Destinatii Europene

PRAGA

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
City Break
Durata:
1 zile
Valabilitate Oferta:
15/09/2013 - 15/03/2014
Pret Total:
26 € (26€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

PRAGA - 22 euro/pers./noapte

Descrierea promotiei:
Prin aceasta promotie beneficiati de cazare cu mic dejun la Hotel Fortuna Rhea 3* la un super pret!

Tariful include:
- Cazare cu mic dejun inclus la Hotel Fortuna Rhea 3*
- Oricand in perioada 15.09.2012 - 15.03.2014, intrari zilnice.

Tariful nu include:
- Transportul
- Alte cheltuieli personale.

Daca vrei, poti beneficia si de:
- Cazare in camera tripla (fara taxe suplimentare) sau single (supliment 14 euro)
- Supliment Craciun - 26 euro/pers.
- Supliment Revelion - 99 euro/pers. (NU include masa festiva).

HOTEL FORTUNA RHEA 3*
http://www.booking.com/hotel/cz/fortunarhea.ro.html?aid=319855;label=hotel-77134-cz-P5nvvQhBep5fwnplQuwe5QS4149708287:pl:ta:p1:p2:ac:ap1t1:neg;ws=&gclid=COKjv6CU_LYCFcJc3godp34Avw

Situat lângă Parcul Malesicky, Fortuna Rhea se află la numai 200 de metri de staţia de tramvai Zborov şi la 20 de minute cu tramvaiul de centrul istoric al oraşului Praga. Hotelul Fortuna oferă parcare gratuită, mic dejun tip bufet şi acces gratuit la Wi-Fi în zonele publice. Există, de asemenea, un terminal de internet care poate fi utilizat la un cost suplimentar. Toate camerele Hotelului Fortuna Rhea sunt amenajate practic şi au TV. Fiecare unitate are, de asemenea, baie privată cu duş. Restaurantul serveşte preparate din bucătăria cehă şi internaţională în sala de mese, cu decor marin. De asemenea, oaspeţii pot să savureze o băutură la snack barul Kajuta. Stația de metrou Strasnicka este la 1,5 km. În apropiere se află o pistă de bowling şi mai multe restaurante. Toate autostrăzile sunt uşor accesibile cu maşina, iar Aeroportul Ruzyne este la 25 km.

Despre Praga:
Ce vezi in Praga?
De la caderea Cortinei de Fier, Praga a devenit una dintre cele mai populare destinatii turistice din Europa si din lume. Praga este pe locul al saselea in topul celor mai vizitate orase europene dupa Londra, Paris, Roma, Madrid si Berlin. Printre locurile de mare interes turistic in Praga se numara: Orasul Vechi si Orasul Nou, Ceasul Astronomic, Podul Carol, Castelul Praga si Catedrala Sf. Vitus.

Ce sa faci in Praga?
Praga este un important centru cultural european, fiind gazda a numeroase evenimente pe tot parcursul anului. In Praga isi au sediul multe institutii de cultura, gazde pentru evenimente culturale de calitate: Teatrul National, Orchestra Filarmonica Ceha, Opera de Stat, Muzeul National. Pe langa teatre si muzee, Praga ofera o experienta unica pentru cei care adora sa cutreiere stradutele inguste pline de magazine de tot felul: cristalele de Boemia, ceramicile traditionale, decoratiile din sticla dar si faimoasele vinuri reprezinta doar cateva idei de cadouri.

Cat costa o zi in Praga?
Preturile in cel mai mare centru turistic din Cehia sunt mai mari decat in restul tarii, dar Praga inca ramane un oras accesibil. Exceptie o fac hotelurile din Praga ale caror tarife s-au aliniat marilor orase din vestul Europei. Daca stati la un hotel ieftin, evitati sa mancati in restaurante sau sa frecventati pub-urile, puteti sa va incadrati intr-un buget de 40 EUR. Daca insa doriti sa stati la un hotel in centru orasului, trebuie sa va pregatiti sa platiti in jur de 60 EUR doar pe o camera dubla, la un hotel de 3 stele.

Iti recomandam:
Grand City Tour - 32 euro/pers.
In timpul marelui tur al orasului, vei primi toate informatiile principale despre monumentele istorice din Golden Prague. Opera de stat, Muzeul National, Wenceslas Square, Charles Square si Castelul Praga. Dupa aceea, te asteapta o plimbare de neuitat prin gradinile Castelului, unde vei avea oportunitatea de a vizita Catedrala St. Vitus. Autobuzul te va duce prin Vltava spre Centrul vechi al orasului, Hala veche si pana la cunoscutul ceas astronomic Horloge.

Prague Castle after dark - 24 euro/pers.
Viziteaza Castelul din Praga si descopera bijuteriile de colectie. Delecteaza-te cu o bautura in restaurantele din castel in timp ce te bucuri de minunata priveliste a orasului. La final, vei avea oportunitatea sa ramai in acest minunat loc sau vei putea plati un ghid pentru a te duce pana la cea mai apropiata linie de metrou sau tren.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/noapte
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Flamingo Tours"

Total Oferte de Turism (14)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Flamingo Tours