Destinatii Europene

REDUCERE Circuit Japonia Coreea de Sud 21 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
21 zile
Valabilitate Oferta:
30/09/2014 - 11/08/2015
Pret Total:
2790 € (132.86€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • drumetii montane
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Reducere 15% pentru inscrieri pana la 30.09.2014
Reducere 10% pentru inscrieri pana la 30.10.2014

Itinerariu
Osaka - Hiroshima - Insula Myajima - Marea interioara a Japoniei - Kyoto - Kazanawa - Takayama - Matsumoto - Lacul Ashi - Muntele Fuji - Kamakura - Nikko - Tokyo

Plecari
05.04.2015, 11.08.2015

Servicii incluse
bilet avion Bucuresti-Osaka/Seul-Bucuresti ;
servicii ghid roman si ghid local (tot timpul) in Japonia;
18 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) ;
18 cine ;
transport cu autocar 2* cu aer conditionat, parcari si taxe stradale.

Servicii neincluse
1385 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru: bilet avion Tokyo-Seul, taxe de aeroport, ghizii locali si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice.
biletele de intrare pt. vizitarea celorlalte obiective turistice(muzee, parcuri, asezaminte de cult,etc.).

Program
ZIUA 1 Orele de zbor si compania aeriana vor fi definitivate pana in 30.11.’14.

ZIUA 2 (mic dejun). Sosire in Osaka la ora… Cina si cazare in zona Osaka.

ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare catre Hiroshima prin zona de nord a Marii Interioare a Japoniei.Pe drum, la Himeji, oprire pentru vizitarea Castelului Hakuro-ro (Castelul egretei albe) patrimoniu Unesco. In Okayama se viziteaza gradinile Koraku-en, care figureaza pe lista celor trei mari gradini Japoneze. Cina si cazare in Hiroshima.

ZIUA 4 (mic dejun). Vizita Hiroshima (Parcul memorial al Pacii cu Domul bombei atomice si Castelul Hiroshima). Deplasare cu ferryboatul la insula Myajima (vizita templul shintoist Itsukushima si Pagoda celor cinci etaje, apoi urcare cu funicularul pe Muntele Misen la sanctuarul maimutelor). Cina si cazare in Hiroshma.

ZIUA 5 (mic dejun).Traversare cu ferryboatul insula Honshu- insula Shikoku (Hiroshima-Matsuyama).In Matsuyama-vizita templul budist Ishite-ji(este pe lista tezaurelor nationale si pe Ruta celor 88 de temple budiste).De-plasare prin zona de sud a Marii Interioare a Japoniei. In Takamatsu- vizita Gradinile Ritsurin (1 ora). Depla-sare pe podul Ohnaruto in insula Awaji,apoi in Honshu pe podul Akashi Kaikyō,cel mai lung pod suspendat din lume (2 k). In Kobe scurt tur (Chinatown, cartierul Kitano-cho). Cina si cazare in Kobe.

ZIUA 6 (mic dejun). Deplasare In Osaka unde se viziteaza Castelul Osaka apoi la Nara ( prima capitala a Japoniei). Vizita Parcul caprioarelor si templul Todai-ji (cel mai mare constructie din lemn din Japonia). In apropiere de Nara se viziteaza templul Horyu-ji. La sosire in Kyoto se viziteaza templul Kiymizu. Cina si cazare in Kyoto.

ZIUA 7 (mic dejun). Vizita Kyoto (Templul Heian, Templul Kinkakuji, templu acoperit cu foita de aur, gradina Gaigo-ji). Dupa amiaza, vizita cartierul gheiselor Gion si cartierul Pontocho. Cina si cazare in Kyoto.

ZIUA 8 (mic dejun).Deplasare cu trenul de mare viteza shinkansen (300km/ora) la Kazanawa-tur de oras.Deplasare cu autocarul prin zona muntoasa la Shirakawa-go-vizita satul traditional cu case de lemn cu o vechine de peste 300 ani. Cina si cazare in Takayama.

ZIUA 9 (mic dejun). In Takayama se vede piata de dimineata (Asaichi) si partea veche a orasului cu case traditionale din perioada Edo (1600-1868) si cu distilerii de sake. Deplasare la Matsumoto unde se viziteaza castelul. Deplasare pe langa Muntele Fuji (Gotemba) la Hkone. Cina si cazare in Hakone.

ZIUA 10 (mic dejun).Croaziera pe lacul Ashi (30 min),apoi deplasare cu telefericul pt. panorama asupra Muntelui Fuji. Deplasare la Kamakura-se vede statuia Marelui Buddha (Daibutsu-dateaza din 1252). Cina si cazare in Tokyo.

ZIUA 11 (mic dejun). Excursie de o zi la Nikko, renumit centru spiritual shintoist si budist si la Cascada Kegon langa lacul Chuzenji. Cina si cazare in Tokyo.

Ziua 12 (mic dejun).Tur Tokyo (zona centrala,de N si E).Urcare in Turnul Tokyo (333 m)-vizita Gradinile Palatului Imperial,altarul Yasukuni,Ginza districtul de shopping,croaziera pe raul Sumida la Asakusa-se vede Templul Sensoji, (cel mai vechi templu budist din Tokyo),Parcul Ueno,faimos pentru ciresii sai,Podul Curcubeu(Reinbo burijji),Odaiba. Cina si cazare in Tokyo.

ZIUA 13 (mic dejun). Tur Tokyo Zona de vest. Altarul Meiji, Takeshita Dori (zona comerciala), Omotesando (artera comparata cu Champs Elysees), Shibuya (zona mall-urilor, a modei si a vietii de noapte), Shinjiku (zona cu zgarie nori). Cina si cazare Tokyo.

ZIUA 14 (mic dejun). Sosire in Seul. Deplasare catre Wando. Pe drum oprire in Jeonju unde se viziteaza satul traditional Hanok (700 de case traditionale coreene). In Damyang se vede padurea de bambus. Cina si cazare in zona Wando.

ZIUA 15 (mic dejun). Deplasare cu ferryboat-ul (Hanil Express) in insula Jeju-vizita insula Jeju.( Casca-da Jeonbang, Templul Yacheonsa, Muzeul Ceaiului). Cina si cazare in insula Jeju.

ZIUA 16 (mic dejun). Traversare cu ferryboatul la Wando apoi deplasare cu autocarul catre Busan. Pe drum-vizita fortareata Jinju. In Busan urcare in turnul Busan. Cina si cazare in Busan.

ZIUA 17 (mic dejun). Vizita Parcul oceanic Taejondae. Deplasare catre Gyengju. Pe drum-vizitare templul Tongdosa(unul dintre Templele Bijuterie ale Coreei). In Gyengju-vizita Templul Bulguska si Grota Seokguram. Cina si cazare in Gyengju.

ZIUA 18 (mic dejun). Deplasare la Seul – tur. Cina si cazare in Seul.

ZIUA 19 (mic dejun). Excursie (5 ore) in zona demilitarizata dintre Coreea de Sud si Coreea de Nord. Dupa amiaza-timp liber in Seul. Cina si cazare in Seul.

ZIUA 20 (mic dejun). Deplasare la aeroport pentru decolare spre Bucuresti.

ZIUA 21 – sosire la Otopeni.

007

Pentru rezervare se poate achita integral sau avans 50 euro.
Diferenta se achita cu 30 de zile inainte de plecare.

Supliment single 585 €.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 €.
Grup minim 25 turisti.
Obs.-persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnÓ‘virilor, deceselor, accidentelor, etc.
Inscrierile (pentru 2015) se fac incepand cu 1.07.2014 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri. Acte necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data iesirii din Romania.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR