Destinatii Europene

REDUCERE CIRCUIT ANGLIA SCOTIA 9 ZILE AVION

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
13/08/2016 - 13/08/2016
Pret Total:
673 € (74.78€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
Bilet de avion Wizz Air Cluj – Londra si retur sau Budapesta – Londra si retur;(orele sunt locale şi pot suferi modificări)
transport cu autocar climatizat, clasif. 2 - 4* exceptie zilele 4 şi 8 (cu transp. public) ; Pe acest program, în sezoanele 2013, 2014 şi 2015 s-au realizat 4 grupuri, din care 3 grupuri au beneficiat de autocare 3* şi 4*.
8 cazări cu mic dejun în hoteluri de 2 - 4*;
ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu
Asigurare in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism.

SERVICII NEINCLUSE
265 euro Taxe aeroport ÅŸi transfer, bagaj de cala.
vaporaşul pe Tamisa si transportul local în Londra, Glasgow, Edinburgh, etc.;
excursii opţionale, asigurare medicala, intrări la obiective, ghizi locali

PROGRAM
Circuit Anglia Scotia 9 zile Avion

Ziua 1. CLUJ NAPOCA – LONDRA – Stratford LIVERPOOL – CHESTER (340 km) sau
BUDAPESTA – LONDRA (pentru turistii din Timisoara, Arad si Oradea)
Prezentare in Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj la ora 04.00 pentru zborul Cluj Napoca -Londra, cu compania Wizz Air (* la cerere putem oferi si zbor din Budapesta pentru turistii din Timisoara, Arad si Oradea – Vezi orar de zbor detaliat). Ȋn jurul orelor 11.00 ȋntalnire cu ghidul si imbarcare in autocar si plecare spre Stratford-upon-Avon locul de nastere al inegalabilului Shakespeare, apoi deplasare spre Liverpool pentruun tur de oras: Catedrala Anglicana, Catedrala Metropolitana, Portul, vechile Docuri. Cazare in zona Chester.

Ziua 2. CHESTER – MANCHESTER – LAKE DISTRICT – GLASGOW (415 km)
Mic dejun. Dupa ce se viziteaza Manchester – Universitatea, Opera, Primaria si Catedrala, plecare spre Parcul National Lake, cu peisaje superbe in care piscurile celor mai inalti munti din Anglia (pe versantii carora se formeaza numeroase cascade) se reflecta in oglinda unei adevarate salbe de lacuri. O plimbare cu vaporasul pe Windermere, cel mai mare lac din Anglia va fi prilej pentru a admira atat capodopera naturii cat si pitorestile orasele “ascunse de civilizatie”. Deplasare spre Glasgow unde vizitam Catedrala, Cartierul Universitatii si George Square. Cazare in zona Glasgow.

Ziua 3. SCOTIA de Nord: Cast. Stirling LOCH NESS – INVERNESS (485 km)
Mic dejun. Timp liber in Glasgow sau excursie optionala (35 euro) in nordul Scotiei, renumit prin muntii, lacurile si castelele sale stravechi. Pentru inceput vizitam Castelul Stirling, resedinta preferata si loc de incoronare pentru multi din suveranii Scotiei. Apoi traseul continua spre nord, catre Loch Ness faimos pt. legenda monstrului misterios. Intoarcere pt. cazare la acelasi hotel din zona Glasgow.

Ziua 4. EDINBURGH
Mic dejun. Vizita pe exterior in Edinburgh cu transportul public: Castelul si Palatul Regal, Catedrala St. Giles, Parlamentul, apoi Charlotte Square si George Street in orasul nou. Timp liber la dispozitie pentru a descoperi farmecul capitalei Scotiei. Cazare in zona Glasgow.

Ziua 5. GLASGOW – DURHAM – YORK – NOTTINGHAM (530 km)
Mic dejun. Plecare spre Anglia, unde dupa ce se viziteaza micul orasel medieval Durham renumit prin splendida sa catedrala de secol XI, urmeaza York, unde vom admira fortificatiile orasului vechi inclusiv ruine din perioada romana si impresionanta catedrala, cea mai mare constructie gotica de la nord de Alpi. Deplasare spre Nottingham pentru cazare.

