Destinatii Europene

TARG DE CRACIUN IN VIENA numai 125 euro

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Craciun
Tip Oferta Turism:
Weekend
Durata:
3 zile
Valabilitate Oferta:
09/12/2011 - 18/12/2011
Pret Total:
125 € (41.67€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • excursii ecvestre
  • centre shopping
  • concerte

Descriere Oferta Turistica:


TARG DE CRACIUN IN VIENA
Plecari Vineri 9 decembrie /16 decembrie -125 euro/persoana
Intra in atmosfera de poveste a capitalei regale, imbracata in straie de sarbatoare. Sclipiri de argint, povesti cu printese si palate fastuoase te vor fermeca in acest oras mirific.

Ziua 1. ROMANIA - BUDAPESTA
Plecare dimineata din tara. Traversam nordul Ungariei. Ajungem la Budapesta. Tur panoramic cu autocarul prin orasul cunoscut sub numele de „Perla Dunarii” la obiectivele: Piata Eroilor, cu Monumentul Millenium, Bd Andrassy, Opera de Stat, Biserica Sf. Stefan, Parlamentul Ungariei, malurile Dunarii, Podul cu lanturi, Podul Elisabeta, apoi admiram Monumentul Gellert si vizitam Cetatea Buda cu Palatul Regal, Poarta Leilor, Biserica Matyas, bastionul Pescarilor. Pauza pentru a ne delecta cu superba panorama care se deschide asupra Budapestei. Vizitam apoi cel mai mare Aquarium-Reptilarium din Europa centrala si facem cumparaturi in complexul comercial Campona, Cazare la hotel 3* in zona Viena.

Ziua 2. VIENA- ORASUL VALSULUI….
Mic dejun. Suntem in Viena, capitala ce a cunoscut splendoarea si fastul imperiului habsburgic, acum mai stralucitoare ca niciodata, gatita aidoma unei printese in asteptarea Craciunului. Mii de luminite si brazi impodobiti vor acompania pasii nostrii in periplul vienez. Incepem vizitele pe Ringul Vienez la obiectivele: cladirea Observatorului Astronomic Urania, parcul orasului cu statuia renumitului Johann Strauss, Muzeul de Istoria Artelor si Muzeul de Stiinte Naturale, Piata Maria Tereza. De aici, suntem doar la cativa pasi de Curtea Imperiala Hofburg cu: Piata Eroilor, Curtea Noua, Curtea Veche, Apartamentele imperiale si Muzeul Sisi (optional, vizita in interior), Biserica slujbelor imperiale Augustinerkirche, Scoala Spaniola de echitatie si Muzeul Lipitanilor. Intratm apoi in atmosfera de sarbatoare a targului de Craciun care se desfasoara in piata din fata Primariei. Pauza de masa si timp liber pentru cumparaturi la SCS – centru comercial in Viena. Seara, reunirea grupului, cazare la hotel 3* in zona Viena.

Ziua 3. PE URMELE MARILOR IMPARATI
Mic dejun. Vizita la Schoenbrunn, celebrul castel baroc, resedinta de vara a kaiserilor si a sotiilor acestora, edificiu ce poarta amprenta Mariei Tereza, a Imparatului Franz Josef si a sotiei lui, celebra Sisi... Se viziteaza: interiorul palatului cu apartamentele imperiale, Sala tronului, Marea sala a balului, etc, apoi curtea interioara si cea exterioara, in care este organizat un alt Targ de Craciun specific al Vienei, Gradina Zoologica (Optional), minunata Gloriette, Fantana lui Neptun, etc. Ne luam bun ramas de la Viena magica si ne imbarcam pentru intoarcerea spre tara. Oprire optionala pentru pranz in Ungaria. Sosire in tara in cursul serii, in functie de trafic si formalitatile vamale

TARIF : 125 EURO/ PERSOANA
Nota: Tariful este calculat pentru grup minim 40 persoane.

Tariful include:
• 2 nopti de cazare cu mic dejun
• Transport cu autocar modern BAIA MARE, SATU MARE, CLUJ NAPOCA, ZALAU
• Ghidaj turistic
Tariful nu include:
• asigurarea medicala
• Intrarile la obiectivele turistice
• -transfer SIBIU,ALBA IULIA,TURDA-20 euro/persoana(minim 6 persoane)

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a persPret pers/circuit
09-Dec-11 - 11-Dec-11-125--125
16-Dec-11 - 18-Dec-11-125--125

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: EXPERT TRAVEL