Destinatii Europene

REDUCERE CIRCUIT JAPONIA 15 ZILE

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
15 zile
Valabilitate Oferta:
22/08/2016 - 16/08/2017
Pret Total:
2252 € (150.13€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
servicii ghid roman si ghid local (tot timpul) in Japonia;
13 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) ;
13 cine ;
transport cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe stradale ;
traversarile cu ferryboat-ul.
Asigurare în caz insolvabilitate/faliment al agentiei de turism.

SERVICII NEINCLUSE
690 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru : taxe de aeroport, ghizii locali, si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice.
biletele de intrare pt. vizitarea celorlalte obiective turistice(muzee, parcuri, asezaminte de cult,etc.).
urcarea cu funicularul pe Muntele Misen (ziua 3), croaziera pe raul Sumida (ziua 13), deplasare cu telefericul pe Muntele Fuji si croaziera pe lacul Ashi (ziua 11).

PROGRAM

Circuit Japonia 15 zile

ZIUA 1. Ora 5 – intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul la check in KLM pentru destinatia Amsterdam. Decolare, ora 7.05, sosire, ora 9 la Amsterdam. Ora 14.40-decolare spre Japonia.

ZIUA 2 (mic dejun). Sosire in Osaka la ora 8.40.Deplasare prin zona de nord a Marii Interioare a Japoniei. In Okayama- vizita gradinile Koraku-en (aflate pe lista celor trei mari gradini japoneze). Cina si cazare in Hiroshima.

ZIUA 3 (mic dejun). Vizita Hiroshima (Parcul memorial al Pacii cu Domul bombei atomice si Castelul Hiroshima). Deplasare cu ferryboatul la insula Myajima (vizita templul shintoist Itsukushima si Pagoda celor cinci etaje), apoi urcare (optional) cu funicularul pe Muntele Misen la sanctuarul maimutelor. Cina si cazare in Hiroshma.

ZIUA 4 (mic dejun). Traversare cu ferryboatul din insula Honshu in insula Shikoku (Hiroshima- Matsuyama). In Matsuyama-vizita templul budist Ishite-ji(este pe lista tezaurelor nationale si pe Ruta celor 88 de temple budiste).De-plasare prin zona de sud a Marii Interioare a Japoniei. Cina si cazare in Takamatsu.

ZIUA 5 (mic dejun). In Takamatsu-vizita Gradinile Ritsurin (1 ora). Deplasare pe podul Ohnaruto in insula Awaji, apoi in Honshu pe podul Akashi Kaikyō,cel mai lung pod suspendat din lume (2 km). Deplasare la Himeji- vizita Castelului Hakuro-ro (al egretei albe). In Kobe-scurt tur (Chinatown, cartierul Kitano-cho). Cina si cazare in Kobe.

ZIUA 6 (mic dejun).In Osaka se viziteaza turnul zgarie-nori Umeda Sky Building, acvariul si Castelul Osaka. Timp liber. Ora 20-deplasare cu autocarul la hotel. Cina si cazare in Osaka.

ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare pentru vizita templul Horyu-ji.Deplasare la Nara (prima capitala a Japoniei)-vizita Parcul Caprioarelor si templul Todai-ji (cel mai mare constructie din lemn din Japonia). Cina si cazare in Kyoto.

ZIUA 8 (mic dejun).Vizita Kyoto:cartierele Pontocho si Gheiselor Gion, templele:Daitoku-ji (Zen),Kinkakuji(acoperit cu foita de aur), Kiymizu si gradinile Templului Heian. Cina si cazare in Kyoto.

ZIUA 9 (mic dejun).Deplasare la Kazanawa-vizita gradinile Kenrokuen si Cartierul Caselor de Ceai.Deplasare prin zona muntoasa la Shirakawa-go (vizita satul traditional cu case de lemn cu o vechine de peste 300 ani).
Cina si cazare in Takayama.

ZIUA 10 (mic dejun).In Takayama se vede piata de dimineata(Asaichi) si partea veche a orasului cu case traditionale din perioada Edo (1600-1868) si cu distilerii de sake. Deplasare la Matsumoto unde se viziteaza castelul, apoi fermele de Wasabi din Daio-Wasabi. Deplasare pe langa Muntele Fuji (Gotemba) la Hakone. Cina si cazare in Hakone.

ZIUA 11 (mic dejun).Optional, croaziera pe lacul Ashi (30 min),apoi deplasare (optional, in conditii favorabile)cu telefericul pt. panorama asupra Muntelui Fuji. Deplasare la Kamakura-se vede statuia Marelui Buddha (Daibutsu-dateaza din 1252). Cina si cazare in Tokyo.

ZIUA 12 (mic dejun). Excursie de o zi la Nikko, unde se viziteaza Altarul Toshugu si fosta resedinta a shogunilor, Vila Tamozawa, apoi deplasare la Cascada Kegon langa lacul Chuzenji. Cina si cazare in Tokyo.

ZIUA 13 (mic dejun). Tur Tokyo (zona de Vest): Altarul Meiji, Takeshita Dori (zona comerciala), Omotesando (artera comparata cu Champs Elysees),Shibuya (zona mall-urilor,a modei si a vietii de noapte), Shinjiku (zona cu zgarie nori).
Cina si cazare Tokyo.

Ziua 14 (mic dejun).Tur Tokyo (zona centrala,de Nord si de Est): Turnul Tokyo (333 m), vizita Gradinile Palatului Imperial,altarul Yasukuni,Ginza districtul de shopping,croaziera(optional) pe raul Sumida la Asakusa-se vede Templul Sensoji (cel mai vechi templu budist din Tokyo),Parcul Ueno(faimos pentru ciresii sai),Podul Curcubeu(Reinbo burijji) si cartierul Odaiba. ina si cazare in Tokyo.

ZIUA 15 (mic dejun). Pentru plecarea din 22.08-decolare din Tokyo la ora 13.55,sosire la Amsterdam la ora 18.25. Decolare spre Bucuresti la ora 20.40. Sosire in Otopeni la ora 00.25.
Pentru plecarile din 11.05 si 19.05- decolare din Tokyo la ora 10.30,sosire la Amsterdam la ora 15.10.Decolare spre Bucuresti la ora 20.40. Sosire in Otopeni la ora 00.20.

Final program Circuit Japonia 15 zile.

Pentru rezervare se poate achita integral sau avans.
Diferenta se achita cu 30 de zile inainte de plecare.

Supliment single 365 EUR.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 EUR.
Grup minim 25 turisti
Obs.-persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnÓ‘virilor, deceselor, accidentelor, etc..
Inscrierile (pentru 2015) se fac incepand cu 1.07.2014 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.
Acte necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data iesirii din Romania.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR