarile, masinile cu telecomanda, jocurile pe calculator. Atari, play station, biliardul, golful, cinema VIP, fotbalul de camp, petrecere la hamam, bowling. Programe de animatie in timpul zilei, competitii, spectacole de neuitat seara. Vara sunt organizate petreceri la piscina, petreceri cu spuma, Troya, cine festive, festivalul lunii octombrie. Pentru copii si adoescenti exista Rixy Kids Club, teren de joaca, piscina pentru copii, restaurant pentru copii si mini discoteca.

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
28-Dec-12 - 02-Ian-13-819--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " iLandscape Travel"

Total Oferte de Turism (8)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: iLandscape Travel