Primul traseu montan pentru nudisti in Germania

nudity

Germanii sunt binecunoscuti pentru usurinta cu care renunta la imbracaminte :)  astfel incat atunci cand vine vorba de primul traseu pentru nudisti nu mai e nicio surpriza. Acesta se va deschide in curand in zona colinara Harz din Germania si va avea o lungime de 18 km.

Heinz Ludwig, un intreprinzator ce detine un camping in apropierea viitorului traseu a avut initiativa de a crea acest proiect, speculand potentialul pe care l-ar putea avea o asemenea initiativa si impactul asupra afacerii sale. Mai exact, Ludwig spera ca vor fi multi turisti germani si straini care vor veni sa incerce drumetiile montane in pielea goala si apoi se vor opri si la camping-ul sau pentru a dormi sau a lua masa. Pana la urma e si asta o idee pentru a iesi din criza. :P

Ludwig a inceput deja sa posteze semne de avertizare de-a lungul traseului pentru pudicii iubitori de natura care suna cam asa: “Daca nu vrei sa vezi oameni goi, nu merge mai departe.” Se pare ca ideea a atras deja atentia multor adeptii ai FKK (Miscarea Naturalista din Germania) care asteapta deja cu nerabdare deschiderea oficiala a traseului programata pentru luna mai a anului viitor. Pana atunci, initiatorul proiectului va avea grija sa inlature urzicile ce constituie o reala problema pentru toti nudistii iubitori de drumetii montane :) si sa puna semne de avertizare pe tot parcursul acestuia.

2 thoughts on “Primul traseu montan pentru nudisti in Germania

  1. RoxanaFarca

    Nu practic asta dar mi se pare foarte tare ideea! Bravo tuturor celor care au curajul sa gaseasca nise si sa creada in proiectele neconventionale!

  2. Geologul

    Totusi ma gandesc ca e cam frig la munte, traseul trebuia pus intr-o zona mai tropicala :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>