Destinatii Europene

Gourmet Paris!

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Weekend
Durata:
3 zile
Valabilitate Oferta:
23/11/2012 - 25/11/2012
Pret Total:
240 € (80€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Descriere
V-ati plictisit de aceleasi retete si de mancarea de acasa? Ei bine, poate ca ar fi timpul sa vizitati macar unul din locurile in care bucataria este o arta, iar amatorii de placeri culinare se pot desfata in voie! Iar cand aceasta arta si placere – Gastronomia – este completata de o minivacanta binemeritata….oare ce-ti poti dori mai mult?
Parisul a fost intotdeauna cunoscut ca orasul mancarurilor rafinate, al sampaniei care te ameteste si al deserturilor desavarsite. Restaurantele pariziene sunt cochete si nu par sa aiba nevoie de o promovare prea agresiva. Lumea stie ca merita sa incerci specialitatile frantuzesti, fie ele si la un pret mai piperat, asa ca localurile nu duc lipsa de clienti.

Pret pachet buget:
de la 240 euro / persoana pentru 3 nopti
Zbor Blue Air, Hotel Park & Suites Elégance Maisons Laffitte 3*

Pachet standard:
De la 469 euro / persoana pentru 3 nopti
Zbor Air France,
Hotel Pullman Versailles Chateau 4*

Pachet premium:
De la 688 euro / persoana, pentru 3 nopti
Zbor, Air France, Hotel Du Louvre Hotel 5*

Gourmet Tips

Degustare selectie de vinuri
Degustare selectie de vinuri frantuzesti pe parcursul unei ore intregi intr-o crama renumita din inima Parisului, aproape de Luvru. Veti afla tehnicile de vinificatie, arta degustarii si a aprecierii vinurilor de calitate precum si detalii despre cele mai renumite zone viticole al Frantei.
Pret de la 36 euro / persoana.

Turul Ciocolatei in Paris
Sunteți invitați în interiorul spațiilor de top din Paris unde gasim prezenta ciocolata ca fiind vedeta, cele mai renumite pentru o degustare de ciocolată insotiti de ghidul nostru (toate probele sunt incluse în prețul vizitei). Ai putea crede că știitotul despre ciocolata....nimic mai neadevarat... Turul nostru de 2 ore ne va introduce in arta ciocolatei pure, ne va invata toate detaliile si tehnicile acesteia, vom cunoaste 5 moduri foarte diferite de prezentare a ciocolatei.
Pret de la 72 euro / persoana

Degistare vin si ciocolata
Petreceti o după-amiază delicioasă într-o atmosferă relaxată, timp de 2 ore un somelier experimentat va va prezenta arta degistarii vinului si a ciocolatei, o combinatie mai mult decat delicata si eleganta.ret de l
Pret de la 84 euro / persoanaeuro / persoana

Te invitam intr-o minivacanta Gourmet in care poti invata sa gatesti frantuzeste, in care vei invata tehnici noi, lucruri noi despre arta gatitului si totodata iti poti rasfata gusturile degustand specialitatile culinare ale zonei.

Selectie de vinuri si branza
Un tur deosebit in cautarea celor mai bune doua gusturi traditionale frantuzesti: vin și brânză. Începând cu un pahar de Champagne vom continua drumultimp de aproape 2 ore insotiti de ghidul nostru catre un somelier de exceptie care ne va conduce in lumea vinurilor frantuzesti combinate cu branza renumita traditionala.
Pret de la 90 euro / persoana

Gourmet Tour
Un tur gastronomic de exceptie de 3 ore, ghidat, format din maxim 8 participanti, care te va duce prin partea medievală a Cartierului Latin, renumit pentru paleta largă de produse alimentare de înaltă clasa. Vom vizita o piață, o fabrică de brânză, brutarii și cofetarii, și se va termina la un magazin alimentar regional de specialități. Aceasta plimbare va fi bogata în arome și mirosuri, cu un accent pe bucătăria traditionala si degustare, pentru a face cunostinta cu preparatele gastronomice franceze.
Pret de la 108 euro / persoana.

Turul patiseriilor si ciocolateriilor din Paris
Timp de 3 ore veti face o plimbare pe strazile istorice pietruite ale Parisului in descoperirea celor mai renumite patiserii, cofetarii, ciocolaterii si produse de panificatie traditionale.

Ghidul nostru va va introduce in arta acestor delicatese locale pe care bineinteles ca veti fi incantati sa le gustati si sa aflati istoria si tehinicile speciale de preparare. Veti vizita ciocolateriile unde veti descoperi adevarate bijuteri de ciocolata, o adevarata arta in domeniu.
Pret de la 108 euro / persoana.

Arta deserturilor cu Chef Marthe
Chef Marthe te învață pe parcursul a 3 ore cum să pregătesti deserturi delicioase in cadrul unei lectii rafinate de gatit deserturi frantuzesti. Veti avea ocazia sa degustati nelimitat bauturi traditionale calde, potrivite degustarii deserturilor.
Pret de la 108 euro / persoana.

Arta bucatariei frantuzesti cu Chef Frederic
Vino si petrece o jumătate de zi cu Chef Frederic, care te intampina cu caldura, în apartamentul său frumos, cu o vedere panoramică asupra Parisului. Frederic a făcut o carieră în managementul de restaurante de lux din Paris, cu o experienta de mai bine de 20 de ani in hoteluri din lantul Intercontinental sau Accor, premiat cu stele Michelin. El imparte acum tehnicile învățate și sfaturi de la mari bucatari, și proiectează propriile rețete. Lui Frederic îi place să dea sfaturi inteligente și sa propuna rețete delicioase traditionale sau creative. Veți învăța rețete și tehnici pe care el va fi capabil să le facă cu ușurință. Sub ochiul atent al lui Frederic, toți participanții contribuie la pregătirea unei mese de ansamblu: antreu de pornire fel principal și desert sub semntura marelui maestru bucatar.
Pret de la 136 euro / persoana

Extras
Turul orasului seara, masina si croaziera – de la 38 euro / persoana
Pranz pe vasul de croaziera Marina si intrare la Orsay Museum – de la 49 euro / persoana
Croaziera pe Sena si cina in Cafe – Restaurantul din port – de la 49 euro / persoana
Intrare la Disneyland Paris – Oferta Speciala "Celebration Ticket" - 1 zi/2 Parcuri– 59,85 euro / persoana
Croaziera pe Sena si cina la bordul navei – de la 62,2 euro / persoana
Intrare la Palatul Versailles + 1 ora lectie de gatit cu degustarea meniului si vin frantuzesc – 158,5 euro / persoana
Cina - dans si show la Moulin Rouge – 164,2 euro / persoana
Cina la Restaurantul "Le 58 Tour Eiffel" + Croaziera pe Sena + Show la Moulin Rouge – 204 euro / persoana

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a persPret pers/circuit
23-Nov-12 - 25-Nov-12-240---

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " iLandscape Travel"

Total Oferte de Turism (8)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: iLandscape Travel