Destinatii Europene

Revelion in Croaziera pe Nil

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
16 zile
Valabilitate Oferta:
26/12/2009 - 10/01/2010
Pret Total:
995 € (62.19€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Tot EGIPTUL !!!
“ Pe urmele a doua din cele 7 minuni ale lumii-Piramida lui Keops si Farul din Alexandria ”

CAIRO-PIRAMIDELE-ALEXANDRIA-Sf. ECATERINA-HURGHADA - CANALUL SUEZ-PORT SAID
ABU SIMBEL-MUNTELE SINAI-SHARM EL SHEIKH 5 zile de plaja si baie la Marea Rosie

4 CROAZIERE: 2 pe NIL (Cairo, Aswan-Luxor), pe Canalul Suez (Port Said) si pe M. Rosie (Hurgada-Sharm el Sheikh)

ZIUA 1 Sambata 26.12. ora 21.30 - intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni - check in TAROM pentru destinatia CAIRO. Ora 23.40 zbor spre Cairo. Sosire ora 02.25. Transfer la hotel. Cazare in Cairo.

ZIUA 2 (mic dejun - ora 10). La 20 km de Cairo, vizite Memphis (vechea capitala) si Sakkara (piramida in trepte). Deplasare la Giza (Cairo) unde se viziteaza in exterior (optional coborare intr-o piramida, aprox. 8 € - se platesc la intrare) : Piramida lui Keops si 3 piramide mici ale familiei, Piramida lui Mikerinos si 3 piramide mici ale familiei, Piramida lui Kephren, Sfinxul (infatisarea lui Kefren), Muzeul Papirusului, Palatul Parfumurilor. Cazare in tren.

ZIUA 3 In Aswan se viziteaza Marele Baraj si Obeliscul Neterminat, apoi excursie cu autocarul (60 € - include ghid, transport, bilete de intrare, mancare la pachet) la Abu Simbel (plata se face odata cu primul avans). Cazare in Aswan.

ZIUA 4 (mic dejun). In Aswan se viziteaza Gradina Botanica (de pe Insula Kichner) si Insula Philae (Templul Zeitei Isis). Plimbare pe Nil cu feluca-(barca) se pot vedea (din exterior): Mausoleul lui AGHA KHAN si Insula Elefantina. Transfer la vasul de croaziera. Pranz, cina si cazare pe vas.

ZIUA 5 Se viziteaza Templul Kom Ombo (daca navigatia pe Nil permite se poate vizita in ziua a 2-a la lumina reflectoarelor) si Templul Edfu. Mic dejun, pranz, cina si cazare pe vas.

ZIUA 6- 31.12 Dimineata, vizita malul de vest al Nilului: Colosii lui Memnon, Valea Regilor (3 morminte si aprox. 8 € mormantul lui Tutankamon – se achita la intrare), Templul Reginei Hatshepsut, Valea Reginelor. Servirea pranzului, vizita malul de est: Templul Karnak (cel mai mare din Egipt) si Templul Luxor. Optional la Luxor, spectacol de sunet si lumina. Masa festiva de revelion pe vas. Mic dejun, pranz, cina si cazare pe vas.

ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare in convoi de autocare de la Luxor spre Hurgada. Plaja si baie. Cina si cazare in Hurghada.

ZILELE 8,9,10 (mic dejun). Timp liber : plaja si baie, shopping, scufundari. Optional-show traditional. Cina si cazare in Hurghada.

ZIUA 11 (mic dejun). Traversarea (45 €-se achita in Egipt) Marii Rosii - in croaziera, Hurghada-Sharm El Sheikh. In Sharm el Sheikh plaja si baie in Marea Rosie (intre orele 11 - 14) sau shopping. Turul statiunii (portul – Sharm El Maia - Namaa Bay - Hotel Sofitel - aeroport). Deplasare cu autocarul in Peninsula Sinai. Cina si cazare la Sfanta Ecaterina.

ZIUA 12 Dimineata in zori, optional, urcare pe Muntele Sfant Sinai pentru a se vedea rasaritul soarelui. Intoarcere la hotel. Mic dejun. Vizita Manastirea Sf. Ecaterina. Deplasare (se traverseaza Canalul Suez) cu autocarul la Cairo. Cazare in Cairo.

ZIUA 13 (mic dejun). Optional (se achita in Egipt - 35 €), excursie cu autocarul (grup minim 25 turisti) la Port Said (declarat zona duty free si situat la confluenta dintre Canalul Suez si Marea Mediterana) - shopping in zona libera si croaziera (optional ) pe canal. Seara, in Cairo - Croaziera pe Nil. Cazare in Cairo.

ZIUA 14 (mic dejun). Optional (se achita in Egipt), excursie cu autocarul (grup minim 25 turisti) la Alexandria (40 € - include ghid, transport, pranzul si biletele de intrare). Vizite (exterior) pe faleza marii: Citadela Kait Bay ridicata pe locul farului, Cladirea Bibliotecii si Complexul Regal Montaza (palatul si gradinile). Servirea pranzului. In oras se viziteaza catacombele greco-romane si teatrul greco-roman. Intoarcere la Cairo. Sugestii pentru turistii ce raman in Cairo (vizite individuale): shopping in Bazarul Khan El Khalili sau Arcadia Mall , urcare cu liftul (187 m) in Cairo Tower (panorama asupra orasului, restaurant cu o rotatie completa la ½ ora), plimbare pe faleza Nilului -insulele Gezira(Muzeul Bumbacului) si Roda. Cazare in Cairo.

ZIUA 15 (mic dejun). In Cairo se viziteaza : Muzeul de Egiptologie (pentru sala mumiilor regale se platesc aprox. 5 € la intrare), Moscheea lui Mohamad Ali (de alabastru). Citadela din Cairo (panorama asupra orasului), Cairo Coptic (biserica crestina - suspendata) si Bazarul Khan El Khalili. Ora 23, transfer la aeroport.

ZIUA 16 – Duminica, 10.01. Ora 02.25 decolare, sosire la Otopeni ora 6.15.

Pret: 995 €, se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02). Supliment single 420 €.
Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii). Copii sub 12 ani (neimpliniti) au reducere de 50 €
Grup minim 25 turisti.
La inscriere se achita minim 200 €
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 10 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:
● servicii ghid roman si ghid egiptean, transport cu autocarul conform programului;
• transport cu avionul Bucuresti –Cairo – Bucuresti; ● biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice;
• 3 cazari in croaziera pe NIL (cu pensiune completa ) cu vapor de 5**** (cu piscina), 1 cazare la Aswan, 4 cazari la Cairo, 4 cazari cu demipensiune la Hurghada si 1 la Sf. Ecaterina; hotelurile sunt de 3*** (TV color, frigider, aer conditionat, telefon si grup sanitar propriu cu dus) iar mesele se servesc la restaurante de categorie adecvata clasificarii hotelurilor ;
• masa de Revelion in croaziera pe Nil ; ● 1 cazare pe tren (cabine cu 2 paturi).

PRETUL NU INCLUDE : ● viza, 15 $ , se achita si se obtine pe aeroportul din Cairo;
• taxe aeroport / securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport si comision, total = 150 € (se achita la agentia din Romania) ;
• la sosire in Egipt se achita bacsis 40 €.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
26-Dec-09 - 10-Ian-10995

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " GIOVANNA TOURS"

Total Oferte de Turism (117)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: GIOVANNA TOURS