Destinatii Europene

REDUCERE Circuit India Nepal Triunghiul de Aur

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
16 zile
Valabilitate Oferta:
01/10/2014 - 15/08/2015
Pret Total:
1390 € (86.88€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • drumetii montane
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Reducere 10% pentru inscrieri pana la 30.10.2014
Itinerariu

KATHMANDU - VARANASI - KHAJURAHO - Kamasutra - DELHI - AGRA - Taj Mahal - JAIPUR
Plecari

15.08.2015
Servicii incluse

servicii ghid roman si ghizi locali;
transport autocar 2* cu aer conditionat;
bilet avion Bucuresti-Istanbul-Delhi-Istanbul-Bucuresti;
13 cazari cu demipensiune si o cazare cu cina in hoteluri de 3* si 4*.
Servicii neincluse

395 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru:
a) taxa de viza India (2 intrari) si prelucrare acte = 70 €;
b) taxe aeroport/securitate, transfer aeroport-hotel–aeroport, show indian si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice,in total = 325 €.
biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice;
viza de Nepal (aprox. 30 Usd)-se achita la frontiera, unde este nevoie si de 2 foto color tip pasaport.
Program

ZIUA 1 Sambata – intalnire la ora 08.15 cu ghidul la Aeroportul Otopeni-check in Turkish pentru destinatia Istanbul. Decolare la ora 10.15, sosire la ora 11.40. Decolare din Istanbul la ora 19.55.

ZIUA 2. Sosire in Delhi la ora 4.20–deplasare (200 km) spre Agra. La 40 km de Agra, vizita Mathura – vechi centru cultural si religios (loc de pelerinaj al hindusilor). Cina si cazare in Lucknow.

ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare pe autostrada Golden Quadrilateral. La Kushinagar-vizita Parinirvana (inaltarea la cer a lui Buddha).
Cina si cazare in Gorakhpur.

ZIUA 4 (mic dejun).Trecerea frontierei din India (Shivpatinagar) in Nepal (Lumbini). Vizita Parcul Regal Chitwan (declarat Patrimoniu al Umanitatii in 1984)-450 specii de pasari si numeroase specii de animale, printre care rinocerul cu un corn. Optional, plimbare cu elefanti.
Cina si cazare in Kathmandu.

ZIUA 5 (mic dejun). In Kathamdu-vizita: Stupa budista Swayambhunath (templul maimutelor), Templul Boudhanath (stupa veche de peste 2500 ani) si Centrul religios Durbar. Timp liber pentru shopping. Optional, show nepalez. Cina si cazare in Kathmandu.

ZIUA 6 (mic dejun). In Bhaktapur (suburbia Kathmandu) se viziteaza Bhadgaon – muzeu de arta si arhitectura medievala (patrimoniu UNESCO). Deplasare la Pokhara. Cina si cazare in Pokhara.

ZIUA 7 (mic dejun). In zona Pokhara, unde se gasesc cele mai frumoase peisaje din Nepal, vizita:Pestera Shiva, Cascada Devi, Lacul Phewa si Templul Dindrasini. Cina si cazare in Lumbini.

ZIUA 8 (mic dejun). In Lumbini (aici s-a nascut Buddha) -vizita Templul Maya Devi. Trecerea frontierei din Nepal (Lumbini) in India (Shivpatinagar). Cina si cazare in Varanasi.

ZIUA 9 (mic dejun). In Varanasi, deplasare la fluviul Gange (aici, indienii se roaga, dimineata, pentru purificarea sufletului)-vizita locurile de incinerare unde rugurile ard continuu(flacara eterna).Optional, plimbare cu barca pe fluviu. La Sarnath-vizita locul unde Buddha a tinut prima predica.In Varanasi-vizita templul Bharat Mata. Cina si cazare in Varanasi.

ZIUA 10 (mic dejun). Deplasare la Khajuraho. Cina si cazare in Khajuraho.

ZIUA 11 (mic dejun). La vest de Khajuraho-vizita templele erotice Kamasutra ale dinastiei Chandela (anii 950-1050). Deplasare la Orcha-vizita fortul (templul Ram Raja + palatele Jahangir Mahal si Raj Mahal), construit (sec. XVI) de familia Bundela. Cina si cazare in Agra.

ZIUA 12 (mic dejun). Vizita Fort Agra si Taj Mahal (cel mai extravagant monument inchinat dragostei construit de imparatul Shah Jahan in memoria sotiei sale).Deplasare (230 Km) la Jaipur.La 35 km de Agra-vizita Fatehpur Sikri (cel mai bine pastrat oras datat din epoca mogulilor).
Cina si cazare in Jaipur.

ZIUA 13 (mic dejun). La 10 km de Jaipur-vizita (se urca, optional, pe elefant sau cu jeep-ul) Fort Amber (palat fortificat construit pe un pinten stancos)–capitala Rajahstanului. In Jaipur-vizita:Observatorul Jantar Mantar, City Palace (palatul maharajahului–unde inca locuiesc descen-denti ai rajahului local), Templul Birla si in exterior Hawa Mahal (Palatul Vanturilor). Seara, show indian. Cina si cazare in Jaipur.

ZIUA 14 (mic dejun). Deplasare (250 Km) la Delhi-vizita Jama Masji (cea mai mare moschee din Asia), apoi in orasul nou B.dul Rapath cu Poarta Indiei si in exterior Casa Parlamentului si Palatul Prezidential. Cina si cazare in Delhi.

ZIUA 15 (mic dejun). Vizita: Raj Ghat (Ghandi Memorial)–locul incinerarii lui Mahatma Ghandi (parintelui natiunii),Fortul Rosu– construit in 1639 si Qutab Minar – cel mai inalt minaret de caramida din lume, Dupa amiaza, timp liber pentru shopping. Cina si cazare in Delhi.

ZIUA 16 Duminica. Transfer la aeroport. Decolare spre Istanbul la ora 6.05. Sosire in Istanbul la ora 10.25. Obs.–se poate merge cu metroul in Instanbul, in centrul turistic (Marele Bazar–Sfanta Sofia–Moscheea Albastra–Palatul Topkapi). Ora 19.25, decolare. Sosire, Otopeni, ora 20.50.

007
Pentru rezervare se poate achita integral sau avans 50 euro.
Diferenta se achita cu 30 de zile inainte de plecare.

Supliment single 350 €.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 50 €.
Grup minim 25 turisti.
Obs. – persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Inscrierile se fac incepand cu 1.07.14 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri. Asigurarea medicala e obligatorie.
Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.
ACTE NECESARE: Pasaport valabil minim 6 luni de la data revenirii in tara si 4 foto color tip pasaport.
Tarif
Perioada Loc in camera dubla
15.08.2015 1390 euro

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR