Destinatii Europene

City Breack LONDRA 5 nopti

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
City Break
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
15/09/2013 - 20/03/2014
Pret Total:
259 € (43.17€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

LONDRA 5 nopti - 259 euro/pers.

Descrierea promotiei:
Prin aceasta promotie beneficiati de un city break la Londra, 5 nopti cazare cu mic dejun inclus la Hotel St. Giles 3* si bilet de avion dus-intors cu toate taxele incluse!

Tariful include:
- Biletul de avion cu toate taxele incluse
- 5 nopti cazare cu mic dejun inclus la Hotel Saint Giles Heathrow 3*
- Oricand in perioada 15.09.2013 - 20.03.2014

Tariful nu include:
- Transferul aeroport-hotel-aeroport
- Asigurare medicala de calatorie
- Alte cheltuieli personale.

Daca vrei, poti beneficia si de:
- Cazare in camera tripla (fara taxe suplimentare) sau single (supliment 149 euro)
- Bagaj de cala - 44 euro (dus-intors, maxim 32 kg)
- Plecare din Bacau, Cluj Napoca, Targu Mures sau Timisoara (supliment 49 euro/pers.)
- Asigurare medicala de calatorie (11 euro/pers.)
- Supliment Craciun - 139 euro/pers.
- Supliment Revelion - 199 euro/pers. (NU include masa festiva).

Orar de zbor Blue Air
Orar de vara (15.09.2013 - 26.10.2013) - plecari joi
Bucuresti (Otopeni) - Londra (Luton) - 08:30 - 09:50
Londra (Luton) - Bucuresti (Otopeni) - 10:35 - 15:45.

Orar de iarna (27.10.2013 - 15.03.2014) - plecari miercuri
Bucuresti (Otopeni) - Londra (Luton) - 07:00 - 08:25
Londra (Luton) - Bucuresti (Otopeni) - 09:10 - 14:25.

HOTEL SAINT GILES HEATHROW 3*
http://www.booking.com/hotel/gb/stgilesheathrow.ro.html

Acest modern hotel, ce oferă acces uşor la Aeroportul Heathrow şi la centrul Londrei, se află la 10 minute de Heathrow şi vizavi de Gara Feltham, de unde puteţi ajunge în centrul Londrei sau la Windsor după o călătorie de 25 de minute cu trenul. Autobuzele care operează curse regulate între Feltham şi Aeroportul Heathrow opresc în staţia aflată vizavi de hotel. Traseul 285: circulă 24 de ore pe zi la staţia de autobuz Heathrow Central, pentru terminalele 1, 2 şi 3. Toate camerele au ferestre izolate fonic şi includ aer condiţionat şi acces la internet Wi-Fi. St Giles Heathrow are, de asemenea, propriul restaurant şi bar şi oferă un centru de fitness pe care oaspeţii îl pot folosi gratuit.

Despre Londra:
Ce vezi in Londra?
Londra este un centru international al artelor, muzicii, muzeelor si multor altora. Londra gazduieste cinci orchestre simfonice, carnavaluri si parade celebre, cum ar fi Carnavalul din Notting Hill, paradele de Sfintul Patrick (17 martie) sau Sfintul Gheorghe (23 aprilie). In Londra sunt peste 30 de teatre, majoritatea concentrate in West End. Londra gazduieste nu mai putin de 240 de muzee. Cele mai cunoscute sunt British Museum (antichitati din toata lumea), Victoria and Albert Museum (arte decorative si aplicate), Imperial War Museum, precum si Muzeul de Istorie Naturala si Muzeul de Stiinta, ambele din Kensington, sau Muzeul Londrei. Londra este una din cele patru mari capitale ale modei, alaturi de Paris, Milano si New York. Super-magazine celebre ca Harrods, Selfridges sau Harvey Nichols, sunt prezente aici, alaturi de o multime de boutique-uri si magazine ale designerilor de top din intreaga lume.

Unde mananci in Londra?
Nu este un secret ca Londra nu mai este un oras in care mancarea buna reprezenta o raritate. Cu bucatari tineri si inventivi, pregatiti in marile restaurante din Franta sau Italia, Londra se poate mandri cu o bucatarie apreciata chiar si de cei mai exigenti turisti.

Cat costa o zi in Londra?
Cu exceptia catorva magazine de familie, in Londra se poate plati cu cardul de credit, iar cecurile de calatorie sunt acceptate doar la marile hoteluri si la banci. Moneda nationala este Lira. Bugetul pentru o zi in Londra incepe de la 50 de lire. Cateva preturi in Londra: o halba de bere 4 lire, un bilet la film 10 lire, o cafea 2.5 lire, intrarea la un club 15 lire.

Iti recomandam:
See London by night - 19 euro/pers.
O spectaculoasa plimbare de 1 ora si 25 de minute, cu un ghid care sa va arate punctele forte ale Londrei, noaptea, intr-un autobuz cu etaj si vedere panoramica. Autobuzul nostru cu etaj si vedere panoramica va v-a duce sa vedeti Londra by Night si nu in ultimul rand, minunatele lumini ale Turnului Londrei, Catedrala St Paul, Big Ben-ul, London Eye si multe altele!

Harry Potter's London Walking Tour - 25 euro/pers.
Descopera lumea magica a lui Harry Potter, in timp ce turul nostru de oras trece prin locatia unde au fost facute filmarile si veti descoperi magia din spatele filelor cartii. Daca sunteti fan Harry Potter, trebuie sa faceti acest tur!

Detalii suplimentare:
- Nu oferim reduceri pentru copii, indiferent de varsta acestora.
- Aveti nevoie de o carte de identitate valabila cel putin 6 luni de la data plecarii.
- Pentru rezervare trebuie sa ne transmiteti cartile de identitate scanate pentru fiecare turist, data de plecare aleasa, un numar de telefon de contact si voucherele achizitionate.
- Pentru plata in lei se calculeaza cursul BNR din ziua platii +2% coeficient de risc valutar. Daca achitati in euro, tariful de plata este cel afisat.
- Puteti achita la inscriere 50% din valoarea pachetului turistic solicitat si cu pana la 60 de zile inainte de plecare restul de 50%.
- Rezervarile pentru care s-au emis documente de calatorie (voucher de cazare si/sau bilete de avion) nu sunt anulabile sau refundabile, insa pot fi modificate datele de plecare sau persoanele participante cu pana la 60 de zile inainte de plecare.
- Achizitionarea voucherului implica faptul ca ati inteles si veti respecta conditiile de rezervare.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/noapte
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Flamingo Tours"

Total Oferte de Turism (14)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Flamingo Tours