Castigatorii World Travel Awards din Europa

Zilele trecute a avut loc finala pentru Europa a celor mai importante premii din turism, Oscar-urile acestei industrii asa cum au fost numite de Wall Street Journal. Asa cum va spuneam si mai demult, in fiecare an au loc finalele regionale pe fiecare continent ce sunt incununate cu Marea Finala Mondiala. Aceasta va avea loc in 2009 pe 8 noiembrie la Londra, fiind recunoscuti si premiati cei mai buni dintre cei mai buni.

Premiile din acest an sunt cu atat mai importante cu cat industria turistica a trecut prin numeroase socuri provocate atat de criza economica cat si de gripa porcina. Astfel, castigatorii sunt cei care au reusit sa faca fata acestor turbulente si sa-si urmareasca in continuare obiectivele pe termen lung, mentinand standardele de calitate si constituindu-se intr-un exemplu pentru intreaga industrie.

Printre castigatorii din 2009 ai premiilor World Travel Awards din Europa se numara Lufthansa la capitolul companii aeriene, Marriot Hotels Resort & Suites pentru cel mai bun brand hotelier sau Lisabona pentru destinatia europeana a anului. Virgin Atlantic a obtinut de asemenea un premiu pentru cea mai eficienta campanie de marketing “25 Years Still Red Hot”, cea despre care va spuneam la momentul lansarii sale.

Cativa din castigatorii anului 2009 din Europa sunt:

Destinatia anului:  Lisabona, Portugalia

Hotelul anului:  Hotel Le Bristol Paris, Franta

Cea mai buna companie aeriana:  Lufthansa

Cel mai bun hotel in regim all-inclusive: Concorde De Luxe Resort, Antalya, Turcia

Cea mai buna companie de vase de croaziera: Norwegian Cruise Line

Cel mai bun hotel de lux: Mardan Palace, Turcia

Cea mai buna agentie de turism:  Viajes Iberia

Puteti gasi lista completa a castigatorilor pe site-ul oficial al World Travel Awards.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>