Destinatii Europene

Israel- Egipt (Mt Sinai, Sf. Ecaterina) - Iordania

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Paste
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
24/02/2009 - 31/03/2009
Pret Total:
550 € (68.75€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

ISRAEL- EGIPT (Muntele Sinai, Sf. Ecaterina) - IORDANIA
8 zile (08 – 15 aprilie)


ZIUA 1 Intalnire la Aeroportul International Otopeni- Henri Coanda. Zbor Bucuresti / Tel Aviv. Sosire la Tel Aviv, Ben Gurion. Tur Tel Aviv si Jaffa – biserica Sf. Petru si Podul Dorintelor. si Plecare spre Ierusalim.
Cazare si cina la Ierusalim.


ZIUA 2 Mic dejun. Plecare spre Bethleem ( 8 km de Ierusalim), locul nasterii lui Iisus si David, Grota Laptelui, inchinata alaptarii pruncului Iisus de catre Maria, iar la marginea Bethleemului se va putea vedea Campul Pastorilor, care aminteste de povestea pastorilor ce au vestit nasterea lui Mesia. Intoarcere la Ierusalim si vizita: Muntelui Maslinilor. Oprire la locul Inaltarii lui Iisus. Apoi se vor vizita: Biserica Pater Noster (˝Tatal Nostru˝), ridicata pe locul unde Iisus a rostit pentru prima data rugaciunea ˝Tatal Nostru˝; Biserica Dominus Flevit (˝Domnul a plans˝) construita pe locul unde Mantuitorul a plans pentru ceea ce urma sa se abata asupra Ierusalimului. Vizita la Gradinile Ghetsimani de la poalele Muntelui Maslinilor, locul unde Isus se roaga stiind ca a doua zi va fi arestat si rastignit. Popas de reculegere in Biserica Natiunilor, construita prin contributia a 12 state, unde se afla stanca pe acre s-a rugat Isus ultima noapte . Se va intra in cetate prin Poarta Sf. Stefan sau Poarta Leilor, se va parcurge pe jos Via Dolorosa cu cele 14 statii ale lui Iisus de pe Drumul Crucii si se va ajunge la Biserica Sf. Mormant care este unul dintre cele mai sfinte locuri ale crestinatatii. Dupa iesirea din Biserica Sf. Mormant ne vom indrepta spre Zidul Plangerii, inalt de 18 m si lung de 48 m care este o ramasita din perioada celui de-al doilea Templu Iudaic. Aici, intre blocurile de piatra sunt puse zilnic biletele cu rugaciuni si dorinte.
Cazare si cina in Ierusalim.

ZIUA 3 Mic dejun. Plecare la Ierusalim. Plecare la Marea Moarta prin Desertul Iudeii. Marea Moarta este considerata a fi cel mai jos punct de pe pamant- (400 m. sub nivelul marii). Vizita la Centrul de Produse Cosmetice Ahava unde se vor putea cumpara cosmetice cu minerale din Marea Moarta. Ramane si timp liber pentru o baie in Marea Moarta. Dupa pranz, plecare spre Eilat. Turistii care au optat pentru excursia la Muntele Sinai (120 € inclusiv taxa de viza, se achita odata cu avansul) au cina si cazare in Egipt la Sfanta Ecaterina iar restul turistilor au cina si cazare in Eilat.
Cazare si cina in Eilat sau Sfanta Ecaterina.
ZIUA 4 Mic dejun. Turistii cazati in Eilat auo timp liber iar turistii din Egipt urca (dimineata devreme in tinuta sport) pe Muntele Sinai pentru a vedea rasaritul la locul unde Moise a primit Decalogul, apoi toti turistii (inclusiv cei care n-au urcat pe munte) viziteaza Manastirea Sfanta Ecaterina si se intorc in Israel. Cina si cazare in Eilat.
ZIUA 5 Mic dejun. Timp liber sau optional (150 € inclusiv taxa de viza, se achita odata cu avansul) excursie (cu pranzul inclus) in Iordania (se tranziteaza cu autocarul Statiunea AKABA de la Marea Rosie) la PETRA (capitala Nabateenilor) -cetate veche ( peste 2000 ani) construita in stanca unde se viziteaza : Defileul, Tezaurul, Amfiteatrul si mormintele. Cina si cazare in Eilat.


ZIUA 6 Imediat dupa micul dejun, deplasare spre Muntele Tabor unde se viziteaza biserica ridicata pe locul unde s-a petrecut Schimbarea la Fata.Urmeaza Cana Galileea, unde Iisus a facut primul miracol al schimbarii apei in vin, la o nunta. Plecare la Nazaret unde Iosef si Maria au trait si unde Isus si-a petrecut copilaria. Vizita la Biserica Catolica a Bunei Vestiri, cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat unde Arhanghelul Gavril s-a aratat Fecioarei Maria si i-a vestit ca poarta in pantece pe Mesia, apoi Biserica Sf. Iosif, locul unde Iosif a trait si a lucrat si biserica ortodoxa.. Cazare si cina la Nazaret

ZIUA 7 Mic dejun. Plecare spre Capernaum. Se calatoreste de-a lungul Lacului Kinneret, Muntele Fericirilor. Se continua drumul spre Tabgha, (locul unde s-a produs miracolul saturarii celor cinci mii de oameni cu doi pesti si cinci paini de catre Isus). Ziua se incheie cu vizitarea Raului Sfant Iordan. Cazare si cina la Nazaret.

ZIUA 8 Mic dejun. Plecare spre Haifa, al treilea oras ca marime din Israel, splendid oras port la Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Imbarcare in autocar si transfer la Aeroportul Ben Gurion pentru plecare spre tara.PRET 550 €, se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1.02). Supliment single 250 €
La inscriere se achita minim 250 €.
Grup minim 30 turisti.
PRETUL INCLUDE:
• insotitor de grup din partea agentiei si ghid local vorbitor de limba romana;
• 7 cazari cu demipensiune , din care 2 in Ierusalim la hotel 4*, 3 in Eilat (Sinai) la hotel 4* si 2 in Ierusalim la hotel 4* ;
• bilet avion ; • biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice din program.
PRETUL NU INCLUDE:
• taxe aeroport/securitate, transfer aeroport–hotel–aeroport total = 170 € (se achita la agentia din Romania)
• asigurarea medicala care este obligatorie ; bacsis pentru soferul si ghidul din Isreal – 30 Euro.


NOTA:
• In functie de programul festivitatilor si al posibilitatilor de participare din motive de securitate,se poate schimba ordinea vizitarii obiectivelor pe zile, sau inlocui vizitarea unor obiective, prevazute in program.
• Acte necesare: pasaport valabil 6 luni de la data plecarii.
Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " URANIA TRAVEL"

Total Oferte de Turism (10)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: URANIA TRAVEL