Destinatii Europene

Superoferta Revelion Dubai

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
15/11/2008 - 19/12/2008
Pret Total:
1108 € (138.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

GRAND MILLENIUM
* * * * *
HALF BOARD
www.millenniumhotels.com/ae/grandmillenniumdubai

Poziţie: pe Sheikh Zaied Road, la 30 minute de aeroport, 5 minute de Emirates Mall si numai 10 minute de mers cu masina de plaja si celebrul hotel Burj Al Arab.
Camerele dispun de: aer conditionat cu control digital, uscator de par, LCD, satelit Tv, DVD player, mini-bar, wireless.
Facilităţi şi servicii: un elegant restaurant principal construit in stil venetian, restaurante cu specific asiatic si specific italian, baruri, jacuzzi, centru spa, fitness, sauna, magazine.
Zilnic exista shuttle care merge la plaja si tot zilnic merge si la Emirates Mall.
Perioada: DBL PP SGL CHD
02-12
26.12.2006-02.01.2007 7 nopţi 1108 € 1808 € 758 €
27.12.2006-03.01.2007
GALA DINNER 135 € 135 €Tarifele includ:
* transport Bucureşti – Istanbul - Dubai – avion – Turkish Airlines & Emirates *
* transfer aeroport – hotel – aeroport *
* 7 nopţi cazare şi masă în funcţie de hotelul ales *

Tarifele nu includ:
* taxele de aeroport şi securitate – 137 EUR/PAX * taxa de viză – 65 EUR/PAX *
* asigurarea medicală – obligatorie *


Viza turistica pentru Emiratele Arabe

Documente necesare obtinerii vizei:
- pasaport valabil minim 6 luni de la intoarcere din calatorie / copii clare color sau varianta electronica (scan color)
- fotografie color (4,3 cm x 5,5 cm) sau in format electronic max 40kb, JPG (scan color)
Formularul de viza completat de fiecare aplicant. Formularul de viza, copia pasaportului si a fotografiei (scanate) se trimit in Emiratele Arabe catre forurile competente, urmand ca in cazul acceptarii aplicatiei sa ni se transmita aprobarea de intrare in Dubai.

OBSERVATII:
1. Persoanele care au aplicata in pasaport viza turistica pentru Israel nu au drept de intrare in Emiratele Arabe Unite.
2. Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile de resort din EAU.
3. Greutatea maxima admisa a bagajelor pentru cala este de 25 kg. Excedentul de bagaje se monitorizeaza strict (atat la plecare cat si la retur) si se taxeaza suplimentar.
4. Documentele necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii din calatorie, aprobarea de intrare in Emiratele Arabe si asigurare medicala.
5. In functie de anumite situatii speciale, programul poate fi modificat de conducatorul de grup, fara insa a aduce prejudicii structurii de baza a programului.
6. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
7. MINORII trebuie sa indeplineasca conditii speciale pentru a calatori in strainatate. Conform Legii nr 248/20.07.2005, minorii insotiti de ambii parinti trebuie sa indeplineasca aceleasi conditii ca si acestia pentru a calatori in strainatate. In cazul in care unul dintre parinti poarta alt nume decat minorul, este necesara prezentarea certificatului de nastere a minorului *** Minorii insotiti doar de unul dintre parinti trebuie sa prezinte la frontiera romana declaratie notariala de acord a parintelul care NU calatoreste. In cazul parintilor divortati sau decedati, se prezinta hotararea judecatoreasca definitiva prin care minorul este incredintat parintelui impreuna cu care calatoreste, sau dupa caz, certificatul de deces *** Minorii incredintati unor adulti, altii decat parintii sau ocrotitorii legali, trebuie sa fie in posesia declaratiilor notariale ale ambilor parinti, iar adultul imputernicit trebuie sa prezinte certificat de cazier judiciar.


Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " URANIA TRAVEL"

Total Oferte de Turism (10)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: URANIA TRAVEL