Ziua 6. NOTTINGHAM – OXFORD – WINDSOR – LONDRA (280 km)
Mic dejun. Plecarespre Oxford, cel mai vechi centru universitar, unde vom vizita pe exterior Queen’s College, Merton College, Catedrala. Continuam cu Windsor, unde se viziteaza castelul Windsor, cel mai mare si unul din cele mai vechi din Anglia, care ne va incanta printre altele cu Apartamentele regale si Capela St. George`s. Sosire si cazare la Londra.

Ziua 7. LONDRA – GREENWICH
Mic dejun. Incepem vizita capitalei britanice pe exterior: Palatul Buckingham, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Tower Bridge, Turnul Londrei, Parlamentul, Big Ben, Catedrala St. Paul, Madame Tussauds- Muzeul figurilor de ceara, British Museum. Timp liber la dispozitie turistilor sau plimbare cu vaporasul pe Tamisa. Optional, deplasare la Greenwich, cu renumitul observator astronomic. Cazare la Londra.

Ziua 8. LONDRA
Mic dejun. Dedicam din nou o intreaga zi explorarii orasului utilizand transportul public: St. James Park, Westminster Abbey, National Gallery sau Tate Gallery. Seara, timp liber in zona comerciala Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Covent Garden. Cazare la Londra.

Ziua 9. LONDRA – CLUJ NAPOCA
LONDRA – BUDAPESTA (pentru turistii din Timisoara, Arad si Oradea)
Dupa micul dejun, se elibereaza camerele si se lasa bagajele in luggage room. Program liber in Londra. Intoarcere la hotel utilizand mijloacele de transport public. Transfer la aeroport la ora 14.00 pentru zbor la Cluj sau Budapesta. Sosire la Cluj pe aeroportul Avram Iancu in jurul orei 00.05, respectiv sosire in Budapesta la orele 20.55.

Final program Circuit Anglia Scotia 9 zile Avion.

Excursii optionale:
GRATUIT- deplasarea cu autocarul la GREENWICH
GRATUIT- Oxford si Windsor

ORAR DE ZBOR : WIZZ AIR
Cluj – Avram Iancu decolare ora 06.00 Aterizare Londra -Luton 07.05
Londra -Luton decolare ora 19.55 Aterizare Cluj – Avram Iancu 00.05

*ORAR DE ZBOR – WIZZ AIR – CU PLECARE DIN BUDAPESTA
Budapesta prezentare la aeroport la ora 07.00
Budapesta decolare ora 09.00 Aterizare Londra -Luton 10.35

Transfer de la hotel la aeroportul din Londra la ora 14.00
Londra -Luton decolare ora 17.30 Aterizare Budapesta 20.55

La cerere putem asigura transfer din Timisoara, Arad si Oradea la aeroportul din Budapesta la preturi promotionale. Solicitati detalii in agentie.

In unele orase de pe traseu, autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
Turistii inscrisi in acest program vor utiliza autocarul plecat pe programul similar cu grupul din tara.
Ordinea cazarilor si vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se pot modifica, asigurand vizitarea tuturor obiectivelor din program.
Copiii beneficiaza de reducere pentru cazare in camera cu doi adulti.
Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
Multe hoteluri din Anglia, intre care si cele din lantul Travelodge, nu sunt clasificate pe stele.
Preturile sunt valabile pentru un numar limitat de locuri la zbor, dupa epuizarea carora, turistii vor putea sa isi dea acceptul pentru achitarea diferentei de tarif fata de pretul din ziua achitarii pachetului turistic.
Exemple de cazari 2015
Londra http://www.euroqueenshotel.com/
Nottingham http://www.parkinn.co.uk/hotel-nottingham
Liverpool http://www.ihg.com/holidayinnexpress/hotels/gb/en/liverpool/lplrl/hoteldetail/photos-tours
Glasgow http://www.daysinn.co.uk/hotels/united-kingdom/lanarkshire/days-inn-abington-m74/hotel-overview?cid=local

Grup minim 25 pers

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR