Ministrul Turismului Elena Udrea

Nu stiu daca se indoia cineva acum cativa ani cand si-a inceput ascensiunea politica Elena Udrea ca ea va ajunge macar ministru. Multa lume spunea chiar ca se pregateste sa devina ori presedinte ori macar Prim Ministru.

Dar cum Prim Ministru e mai greu de ajuns fara posturi de conducere in macar un ministeriat sau ca sef de partid politic Elena a fost ” plasata ” convenabil la Turism , ca o noua treapta ( obligatorie ) in ascensiunea ei spectaculoasa.

Trecand peste cancanurile inerente haideti sa vedem ce influenta ar putea avea asupra turismului aceasta numire. Cam aceeasi pe care a avut-o orice numire de pana acum. Ba poate chiar se poate incuraja turismul rural dupa apucaturile din campanie ale noului Ministru. Si oricum dupa cum zice si ANAT-ul , mai rau nu se poate.

Diferenta o va face intentia propriuzisa. Daca D-na Udrea va avea intentia de a face o diferenta si chiar a ajuta la dezvoltarea turismului cred ca o va putea face. Pe cine stiti voi altcineva care sa obtina fonduri mai usor ? :) Prin munca cinstita si chiar jertfa, e adevarat :) Cred ca acum are ocazia sa faca dovada ca nu e doar o blonda oarecare si poate va incepe sa dea inapoi societatii ca de primit …ohooo. Nu cred ca se vor inghesui norvegienii manati din urma de presedintele lor si nici ceilalti europeni chiar daca pachetele pe destinatiile noastre sunt mai ieftine dar poate macar vor veni fonduri pentru infrastructura si sustinerea turismului romanesc.

Daca va porni ca majoritatea celorlalti doar cu intentia de a se capatui si de a bifa o pozitie necesara in ascensiune va fi rau de noi toti cei care activam in acest domeniu.

Poate avem noroc …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>