Destinatii Europene

REDUCERE CIRCUIT COASTA DE AZUR 12 ZILE AUTOCAR

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
12 zile
Valabilitate Oferta:
03/08/2016 - 31/08/2017
Pret Total:
505 € (42.08€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
servicii ghid roman ;
transport cu autocar 2* cu aer conditionat; taxe stradale si parcari ;
11 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2* (camere, pt. 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) .
Asigurare în caz insolvabilitate/faliment al agentiei de turism.

SERVICII NEINCLUSE
75 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pt. (35 €+25 €+15 €):
a) 35 € = pachet turistic in Paris (croaziera pe Sena,tur by night si urcare in Turnul Montparnasse) ;
b) 25 € = Venetia (taxe pentru intrarea autocarului in oras, transport autocar si vaporas) ;
c) 15 € = croaziera pe Dunare.
biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice(muzee,asezaminte de cult,vaporas, etc.) si nici ghizii pt. acestea.

PROGRAM
Circuit Coasta de Azur 12 zile Autocar

ZIUA 1 –Miercuri, ora 06.15 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab). Ora 6.30-plecare pe traseul Pitesti –Sibiu–Arad. Cazare in zona Budapesta-Gyor.

ZIUA 2 (mic dejun). La Viena, scurt tur cu autocarul pe RINGUL VIENEZ unde se vad: Muzeul de Arta, Observatorul astronomic, Statuia Radetzky, Opera, Piata Maria Tereza, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primaria, Burgtheatre, Universitatea. Dupa tur, popas o ora. In Salzburg se viziteaza (o ora) Gradinile Mirabell si Casa MOZART. La MUNCHEN-vizita: Domul, Primaria, Marienplatz si HOFBRAUHAUS (beraria de la 1589). Cazare in Munchen.

ZIUA 3 (mic dejun In LUXEMBOURG-vizita centru vechi si Catedrala Notre Dame. Cazare in Paris.

ZIUA 4 (mic dejun). Se viziteaza : Catedrala Notre Dame, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Turnul Eiffel. Timp liber-shopping. Ora 21-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Paris.

ZIUA 5 (mic dejun). Vizita VERSAILLES.Tur PARIS cu autocarul pe traseul: Defense (cel mai nou cartier, cu zgarie-nori), Catedrala Notre-Dame, Gradinile Luxembourg, Universitatea Sorbona, Panteonul, Place Vendome, Opera, Biserica La Madeleine, Domul Invalizilor cu oprire in Cartierul MONTMARTRE(Basilica Sacre Coeur, Piata Pictorilor). Pachet turistic (include: transport autocar, ghid, taxe rezervari, bilete vapor si lift): urcare in Turnul Montparnasse (209 m)-panorama asupra orasului, croaziera pe Sena si tur by night Paris (Arcul de Triumf, Champs Elysses, Turnul Eiffel, Place de la Concorde). Apoi (minim 25 turisti), optional (110 EUR-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 125 EUR-daca se achita in excursie), Moulin Rouge show (include: transport autocar, taxa rezervare, � sticla sampanie si bilet). Cazare in Paris.

ZIUA 6 (mic dejun). Timp liber, sugestii: Disneyland, shopping, plimbare pe Champs Elysse, etc. Ora 21-deplasare cu autocarul la hotel.
Cazare in Paris.

ZIUA 7 (mic dejun).Excursie pe Valea LOIREI la castelele Blois si Chambord. Cazare in zona Saint Etienne.

ZIUA 8 (mic dejun). In Avignon se viziteaza Palatul Papal. Deplasare la Cannes-vizita Palatul Festivalurilor (exterior) si B.dul Croisette. In Nisa –vizita Promenade des Anglais si Centrul istoric (Opera, Hotel Negresco).Ora 21-deplasare cu autocarul la hotel.
Cazare in zona Nisa-Cannes.

ZIUA 9 (mic dejun). In Monaco, vizite la: Muzeul Oceanografic, Catedrala si Palatul Princiar. In San Remo se viziteaza (in exterior) Teatrul Ariston. In Milano vizite la: Castelul Sforzesco (exterior), Domul, Piata Operei “Scala”, Statuia Leonardo da Vinci si Galeriile “Vitorio Emanuele”. In Verona (seara) vizite la: balconul Julietei, Piata Bra si Amfiteatrul roman (exterior). Cazare in zona Padova – Venetia.

ZIUA 10 (mic dejun). In Venetia-deplasare cu vaporasul (Piata Tronchetto, Canal Giudeca, Piata San Marco si retur). Se viziteaza : Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Piazza si Bazilica San Marco si plimbare pietonala pe Canale Grande pana la Podul Rialto.
Cazare in zona Trieste – Postojna.

ZIUA 11 (mic dejun). La POSTOJNA – vizita cea mai renumita pestera din Europa (5 Km ai mirificei lumi subterane se parcurg pietonal si cu trenuletul). Deplasare pe autostrada pe langa Lacul Balaton. Se parcurge Budapesta spre debarcader intr-un scurt tur cu autocarul(pot fi admirate): Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Dupa tur, croaziera (include ghid local si 1 pahar de sampanie) pe Dunare by night (optional,18 EUR-plata in excursie, cina festiva bufet cu bauturi si muzica). Cazare in Budapesta.

ZIUA 12 – Duminica, mic dejun. Deplasare Ungaria- Arad–Sibiu–Pitesti. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).

Final program Circuit Coasta de Azur 12 zile Autocar.

Pentru rezervare se poate achita integral sau avans .
Diferenta se achita cu 30 de zile inainte de plecare.

Supliment single 240 EUR.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 EUR.
Grup minim 25 turisti.
Obs. – persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Inscrierile se fac incepand cu 1.06.’15 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.
Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.

Imbarcari: Pitesti, Ramnicu Valcea, Sibiu, Sebes, Deva, Arad

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR