Destinatii Europene

AUSTRIA IN PRAG DE SARBATOARE numai 150 euro

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Craciun
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
4 zile
Valabilitate Oferta:
01/12/2011 - 04/12/2011
Pret Total:
150 € (37.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping
  • concerte

Descriere Oferta Turistica:

AUSTRIA IN PRAG DE SARBATOARE

Targuri de Craciun: Viena, Salzburg, Linz
Plecare Joi 1 decembrie 2011-150 euro

O experienta de neuitat- AUSTRIA- in pragul Craciunului. Cunoaste VIENA in sclipiri de argint, intra in atmosfera romantica a orasului SALZBURG si eleganta baroca din LINZ in pragul sarbatorilor Craciunului. Peste tot targurile de Craciun creeaza o imagine desprinsa din povesti la care te invitam sa participi.

Ziua 1. ROMANIA - BUDAPESTA
Plecare dimineata din tara. Traversam nordul Ungariei. Ajungem la Budapesta, un oras ce abunda de obiective turistice si locuri frumoase care fac din capitala Ungariei o destinatie de vacanta ideala Tur panoramic cu autocarul prin orasul cunoscut sub numele de „Perla Dunarii” la obiectivele: Piata Eroilor, cu Monumentul Millenium, Bd Andrassy, Opera de Stat, Biserica Sf. Stefan, Parlamentul Ungariei, malurile Dunarii, Podul cu lanturi, Podul Elisabeta, apoi admiram Monumentul Gellert si vizitam Cetatea Buda cu Palatul Regal, Poarta Leilor, Biserica Matyas, bastionul Pescarilor. Pauza pentru a ne delecta cu superba panorama care se deschide asupra Budapestei. Vizitam apoi cel mai mare Aquarium-Reptilarium din Europa centrala si facem cumparaturi in complexul comercial Campona, Cazare la hotel 3* in zona Viena.

Ziua 2. VIENA…. IN SCLIPIRI DE ARGINT
Mic dejun. Ajungem in capitala ce a cunoscut splendoarea si fastul imperiului habsburgic, acum si mai stralucitoare, gatita in prag de Craciun. Incepem vizitele pe Ringul Vienez la obiectivele: Muzeul de Istoria Artelor si Muzeul de Stiinte Naturale, Piata Maria Tereza. De aici, suntem doar la cativa pasi de Curtea Imperiala Hofburg cu: Piata Eroilor, Curtea Noua, Curtea Veche, Apartamentele imperiale si Muzeul Sisi (optional, vizita in interior), Biserica slujbelor imperiale Augustinerkirche, Scoala Spaniola de echitatie si Muzeul Lipitanilor. Timp liber in piata de Craciun pentru a savura preparatele traditionale, a admira decoratiunile de sezon si a cumpara suveniruri pt cei dragi. Ne indreptam spre Salzburg , cazare la hotel 3*.

Ziua 3. SALZBURG- ROMANTISM SI POVESTE
Mic dejun. Intram in atmosfera romantica a orasului lui Mozart- SALZBURG. Piata de Craciun , veselia oamenilor, colindele si concertele ( care au loc peste tot in oras) la care va invitam sa participati va vor purta intr-o lume de basm. Vizitam in aceasta atmosfera de sarbatoare Orasul Vechi, Casa memoriala Mozart, Piata Primariei, Piata cu statuia lui W.A. Mozart, Domul din Salzburg, Biserica Universitatii. Dupa masa timp liber pentru piata de Craciun si pentru a participa la alegere la unul din concertele care au loc in bisericile sau teatrele orasului. Cazare Salzburg, hotel 2*, 3*.

Ziua 4. SALZBURG- LINZ- VIENA- CLUJ NAPOCA
Mic dejun. Plecam spre Linz , Capitala Culturala Europeana 2009 unde vom face un tur panoramic al orasului. Oprire aproape de centrul orasului unde se gaseste Piata de Craciun “Hauptplatz” , una dintre cele mai mari ca suprafata din Europa si pastreaza o atmosfera de epoca baroca. Atractiile principale includ Biserica St. Martin, Catedrala baroca (secolul al XVII-lea), cladirea Primariei si Catedrala neo-gotica (secolul al XIX-lea).Pauza de cumparaturi intr-un mall central din Linz. Dupa masa, plecare spre tara. Oprire optionala pentru pranz in Ungaria. Sosire in tara in cursul noptii, in functie de trafic si formalitatile vamale






TARIF : 150 EURO/ PERSOANA

01 DECEMBRIE 2011

Nota: Tariful este calculat pentru grup minim 40 persoane.

Tariful include:
• 3 nopti de cazare cu mic dejun
• Transport cu autocar modern BAIA MARE, SATU MARE, CLUJ NAPOCA, ZALAU
• Ghidaj turistic

Tariful nu include:
• asigurarea medicala
• Intrarile la obiectivele turistice
• orice alt serviciu care nu este mentionat in program
• transfer SIBIU,ALBA IULIA,TURDA-20 euro/persoana(minim 6 persoane)


Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
01-Dec-11 - 04-Dec-11150

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: EXPERT TRAVEL