Proces intentat unei companii aeriene

Nu degeaba se spune ca America e tara tuturor posibilitatilor. Un pasager da in judecata o companie aeriana pentru ca s-a imbatat si si-a batut sotia :) .

Yoichi Shimamoto a declarat ca United Airlines a dat dovada de neglijenta, lasandu-l sa bea in timpul unui zbor din Osaka, Japonia pana in San Francisco. Shimamoto sustine ca, din cauza mai multor pahare de vin de Burgundia servite la interval de 20 de minute in timpul zborului, nu s-a mai putut controla si a lovit-o pe sotia sa, Ayisha.

Expertii in drept sustin ca intregul caz va consta in stabilirea daca oferirea bauturilor din timpul zborurilor poate fi supusa acelorasi reguli ca cele aplicabile unitatilor terestre in care se servesc bauturi alcoolice. Barurile in Statele Unite sunt responsabile in fata legii pentru prejudiciile cauzate de clientii in stare de ebrietate!!!
Shimamoto a fost acuzat si condamnat la 18 luni de detentie cu suspendare si nu a avut voie sa paraseasca Statele Unite pe perioada desfasurarii procesului.
Japonezul cere companiei aeriene United Airlines 100.000 $ despagubiri pentru cautiunea platita si onorariile achitate avocatilor. :)

One thought on “Proces intentat unei companii aeriene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>