Destinatii Europene

REDUCERE CIRCUIT ATENA 5 ZILE AVION

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
30/08/2017 - 30/08/2017
Pret Total:
322 € (64.4€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
● servicii ghid roman ;
● 4 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** ;
● bilet avion Bucuresti – Athena – Bucuresti ;
● transport cu autocar 2** cu aer conditionat in zilele 1, 3 si 5 ;
● excursiile in Peloponez si la Cap Sunion ;
● 1 bagaj (in cala avionului) de maxim 32 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg.
● asigurare in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism

SERVICII NEINCLUSE
● biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pentru acestea ;
● taxe aeroport / securitate/check-in, transfer aeroport – hotel – aeroport si comision, in total =145 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania).

PROGRAM
ZIUA 1 – Miercuri, ora 8.10 intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni – check in Aegean Airlines pentru destinatia Athena. Decolare ora 10.40. Sosire la Athena 12.15. Turul Athena cu autocarul pe traseul: Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piata Omonia cu opriri(vizite) la: Complexul ACROPOLE, Stadionul Olimpic si schimbarea garzii. Cazare in Athena.

ZIUA 2 (mic dejun). Optional, Croaziera pe Marea Egee (85 EUR – daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii si 100 EUR – daca se achita in Grecia) cu oprire in insulele Egina, Poros, Hydra, cu pranz pe vapor (in insule se poate face plaja si baie in mare). Altfel timp liber in Atena. Cazare in Athena.

ZIUA 3 (mic dejun) Excursie in Peloponez. Oprire la Canalul Corint – lung de 6 Km, leaga Marea Egee de Marea Ionica. Se viziteaza EPIDAUROS – teatru antic in aer liber cu o acustica deosebita. Popas la Nafplio (oras port, de un pitoresc deosebit, cu stradute medievale). In MICENE (cea mai veche civilizatie greaca) se viziteaza Cetatea antica MICENE si Mormantul lui AGAMEMNON (regele cetatii Micene). Optional (35 EUR- daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii si 45 EUR – daca se achita in Grecia), deplasare cu autocarul – ACROPOLE in lumini de noapte si cina in PLAKA – la una din renumitele taverne, cu bucatarie traditionala, program folcloric grecesc si muzica de dans. Cazare in Athena.

ZIUA 4 (mic dejun). Timp liber in ATENA. Sugestii: Parcul Central, urcare cu telefericul pe Muntele Likavetus, Muzeul National de Arheologie, cumparaturi, plaja si baie in Marea Egee. Cazare in Athena.

ZIUA 5 – Duminica (mic dejun). EXCURSIE LA CAP SUNION (Templul lui Poseidon). Transfer la aeroport. Prezentare la imbarcare – ora 15. Decolare din Athena, ora 17. Sosire la Otopeni, ora 18.45.

Supliment single 90 EUR. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 25 EUR.
Grup minim 25 turisti.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR