Mai vine Mos Craciun?

Criza loveste din nou. De data asta in Mos Craciun. La Congresul Anual al Mos Craciunilor din Berlin e tot mai putina lume. Din ce in ce mai multe scaune goale. Organizatorii sunt ingrijorati. Cu cateva zile inainte de Craciun mai e nevoie de cel putin 100 de Mosi, pentru a ajunge la petreceri private, scoli si hypermarketuri.

Nu se stie care e cauza acestei crize. Castigurile unui Mos Craciun priceput pot ajunge pana la 100 $ pe zi. Poate e vorba de standardele inalte ale nemtilor. Pentru a primi atestatul de Mos Craciun trebuie sa ai talente actoricesti, sa stii sa canti colinde si sa nu ai cazier. In plus, simtul umorului e absolut necesar pentru a-i putea bucura pe cei mici.

E o activitate extrem de placuta si se vede ca si banoasa. Cel putin la ei. :) S-ar putea ca locuitorii capitalei Germaniei sa fie prea preocupati si afectati de criza financiara incat sa nu mai aiba chef s-o faca pe Mos Craciun. Cu toate astea, ce poate fi mai frumos decat sa devii, pentru cateva zile, cel mai iubit personaj din lume?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>