Destinatii Europene

Paste la Viena

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
16/04/2009 - 20/04/2009
Pret Total:
298 € (59.6€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping
  • concerte

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1

Universitatea, Biserica Votiva si Staatsoper (Opera de Stat), considerata una dintre cele mai bune sali de opera din lume. Turul continua cu Palatul Imperial Hofburg, un oras intr-un oras care este compus din: 18 corpuri de cladiri, 19 curti interioare, 110 locuinte, doua biserici, una dintre cele mai mari biblioteci din Europa, grandioasa Scoala de echitatie spaniola, centru international de conferinte; 2600 incaperi sunt spatii muzeale. Plimbarea prin central istoric al orasului Viena continua cu strada comerciala Graben si cu vizitarea Catedralei Sf Stefan, nucleul Vienei in jurul careia s-a dezvoltat Inner Stadt, care astazi reprezinta o moderna zona comerciala plina de cladiri istorice transformate in galerii de arta, magazine, cafenele si restaurante. In finalul turului se viziteaza Turnul Dunarii – cea mai inalta cladire vieneza (252 m); Parcul Prater – insula dintre cele doua brate ale Dunarii, fostul teritoriu privat de vanatoare al casei imperiale. Transfer la hotel. Cazare in Viena.

Ziua 2 – Vineri 17.04.2009: VIENA – Palatul Schonbrunn si gradinile sale
Mic dejun. Dimineata optional, vizitarea Palatului Schonbrunn – resedinta de vara a imparatilor, construit pentru a rivaliza cu Palatul de la Versailles. In 1996, UNESCO l-a adaugat pe lista mostenirilor culturale ale lumii. Aici puteti petrece o zi intreaga admirand apartamentele regale, gradinile palatului si gradina zoologica, cea mai veche din Europa. Seara plimbare optionala prin Prater, cel mai vechi parc de distractii din Europa. Cazare Viena


Ziua 3 – Sambata 18.04.2009: Frumusetea Vienei
Micul dejun. Timp liber in Viena pentru cumparaturi. Lasati-va purtati de atmosfera tipic vieneza intr-una din renumitele cafenele din centrul orasului: Café Central www.ferstel.at sau Café Mazart www.cafe-wien.at. Seara puteti participa la Slujba de Inviere de la Biserica Romana din Viena. Cazare in Viena.

Ziua 4 – Duminica 19.04.2009: Paste in Stil Vienez
Mic dejun. Micul dejun. Timp liber in Viena sau excursie optionala de jumatate de zi sau o zi la Manastirea Melk. Aceasta este o abaţie istorică a benedictinilor in apropierea Vienei, una dintre cele mai faimoase locuri istorice ale creştinismului monahic european. Abaţia se găseşte deasupra oraşului Melk pe un deal stâncos cu vedere spre Dunăre, în landul federal Austria Inferioară, parte a văii râului Wachau. Este una din foarte rarele locaşuri care a funcţionat continuu de la înfinţarea acesteia în 1089, fiind dublată de rara distincţie de a fi fost şi un loc al academismului teologic dar şi laic.
Veti vizita manastirea iar apoi va veti putea bucura de peisajele minunate si podgoriile intinse ale Vaii Wachau. Veti servi pranzul intr-un restaurant local si veti putea participa la o degustare de vinuri.Cazare in Viena.

Ziua 5 – Luni 20.04.2009: VIENA - BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau optional, vizita Palatului Imperial Hofburg - fosta resedinta a puternicilor imparati din dinastia de Habsburg. Dupa amiaza transfer la aeroportul din Viena pentru zbor spre Bucuresti cu plecare la ora 19:00. Sosire in Bucuresti la ora 21 :30 pe aeroportul Baneasa.
Nota: grup minim 30 de persoane
TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 30 zile inainte de plecare.

Tariful include:
 Transport cu avionul Bucuresti – Viena si retur cu compania Sky Europe
 4 nopti cazare cu mic dejun in Viena
 Vizita panoramica a orasului Viena de jumatate de zi
 Transferuri aeroport – hotel – aeroport in Viena
 Servicii de ghid insotitor

Nu sunt incluse in pret:
 Taxele de aeroport si securitate ( 70 Euro / persoana )
 Taxa de bagaj de cala (20 euro/persoana)
 Asigurare medicala : 19 RON / persoana pentru 5 zile
 Intrarile la obiectivele turistice in timpul vizitelor
 Servicii de ghid local
 Excursiile trecute ca optional in program
 Alte mese in afara micului dejun la hotel. Supliment demipensiune 17 euro/persoana/zi

Orar de zbor

Compania Sky Europe
Vineri 16.04.09 : Plecare din Bucuresti Baneasa la ora 09:30. Sosire in Viena la ora locala 10:05
Marti 20.04.09 : Plecare din Viena la ora 19:00. Sosire in Bucuresti Baneasa la ora 21:30.

Descriere hoteluri

Hotel Cryston 3*
Localizare: foarte bine localizat intre Karlsplatz si palatul Schonbrunn, chiar la statia de metrou U4 Margaretengurtel, hotel Cryston este o constructie tipic vieneza, modernizata la cele mai inalte standarde
Facilitati hotel: parcare, restaurant, internet wireless.
Facilitati camera: toate cele 45 de camere sunt dotate cu baie proprie complet echipata, seif, radio, telefon, TV satelit, uscator de par.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " GIOVANNA TOURS"

Total Oferte de Turism (117)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: GIOVANNA TOURS