Destinatii Europene

REDUCERE CIRCUIT CROATIA 6 ZILE AUTOCAR

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
25/07/2016 - 21/08/2017
Pret Total:
193 € (32.17€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
servicii ghid roman;
transport cu autocar 2* cu aer conditionat, taxe stradale, poduri si parcari;
5 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*
Asigurare în caz insolvabilitate/faliment al agentiei de turism.

SERVICII NEINCLUSE
65 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru (25 є + 40 є):
- croaziera pe Dunare, bilet Durmitor Park si excursia prin Defileul Dunarii, in total 25 € ;
- excursiile la: Insula Krk,Peninsula Istria,Ljubliana si Pestera Postojna,in total 40 €.
Biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice(muzee, parcuri, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pentru acestea.

PROGRAM
Circuit Croatia 6 zile Autocar

ZIUA 1, ora 06.15 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).Ora 6.30-deplasare pe traseul Pitesti-Craiova–Turnu Severin. Traversarea Dunarii la Portile de Fier in Serbia. Deplasare prin Defileul Dunarii (lacul de acumulare, Cazanele Mari si Mici) pe ruta Tekija–Mosna–Dobra–Golubac–Pozarevac. Tur Belgrad (zona Parlament-Biserica Sfanta Sava-Posta centrala) si popas in centru. Cazare in Belgrad.

ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare pe ruta Cacak-Prijepolje-trecerea frontierei Serbia/Muntenegru-Pljevlja- Mijakovici.Se intra in Durmitor Park si se strabate Marele Canion Tara (al 2-lea ca marime dupa Grand Canion din SUA) pe ruta -Tara-Podul Belvedere (popas)-Dobrilovina-Bistrica-Moskovac. Scurt popas in Podgorica. Cazare in Muntenegru (Cetinje).

ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare pe ruta Budva – Tivat – (traversare Fiordul Kotor cu ferry boat-ul) – Bijela. Deplasare pe Coasta Dalmatiei in statiunea (perla Adriaticii) Dubrovnik (orasul medieval cel mai bine conservat din Europa si unic prin monumentele sale). Se viziteaza : Cetatea, zidurile orasului vechi, Catedrala, Biserica Sf. Vlaho (patronul orasului), Palatul Rectorilor,Turnul cu Ceas. Timp liber: plimbari, shopping, etc. Popas (seara) in Trogir. Cazare in zona Split-Sinj-Knin.

ZIUA 4 (mic dejun). In Split se viziteaza: Palatul imparatului Diocletian (unul din monumentele cele mai celebre din epoca romana) , Mausoleul (exterior) lui Diocletian (transformat in catedrala catolica), Poarta de Aur si Statuia episcopului Grigore din Nin).Popas in Zadar. Se viziteaza (3 ore) Parcul National Plitvice (19.000 ha, renumitele lacuri alpine ce se varsa unul in altul, cascade si grote). Popas in Insula Krk la Omisalj. Popas (seara) in Peninsula Istria (Opatija). Cazare in zona Pestera Postojna.

ZIUA 5 (mic dejun). In Slovenia, vizita (optional – aprox. 15 є, se plateste in excursie) Pestera POSTOJNA – cea mai renumita pestera din Europa (5 Km ai mirificei lumi subterane se parcurg pietonal si cu trenuletul) si scurt popas in zona centrala din Ljubliana. Deplasare la Zagreb- scurt tur pietonal in zona centrala (Catedrala Sf. Stefan, zidul cetatii, Piata Josip Jelacic). Deplasare pe autostrada pe langa Lacul Balaton. Deplasare la Budapesta-se parcurge spre debarcader intr-un scurt tur cu autocarul(pot fi admirate): Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Dupa tur, croaziera (include ghid local si 1 pahar de sampanie) pe Dunare by night (optional,18 EUR-plata in excursie, cina festiva bufet cu bauturi si muzica) . Cazare in Budapesta.

ZIUA 6 (mic dejun). Deplasare pe ruta Arad – Sibiu – Pitesti. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).

Final program Circuit Croatia 6 zile Autocar.
Pentru rezervare se poate achita integral sau avans.
Diferenta se achita cu 30 de zile inainte de plecare.

Supliment single 125Ñ”.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 15Ñ”.
Grup minim 25 turisti.
Obs. – persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Inscrierile se fac incepand cu 1.07.2015 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.
Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare): imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.
Acte necesare : pasaport sau carte de identitate.

Imbarcari: Pitesti, Slatina, Craiova, Drobeta Turnu Severin

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR