Destinatii Europene

REDUCERE Circuit Sua Canada 16 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
16 zile
Valabilitate Oferta:
29/09/2014 - 15/08/2015
Pret Total:
2190 € (136.88€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Reducere 15% pentru inscrieri pana la 30.09.2014
Reducere 10% pentru inscrieri pana la 30.10.2014
Itinerariu
NEW YORK - Cascada NIAGARA - WASHINGTON - PHILADELPHIA -
ATLANTIC CITY - DETROIT - CHICAGO - TORONTO

Plecari
15.08.2015

Servicii incluse
bilet avion Bucureşti-Paris-Montreal / New York -Amsterdam-Bucureşti.
ghid roman + ghizi locali în : Montreal, Ottawa, Toronto, Chicago, Detroit, New York, Washington şi Atlantic City;
transport (fӑrӑ zilele 14 şi 15) cu autocar 2* cu aer condiţionat;
14 cazari în hoteluri de (similar) 3* (camere, pentru 2 persoane, cu tv şi grup sanitar propriu cu duş).

Servicii neincluse
495 € (se achitӑ obligatoriu la agenţia din Romania) pt taxe aeroport/ securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport si bacşiş pentru prestatorii din strӑinӑtate de servicii turistice.
biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezӑminte de cult, etc.) si nici ghizii pt acestea;
taxa de vizӑ(aprox. 150 usd-in lei pentru S.U.A şi 75 usd pentru Canada,se achitӑ individual de cӑtre client la filialele Bӑncii Transilvania şi se pierd în cazul neacordӑrii vizei) ;
micul dejun.

Program
ZIUA 1-Sambata, ora 5, întalnire cu ghidul român la Aeroportul OTOPENI-birou CHECK IN KLM pentru destinaţia Amsterdam.Ora 7.10-decolare. Ora 9 -sosire la Amsterdam, ora 15.25-decolare. Ora 16.45-sosire la Montreal. Cazare în Montreal.

ZIUA 2 Tur (4 ore) Montreal cu ghid local. Dupӑ tur, deplasare cu autocarul pentru shopping şi program turistic. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare în Montreal.

ZIUA 3 Deplasare (150 km) la Ottawa. De la ora 11-tur (2.5 ore) cu ghid local, apoi popas (90 min). Deplasare (400 km). Cazare în Toronto.

ZIUA 4 Tur (4 ore) Toronto cu ghid local. Dupӑ tur,deplasare cu autocarul pentru shopping şi program turistic(opţional,croazierӑ pe Lacul Ontario,etc.). Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare în Toronto.

ZIUA 5 Deplasare (150 km) la Cascada Niagara. Se viziteazӑ partea canadianӑ, apoi se trece frontiera din Canada in S.U.A şi se viziteazӑ partea americanӑ a cascadei. Cazare în zona Cascada Niagara (SUA).

ZIUA 6 Deplasare (700 km) la Chicago cu popas (90 min) în Cleveland la Lacul Erie. Cazare în Chicago.

ZIUA 7 Tur (4 ore) Chicago cu ghid local. Dupa tur,deplasare cu autocarul pentru shopping şi program turistic (optional,croazierӑ pe Lacul Michigan, Sears Roebuk- clӑdire de peste 500 metri, cu magazine, etc.). Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare în Chicago.

ZIUA 8 Deplasare (330 km) la Detroit (situat pe malul lacului Sant Clair). De la ora 15-tur (2,5 ore) cu ghid local. Dupa tur,deplasare cu autocarul pentru shopping şi program turistic. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare în Detroit.

ZIUA 9 Deplasare (700 km) la Washington. Popas (o ora) în Pittsburg. Cazare în Washington.

ZIUA 10 Tur (4 ore) Washington cu ghid local. Dupa tur,deplasare cu autocarul pentru shopping şi program turistic (Muzeul Aerospa-ţial, etc.). Ora 20.30, deplasare cu autocarul la hotel. Cazare în Washington.

ZIUA 11 Deplasare (300 km) la Atlantic City (Las Vegas-ul coastei de est).Ora 14.30-tur (90 min) cu ghid local, apoi, deplasare cu auto-carul pentru shopping şi program turistic. Ora 20.30, deplasare cu autocarul la hotel. Seara, opţional, în cazinouri. Cazare în Atlantic City.

ZIUA 12 Ora 10.30-deplasare (300 km) la New York cu oprire în Philadelphia unde se viziteazӑ în Muzeul de Arta Modernӑ aripa C-tin Brancuşi, apoi Independence Hall (aici a fost votatӑ prima Constituţie a S.U.A). Popas (90 min) în centru. Deplasare la New York.
Cazare în New York.

ZIUA 13 Tur (4 ore) New York cu autocarul şi ghid local.Timp liber, sugestii, vizitӑ zona Central Park-Broadway (unde sunt mai multe teatre decât, în total, la Londra şi Paris). Cazare în New York.

ZIUA 14 Opţional, plimbare cu vaporaşul la Statuia Libertaţii. Timp liber. Cazare în New York.

ZIUA 15 Eliberarea camerelor cel târziu la ora 12.Timp liber.Transfer la aeroport. Ora 20.08, decolare spre Amsterdam.

ZIUA 16 – Ora 9.55, sosire în Amsterdam. Ora 13.15, decolare. Ora 17, sosire la Otopeni.

007

Pentru rezervare se poate achita integral sau avans 50 euro
Diferenta se achita cu 30 de zile inainte de plecare.

Supliment single 440 €. Copiii sub 12 ani (neîmpliniţi) au o reducere de 60 €.
Grup minim 25 turişti.
Obs. – persoanele care se înscriu singure şi pentru care agenţia nu gӑseste un partener nu vor plati diferenţa de single.
Înscrierile se fac începând cu 1.07.2014 şi se încheie când se ocupa ultimele locuri.
Nu ezitaţi sӑ incheiaţi asigurarea STORNO(odatӑ cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii în cazul neparticipӑrii la excursie datoritӑ (vezi condiţiile poliţei de asigurare) : îmbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. .
Acte necesare (se trimit la agenţie cu minim 8 sӑptamani înaintea plecӑrii): paşaport valabil minim 6 luni de la data întoarcerii în Romania, o fotografie color pe fond alb 5×5 cm, extras de cont cu minim 2000 usd, adeverinţa de la locul de muncӑ privind funcţia şi salariul sau talonul de pensie, copii dupӑ actele de proprietate(case, terenuri, maşini, etc.), copie dupӑ cartea de identitate sau certificatul de naştere în cazul copiilor, copie (în cazul patronilor) dupӑ actele societaţii şi ultimului bilanţ contabil, copie dupӑ certificatul de cӑsӑtorie şi alte dovezi care aratӑ cӑ nu e cazul de emigraţie pentru job în S.U.A, etc. Obs. – este necesarӑ prezenţa personalӑ la consulatul S.U.A pentru susţinerea unui interviu la data şi ora
transmise de agenţie.
Tarif
Perioada Loc in camera dubla
15.08.2015 2190 euro

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR