Destinatii Europene

REDUCERE CIRCUIT SPANIA 9 ZILE AVION

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
19/08/2016 - 15/09/2017
Pret Total:
455 € (50.56€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
· servicii ghid roman;
· transport avion Bucuresti – Barcelona / Valencia – Bucuresti;
· 8 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3***;
· transport cu autocar 2** cu aer conditionat;
· 1 bagaj (in cala avionului) de maxim 32 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg.

SERVICII NEINCLUSE
· 320 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru ( 195 +125):
a) taxe aeroport/securitate/check-in,transfer aeroport–hotel–aeroport, in total=195 €;
b) tur Gibraltar, Alhambra si excursiile (fara biletele de intrare) la : Manastirea Montserat, Valea celor cazuti si El Escorial, in total 125 €.
· biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt acestea.

PROGRAM
Circuit Spania 9 zile Avion

ZIUA 1 – Vineri, ora 6, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni – check in BLUE AIR pentru destinatia Barcelona. Decolare la ora 7.55, sosire la ora 10.15. Excursie pt vizita M-tirea Montserrat. Tur Barcelona pe traseul: Portul Olimpic, casele Gaudi, Piata Spaniei, Stadionul Camp Nou, Montjuic, Piata Cataloniei cu popas (o ora) la Sagrada Familia. Cazare in Barcelona.

ZIUA 2 (mic dejun). Vizita: Parcul Guell, Muzeul Picasso si Muzeul Gaudi. Timp liber-plimbare si shopping pe Ramblas, faleza (Aquarium). Ora 17-deplasare la Zaragoza (popas 1 ora in centru).
Cazare in Zaragoza.

ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare pt vizita El Escorial si Valea celor cazuti (Vale de los Caidos).Tur Madrid pe traseul: Gara Atocha, Puerta del Sol,Castiliana,Catedrala Nuestra Segnora,pietele Spaniei,Orientului si de Toros. Cazare in Madrid.

ZIUA 4 (mic dejun).Vizita Palatul Regal si Muzeul Prado. Timp liber-shopping. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Madrid.

ZIUA 5 (mic dejun). Se viziteaza Toledo si Aranjues. Cazare in zona Montoro – Cordoba.

ZIUA 6 (mic dejun). In Cordoba se viziteaza moscheea-catedrala Mezquita (unica in lume). In Sevilla, vizite : Catedrala, mormantul lui Cristofor Columb, Giralda (Vechiul Minaret) si Piata Spaniei.
Cazare in zona Cadiz.

ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare la La Linea (Spania) si trecerea frontierei in Gibraltar-tur (include minibuz local si bilet de intrare) prin rezervatia maimutelor, cu oprire in cel mai sudic punct – Punta Europa. Se urca cu minibuzul la 300 m, la Balconul Reginei – panorama asupra Africii si Stramtorii Gibraltar, apoi se viziteaza pestera Saint Michael. Pe Costa del Sol-popasuri (cate o ora) in Marbella, Torremolinos si Malaga. Cazare in Granada.

ZIUA 8 (mic dejun). In Granada-vizita(include: bilet,ghid local,audiofon si taxa rezervare) Complexul Alhambra(Gradinile si Palatul Generalife, Fortareata Alcazaba, Palatul lui Carol al V-lea, Medina si Ansamblul celor 5 Palate Maure).Ora 12-plecare spre Alicante (popas o ora). Cazare in zona Valencia.

ZIUA 9 (mic dejun) – Sambata. Deplasare la Valencia-vizita centrul istoric si zona numita orasul artelor si stiintelor. Transfer la aeroport. Decolare din Valencia la ora 20. Sosire in Aeroportul Otopeni la ora 00.20.

Final program Circuit Spania 9 zile Avion.

Supliment single 215 EUR.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 EUR.
Grup minim 25 turisti.
Obs. – persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Inscrierile se fac incepand cu 1.06.2015 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.
Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor,etc.
Acte necesare : pasaport sau C.I.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR