Destinatii Europene

Elvetia, Taram de Basm

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
29/12/2009 - 08/04/2010
Pret Total:
495 € (55€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

PRET:
495 euro / loc in camera Dubla

DATE DE PLECARE:
29 Decembrie 2009
31 Martie 2010

Ziua 1. Catre Budapesta
Ora 00.30, plecare din Bucuresti, din parcarea Gara de Nord (Calea Grivitei – statia de mterou Gara de Nord). Deplasare pe traseul Pitesti - Sibiu - Deva- Arad. Traversam granita romano-maghiara si, in cursul serii, ajungem la Budapesta. Facem un tur by-night in care admiram: Bastionul Pescarilor, Catedrala Mattyas, Budai-Var, Podul Elisabeta, Podul Margareta, Citadella, Catedrala Sf. Stefan, Lant-hid, Piata Eroilor, Marea Sinagoga, Parcul Milenium, Parlamentul, Podul Franz Joseph. Optional, ne imbarcam pe un vapor-restaurant, care ne va purta in amonte si-n aval, prin fata splendidului chei al Dunarii din centrul Budapestei. Cazare la hotel 3* sau similar.

Ziua 2. Viena –centrul muzicii clasice si al operei
Dupa micul dejun, urcam pe cursul Dunarii pana la Viena si pornim in explorarea fabulosului oras. Pasii ne vor purta inevitabil spre Ringul Vienez, ale carui monumente (Palatul Hoffburg, Kaertnerstrasse, Domul Sf. Stefan, Opera, Primaria, Parlamentul, Manastirea Capucinilor, Albertina, Am Hoff, Tereza Platz) ne vor incanta cu siguranta. Vizitam apoi Palatul Schonbrunn, sau pentru cei care l-au vizitat deja, propunem o partida de shopping in Orasul Cumparaturilor (SSC). Spre seara vom pleca catre Salzburg,unde ajungem noaptea. Cazare langa Salzburg hotel 3* sau similar.

Ziua 3. Acasa la Mozart …
Dupa micul dejun, ne bucuram de splendorile pitorescului oras al muzicii: Casa marelui Mozart, Domul, Primaria, Palatul Mirabell, Hohen- Salzburg. In jurul pranzului vom patrunde in Tirol, mergand pe Valea Innului, pe un drum rapitor de frumos, marginit de abruptul Alpilor Tirolezi. Vom admira semetul masiv al Taurus-ului, cu varful Kufstein. In limita timpului disponibil vom face o scurta oprire in Innsbruck. Ne cazam in Zurich, hotel 3*sau similar.

Ziua 4 Descoperim Zurichul
Azi vom vizita superbul oras de pe malul raului Limmat, care se varsa in lacul Zurich creand un fantastic areal hidrografic, propice dezvoltarii unui oras turistic pe modelul Venetiei sau Amsterdamului. Vom vedea Lindenhof-ul, unde descoperim catedrala St. Peters, Munsterhoful, Primaria, Stadthaus, Banca Nationala, vechea capitanie a portului Baushanzli, Podul Munster.
Parasim apoi cheiul Limmat-ului pentru a traversa orasul pe celebra artera comerciala Talstrasse, una dintre cele mai scumpe strazi din lume, admiram cladirea Garii Centrale, Universitatea, Tonhalle, vizitam Parade Platz. Cazare in Zurich la acelasi hotel.

Ziua 5. Lucerna – fosta capitala a Republicii Elvetiene
Dimineata plecam din Zurich si ne indreptam catre Geneva trecand prin Lucerna - fosta capitala a Republicii Elvetiene in 1798. Vom face o scurta oprire in Lucerna pentru a vizita pe jos orasul, faimos pentru podurile sale acoperite (Kapelbrucke) din sec. al XIV-lea, zidurile de aparare, case cu peretii pictati si gradini. Timp liber in Weinmarkt, piata centrala a orasului sau pentru a descoperi fatadele pictate de la cladirea nr. 7 sau de la cea cu nr. 20 ce prezinta “Nunta din Cana” sau farmacia din 1530 (Weinmarkt apoteheke). Noaptea facem un tur Geneva. Ne cazam in zona franceza a Genevei, la hotel 3* sau similar.

Ziua 6. Geneva- al doilea centru ONU
In cursul diminetii vizitam Geneva – al doilea centru ONU dupa New York, sediul numeroaselor organizatii intrenationale \situat intr-un peisaj incomparabil: \pe malul lacului Leman, strajuit de munti si de cea mai inalta cadere de apa din lume (145 m). Vizitam orasul vechi cu strazile sale pitoresti, Catedrala Sf. Petru, Portul, Palatul Natiunilor. Timp liber, optional, plimbare cu vaporasul pe lac. Si tot optional excursie la poalele Mont Blancului. Urcam cu telecabina pe cel mai inalt munte din Europa, pe ghetar, pana la 3600 m altitudine. Pentru cei care au ales acest optional o zi in Les Troies Valle ramane cu siguranta o experienta de neuitat. Cazare la acelasi hotel in Geneva.

Ziua 7. Milano -orasul modei
Trecem muntii prin tunelul de la Chamonix si ne indreptam catre Milano, unde veti putea vedea Domul, in exterior un lift te duce pana pe acoperisul Domului, printre turnulete si rozete sculptate. Panorama care ti se desfasoara inaintea ochilor este spectaculoasa, in zilele senine se deschide chiar pana la Alpi. Apoi ne indreptam catre Muzeul Teatral Scala. Din Piaza del Domo porneste Via Mercanto, de aici Via Dante duce la Castello Sforzesco, fortareata si resedinta a familiei Sforza, conducatori despotici ai orasului in sec al XV -lea. Dupa amiaza ne indreptam spre Padova unde ne cazam la hotel 3* sau similar.

Ziua 8. “Frumoasa Padova, locul de nastere al Artelor” - Shakespeare
Dimineata suntem pelerini la Catedrala Sf Anton, important vestigiu al crestinismului, construita peste ramasitele pamantesti, celebreaza prin sfintenia sa prin lucrari de Donatello, Sansovino si Menabuoi. Admiram Palazo de la Regione, care este numit de catre localnici Il Salone, o constructie masiva, medievala. Interiorul este decorat cu fresce si tot aici se afla un cal din lemn, copie dupa capodopera in bronz a lui Donatello. Vizitam Catedrala San Giorgio, ne plimbam prin parcul Universitatii care i-a dat lumii pe Leonardo, Galileo sau Petrarca. Oratorio di San Giorgio a fost la inceput mausoleul renumitei familii Soranzo. Apoi pornim catre Budapesta. Cazare la hotel 3* sau similar.

Ziua 9: Din nou acasa
Calatoria noastra a luat sfarsit si ne despartim cu gandul de a reveni cat mai curand sa revedem aceste orase minunate.

SERVICII INCLUSE:
• Transport cu autocar modern minimum 2*
• Cazare cu mic dejun 8 nopti in hoteluri de 3*
• Ghid atestat

NU SUNT INCLUSE:
Asigurarea medicala
Asigurare anulare calatorie: APROX. 2,5% din pretul excursiei
Biletele de intrare la obiectivele turistice si ghizii pentru acestea
Mesele si alte cheltuieli personale.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
29-Dec-09 - 06-Ian-10495
31-Mar-10 - 08-Apr-10495

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " GIOVANNA TOURS"

Total Oferte de Turism (117)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: GIOVANNA TOURS