Destinatii Europene

City Breack Nisa 3 nopti

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
City Break
Durata:
4 zile
Valabilitate Oferta:
15/09/2013 - 20/03/2014
Pret Total:
229 € (57.25€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

NISA - 229 euro

Descrierea promotiei:
Prin aceasta promotie beneficiati de un city break la Nisa, 3 nopti de cazare cu mic dejun inclus la Hotel Kyriad Port 3* si bilet de avion dus-intors cu toate taxele incluse!

Tariful include:
- Biletul de avion cu toate taxele incluse
- 3 nopti cazare cu mic dejun inclus la Hotel Kyriad Port 3*
- Oricand in perioada 15.09.2013 - 20.03.2014
- Oferta NU este valabila in perioada 20.12.2013 - 10.01.2014.

Tariful nu include:
- Transferul aeroport-hotel-aeroport
- Asigurare medicala de calatorie
- Alte cheltuieli personale.

Daca vrei, poti beneficia si de:
- Cazare in camera tripla (fara taxe suplimentare) sau single (supliment 99 euro)
- Bagaj de cala - 44 euro (dus-intors, maxim 32 kg)
- Plecare din Bacau, Cluj Napoca, Targu Mures sau Timisoara (supliment 49 euro/pers.)
- Asigurare medicala de calatorie (8 euro/pers.)

Orar de zbor Blue Air
Orar de vara (15.09.2013 - 26.10.2013) - plecari joi
Bucuresti (Otopeni) - Nisa (Cote d'Azur) - 18:05 - 19:45
Nisa (Cote d'Azur) - Bucuresti (Otopeni) - 20:30 - 23:55.

Orar de vara (15.09.2013 - 26.10.2013) - plecari joi
Bucuresti (Otopeni) - Nisa (Cote d'Azur) - 17:05 - 19:00
Nisa (Cote d'Azur) - Bucuresti (Otopeni) - 19:30 - 22:55.

HOTEL KYRIAD PORT 3*
http://www.booking.com/hotel/fr/kyriad-nice-port.ro.html

Acest hotel este situat în centrul oraşului Nisa, la doar 350 metri de portul pentru feriboturi şi la 20 de minute de mers pe jos de Promenade des Anglais. Camerele sale sunt dotate cu aer condiționat şi internet Wi-Fi gratuit. Camerele de la Kyriad Nice Port au TV cu ecran plat cu canale prin satelit şi baie privată. Fiecare este deservită de un lift. Recepţia de la Kyriad Nice Port este deschisă nonstop şi are o echipă multilingvă. Hotelul serveşte mic dejun tip bufet în fiecare dimineaţă. Situat în inima regiunii Provence-Alpes-Côte-d'Azur, Kyriad este la doar 10 minute cu maşina de Villefranche-sur-Mer şi la 9 km de Saint-Jean Cap-Ferrat. Antibes se află la 30 de minute cu maşina.

Despre Nisa:
Ce sa faci la Nisa?
Poti incepe explorarea orasului de sus. Daca urci pe Colline du Chateau vei avea o priveliste superba asupra portului si orasului. Din pacate nu prea ai ce vedea din castel – e in ruine – dar se merita sa urci pe platforma cea mai inalta (sau sa iei liftul). Poti apoi sa vizitezi muzee; majoritatea nu au taxa de intrare. Cele mai frumoase (si faimoase) sunt in partea veche a orasului, Cimiez. Printre acestea se afla Musee Matisee, Musee Chagall (cu taxa de intrare), precum si Muzeul si Sit-ul Arheologic Cimiez. Daca il vizitezi pe cel din urma vei vedea ruinele unei asezari Galo-Romane, plus o serie de documente interesante in muzeu (atentie insa, informatiile nu sunt decat in franceza). A doua zi poti vizita orasul vechi, unde te poti opri sa faci numeroase poze cladirilor vechi. Daca iti place sa faci putina miscare, a treia zi poti sa mergi pe drumul ce duce spre plaja Coco. Treci de portul vechi si indreapta-te spre Monaco. Aici este drumul ce duce spre Villefranche. Atentie insa: sunt foarte multe scari si ar fi bine sa ai o conditie fizica buna inainte de a incerca aceasta experienta. Plajele publice nu sunt "nisipoase", sunt marcate de pietricele. Plajele private au, in general, un strat de nisip adaugat peste pietricele. Daca nu te deranjeaza plimbarea "cu masaj" pana la apa, poti incerca sa faci baie in mare.

Unde mananci in Nisa?
Nu este ieftin sa mananci in Nisa insa. Dupa standardele locale o bagheta cu diferite umpluturi costa €4-6 si este considerate o masa ieftina. Un pranz costa in jur de €12-15 si contine doua feluri de mancare si de cele mai multe ori si cafea. Cele mai ieftine restaurante sunt in zona portului. Iar daca bugetul este rastrans, evita zona orasului vechi cand se apropie ora mesei.

Cat costa 1 zi in Nisa?
Cateva tarife in Nisa: intrare Musee Chagall - €7.50, bagheta cu diferite umpluturi - €4-6 , pranz (2 feluri) - €12-16; bilet TGV Nisa-Paris – aprox €100.

Iti recomandam:
Le Grand Tour: Nice - 22 euro/pers.
Descopera orasul Nisa si bucura-te de privelistile fantastice si unice din autobuzele noastre cu priveliste panoramica.
Biletul este valabil pentru 1 sau 2 zile consecutive pentru ambele rute, permitandu-ti sa cobori sau sa urci cand vrei, la oricare dintre cele 17 opriri. Vei asculta comentariile originale prin castile personale, traduse in limba ta.

Monte Carlo night out - 52 euro/pers.
La apusul soarelui te vei duce la Monaco, ocolind marea, unde vei fi primit de orasul iluminat, Palatul, Catedrala si privelistile panoramice. Vei trece prin Grand Prix pana in Monte Carlo. Te vei bucura de atmosfera de noapte din Carre d’Or si vei putea savura o cina in timpul liber dintre punctele de atractie.

Cannes & Antibes, Juan les Pins - 62 euro/pers.
La Cannes, admira Palatul Festival de Film si vezi amprentele starurilor, magazinele si plajele cu nisip fin. Bucura-te de asemenea de o plimbare pe Bulevardul Croisette. Admira marea din punctul La Garoupe si plimba-te pe langa vilele celebritatilor din Cap d`Antibes si ajungi pe meterezele din Antibes pentru a cunoaste anticul oras.

Detalii suplimentare:
- Nu oferim reduceri pentru copii, indiferent de varsta acestora.
- Aveti nevoie de o carte de identitate valabila cel putin 6 luni de la data plecarii.
- Pentru rezervare trebuie sa ne transmiteti cartile de identitate scanate pentru fiecare turist, data de plecare aleasa, un numar de telefon de contact si voucherele achizitionate.
- Pentru plata in lei se calculeaza cursul BNR din ziua platii +2% coeficient de risc valutar. Daca achitati in euro, tariful de plata este cel afisat.
- Rezervarile pentru care s-au emis documente de calatorie (voucher de cazare si/sau bilete de avion) nu sunt anulabile sau refundabile, insa pot fi modificate datele de plecare sau persoanele participante cu pana la 60 de zile inainte de plecare.
- Achizitionarea voucherului implica faptul ca ati inteles si veti respecta conditiile de rezervare.

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a persPret pers/circuit
15-Sep-13 - 20-Mar-14-229---

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/noapte
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Flamingo Tours"

Total Oferte de Turism (14)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Flamingo Tours