Destinatii Europene

REDUCERE CIRCUIT ROMA CETATEA ETERNA 6 ZILE AVION

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
10/08/2016 - 09/09/2016
Pret Total:
213 € (35.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
Bilet avion Blue Air BucureÅŸti -Roma ÅŸi retur. Orele sunt locale si pot suferi modificari.
5 cazări cu mic dejun în hotel de 4* in Roma;
Ghid însoţitor din partea agenţiei din seara primei zile pana in dimineata zilei a 5-a, apoi asistenţă turistică
Asigurare in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism.

SERVICII NEINCLUSE
Taxe aeroport si securitate + transfer aeroport-hotel-aeroport 175 euro.
Transportul local la Roma;
Excursii opţionale si intrările la obiectivele turistice.

PROGRAM
Circuit Roma Cetatea Eterna 6 zile Avion

Ziua 1. Bucuresti – ROMA
Prezentare in Aeroportul Bucuresti OTOPENI la ora 14.45 pentru zbor Bucuresti – Roma cu compania Blue Air. După aterizare şi imbarcare in microbuzul de transfer, deplasare spre hotelul de la Roma pentru cazare.

Ziua 2 ROMA
Mic dejun. Vizita in Roma: Santa Maria Maggiore, San Pietro in Vincoli, Colosseum pe exterior , Columna lui Traian, Piata Venetia, Capitoliul si Pantheonul. Dupa ce “Cetatea Eterna” ne-a convins de venerabila sa varsta, vom admira si frumusetea sa unica in: Piata Navona, Fontana di Trevi si Piata Spaniei, iar definitia grandorii o vom afla in Basilica San Pietro. Intoarcere la hotelul de la Roma pentru cazare.

Ziua 3 ROMA – TIVOLI
Mic dejun. Zi libera pentru vizita individuala in Roma la muzeul Vatican, unde ne vor coplesi (pe langa multe altele) Capela Sixtina si Stanze di Rafaello. Dupa amiaza sugeram vizita la Castelul Sant’Angelo si Palatul Conservatorilor sau excursie optionala (10 euro) la Vila D`Este din Tivoli, pentru a admira maestria cu care apa a fost metamorfozata in opera de arta, rezultand cele mai spectaculoase gradini renascentiste din Europa. Intoarcere la hotelul de la Roma pentru cazare.

Ziua 4 ROMA – NAPOLI – Insula CAPRI sau POMPEI (450 km)
Mic dejun. Zi libera pentru vizita individuala sau shopping in Roma. Optional excursie (22 euro) catre Napoli (seara scurt tur pietonal pe traseul Castel Nuovo, Teatrul San Carlo, Piata Plebiscitului, Palatul Regal) de unde ne imbarcam spre splendida Insula Capri (20 x 2 vaporasele +16 EUR microbus dus-intors Capri-Anacapri+ghid local), pentru a vizita Piata Umberto si Anacapri. Turistii familiarizati cu Insula Capri, pot merge individual la Grota Azzuro. Turistii care nu merg in Capri, pot vizita individual orasul antic Pompei (transport cu autocarul pentru minim 10 pers.). Intoarcere pentru cazare la hotelul de la Roma.

Ziua 5. ROMA
Mic dejun. Zi libera pentru vizita individuala in Roma. Sugeram vizita la Vila Borghese, complexul de Catacombe de pe Via Appia Antica, San Giovanni Laterano sau Centrul administrativ si de afaceri E.U.R inceput de Mussolini in stil rationalist-fascist. Cazare la acelasi hotel de la Roma.

Ziua 6. ROMA – BUCURESTI
Dupa micul dejun, se elibereaza camerele si se lasa bagajele in luggage room. Program liber in Roma. Intoarcere la hotel utilizand mijloacele de transport public. Transfer la aeroport la ora 15.30 pentru zbor la Bucuresti.

Final program Circuit Roma Cetatea Eterna 6 zile Avion.

Excursii optionale:
Excursie optionala la Tivoli (10 euro/pers.)
Excursie optionala Napoli (22 euro/pers.)
Insula Capri si Anacapri (56 euro/pers.)
Excursie optionala la Napoli (22 euro/pers.)

ORAR DE ZBOR cursa Blue Air:
BUCURESTI – 16.50 – ROMA – 18.05
ROMA – 19.10 – BUCURESTI – 22.25

Pentru oricare din datele de plecare ale acestui program, se poate utiliza si zborul de dimineata Bucuresti – Roma cu Wizz Air. In acest caz, turistii nu vor beneficia de transfer si ghid in prima zi, avand program liber la dispozitie in Roma.

BUCURESTI cursa Wizz Air
06.00 Aterizare ROMA (Ciampino) 07.05

Hotel Princess 4* (sau similar cu mic dejun bufet) http://www.hotelprincess.com
Situat in vestul Romei la cca. 3 km distanta de Vatican, hotelul dispune de 290 de camere mobilate modern si dotate cu A/C, TV prin satelit, frigider, baie, uscator de par. Facilitati hotel: receptie,restaurant, bar, piscina in aer liber, parcare.

In Roma turistii vor achita (la receptia Hotelului Regent) o taxa locala de cca 6 EUR/zi/pers., similara taxei de statiune. In orice alt oras in care autoritatile locale ar putea solicita o astfel de taxa, aceasta se va achita de turisti la receptia hotelurilor. Similar se achita 1,5 EUR la debarcarea in insula Capri.
Turistii inscrisi in acest program vor utiliza autocarul plecat pe programul similar cu grupul din tara.
Vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se poate modifica, cu asigurarea vizitarii tuturor obiectivelor din program.
Copiii beneficiaza de reducere pentru cazare in camera cu doi adulti.
Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
Preturile sunt valabile pentru un numar limitat de locuri la zbor, dupa epuizarea carora, turistii vor putea sa isi dea acceptul pentru achitarea diferentei de tarif fata de pretul din ziua achitarii pachetului turistic.

Grup minim 20 pers.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR