Destinatii Europene

Revelion Four Seasons 5* Sharm El Sheikh

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
27/12/2012 - 03/01/2013
Pret Total:
2669 € (333.63€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Descriere
Hotel Four Seasons Sharm El Sheikh este situat la 8 km de aeroport si la 14 km de golful Naama Bay, în golful White Knight, pe malul marii. Cele 96 pavilioane si bungalow-uri sunt asezate pe malul apei sau pe spalpi deasupra lagunei. Camerele sunt aranjate cu mult gust cu baie, cada, dus/wc, dus in are liber, uscator de par, TV, telefon, CD/DVD-Player (la cerere), minibar, aer conditionat si seif.

Facilitati hotel
Hotelul Four Season Resort este recunoscut pentru comfortul pe care-l ofera oaspetilor sai. Insula acoperita cu vegetatie tropicala, inconjurata de ape turcoise cristaline si nisipuri albe. Resort-ul este ideal pentru o vacanta de relaxare totala. 3 restaurante, bar, piscina, bar langa piscina, Spa, si boutiques stau la dispozitia dumneavoastra. In plus va puteti bucura de o minicroaziera pe Four Seasons Explorer : modernul catamaran cu 11 cabine va va incanta cu ambientul sau exclusiv si intim. Acesta va va ajuta sa descoperiti minunatele insule din Maldive, sa observati indeaproape viata marina si sa puteti admira cerul instelat dupa o cina romantica. Aeroportul Malé este la doar 25 minute departare cu barca rapida.

Pret: 2669 euro / persoana / sejur, mic dejun inclus
perioada 27.12 - 03.01.2013
Servicii incluse: 7 nopti cazare cu mese conform hotel, transport charter TAROM Otopeni / Sharm El Sheikh / Otopeni, transfer de grup aeroport / hotel / aeroport, asistenta turistica, taxe de aeroport, asigurare medicala + storno (valabila indiferent de varsta), CINELE FESTIVE OBLIGATORII sunt incluse in pachet;

Preturile nu includ: taxa de viza: 15 eur/persoana (inclusiv infantul 0-1,99 ani achita aceasta taxa), excursii optionale si intrarile la obiective, cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului, supliment Business Class 100 Eur/pers (include strict prealocare loc si catering business).

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
27-Dec-12 - 03-Ian-13-2669--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " iLandscape Travel"

Total Oferte de Turism (8)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: iLandscape Travel