Deschidere europeana – mai multi romani in Europa

Citeam dimineata ca Wizz Air a mai lasat 3 rute si ca practic mai sunt 3 capitale Europene unde te pot duce avioanele lor la preturi rezonabile. Ca vorba reclamei la Blue Air, mai bine nu mananci in avion ( sau bei vezi cazul de ieri :) ) si platesti mai putin pe un zbor.

Eu am zburat cu Wizz Air de doua ori Targu Mures – Barcelona, un drum de 3 ore. La dus a fost cum a fost ca eram cam emotionati cu totii , se apropia Spania , vacanta etc :) dar la intoarcere nici macar nu am simtit ca am parcurs o distanta asa de mare. Avioanele nu erau de mari dimensiuni Airbus A320, foarte interesante ca design :) Problema era ca le vedeam la Tg Mures pe aeroport care e cam cat un apartament de 3 camere :) iar pista e o chestie de 1 km dar cu toate astea pilotul si echipajul au fost buni tintasi si au nimerit si decolarea si aterizarea.

Ce pot sa remarc cu siguranta este ca aparitia si cresterea cotei de piata a companiilor low cost cat si scoaterea vizelor pentru Europa a creat  o mare deschidere spre Occident si cred ca numarul turistilor este legat direct de usurinta de a ajunge intr-un loc. Daca autostrazi nu avem si pana la Oradea de la Iasi faci cat de la Oradea la Viena desi distanta e la jumate , macar low cost-uri sa fie.

Ar mai fi un pariu de incercat. Oare strainii sa incerce si ei Wizz Air si sa viziteze Romania ? Macar ungurii ( fiindca Wizz Air e companie Maghiara ) sa vina sa vada ce zicea Vadim ca vor sa ia :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>