Destinatii Europene

City Breack BUDAPESTA 3 nopti

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
City Break
Durata:
1 zile
Valabilitate Oferta:
15/09/2013 - 15/03/2014
Pret Total:
26 € (26€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

BUDAPESTA - 26 euro/pers./noapte

Descrierea promotiei:
Prin aceasta promotie beneficiati de cazare cu mic dejun la Hotel Golden Park 4* la un super pret!

Tariful include:
- Cazare cu mic dejun inclus la Hotel Golden Park 4*, loc in camera dubla
- Oricand in perioada 15.09.2012 - 15.03.2014, intrari zilnice.

Tariful nu include:
- Transportul
- Alte cheltuieli personale.

Daca vrei, poti beneficia si de:
- Cazare in camera tripla (fara taxe suplimentare) sau single (supliment 15 euro)
- Supliment Craciun - 26 euro/pers.
- Supliment Revelion - 99 euro/pers. (NU include masa festiva).

HOTEL GOLDEN PARK 4*
http://www.booking.com/hotel/hu/goldenpark.ro.html

Hotelul Golden Park este situat central în inima cartierului de afaceri din Budapesta, în apropiere de numeroase atracţii turistice şi chiar vizavi de Gara de Est (Keleti pályaudvar).
Sala Syma, Stadionul Puskas Ferenc şi cel mai mare centru comercial din Europa Centrală se află la doar câteva minute de mers pe jos. Toate obiectivele turistice importante sunt uşor accesibile.
Impresionanta clădire veche de 100 de ani a Hotelului Golden Park are o faţadă uluitoare şi găzduieşte camere mobilate elegant, cu ferestre izolate fonic şi un etaj separat pentru nefumători. Accesul la internet wireless este disponibil în barul din hol.

Despre Budapesta:
Ce sa faci la Budapesta?
In prima zi poti incepe explorarile din Piata Eroilor (aproape de Gara Keleti). Castelul Huneazilor (Vajdahunyad Vára) se vede din piata iar vizitarea gradinilor iti va oferi un start minunat al zilei.
A doua zi, inarmeaza-te cu harta si viziteaza toate podurile peste superba Dunare. Nu uita sa faci poze la Podul cu Lanturi (Széchenyi lánchíd), cel mai vechi din Budapesta. Poti, de asemenea sa vizitezi Insula Margaretei (Margitsziget) si nu uita sa faci poze la fantana arteziana care "danseaza si canta". Poti lua un trenulet pentru a face turul insulei.
A treia zi, urca in orasul vechi (Buda). Iti vei petrece ziua intreaga vizitand Bastionul Pescarilor (nu uita sa faci poze spre Dunare si Parlament), Palatul Regal, Biserica Sf. Matei precum si muzeele de aici. Daca ai timp, coboara din orasul vechi si urca apoi la Citadela (cea mai frumoasa cale de a ajunge sus este pe langa Baile Gellert, drum care trece prin fata bisericii scobite in piatra).
Daca mai ai zile la dispozitie, viziteaza muzeul tehnic si pe cel al aviatiei (un singur bilet pentru amandoua). Seara, poti sa incerci cluburile extraordinare cu care se mandreste Budapesta, iar daca ti-ai adus si costumul de baie, nu uita sa vizitezi una dintre numeroasele bai termale. Daca te afli in centru, nu uita ca Parlamentul poate fi vizitat gratis de catre cetatenii Uniunii Europene.

Unde mananci in Budapesta?
Cafenele mici, precum si restaurante ascunse bine printre cladirile vechi sunt locurile perfecte pentru a te bucura de o masa in liniste. Si nu uita sa incerci vinurile unguresti. Vei gasi destule restaurante unde nu te costa mai mult de 6 euro sa mananci bine. Tine cont ca Ungaria nu foloseste euro, ci forinti. De exemplu, la Platán Étterem (aflat in centru) un meniu traditional unguresc este o alegere minunata iar oferta zilei incepe de la 650 Ft (2-3 euro)

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/noapte
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Flamingo Tours"

Total Oferte de Turism (14)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Flamingo Tours