Criza mondiala si partile ei bune

Descopar incet incet ca vestita deja Criza Mondiala are si cateva parti bune. Am citit ca pachetele turistice se vor ieftini cu 30 % ceea ce e excelent insa pentru majoritatea populatiei va fi tot prea mult in conditiile actuale.

Partea foarte buna este logica simpla : Criza Mondiala = benzina mai ieftina  ? Bineee, ramanem cu Criza ca merita :)

Ce e mai interesant e ca se pare ca se va sparge buba preturilor hoteliere. Daca mergeai in Bucuresti de ex. sa iti iei o camera dubla la un hotel de 4 stele nu gaseai sub 300 Ron deci aproximativ 85 Eur in conditiile in care in Praga gasesti cu 40 Eur camera dubla pe noapte ia la Viena cam 50 Eur /noapte. Si cu ce avem noi sa ne mandrim mai mult decat ei , judecand absolut impartial ? Infrastructura , servicii ? Cu siguranta nu :)

Ca de altfel toata economia noastra supra evaluata si umflata de creditarea excesiva si moneda fara fundament in realizari economice sau profitabilitate prin productie, piata turismului a fost supracotata iar avantajul nostru din Criza va fi ca ea isi va reveni. Si eu as sugera cu mai mult de 10 %.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>