Destinatii Europene

CULORILE CARNAVALULUI VENETIAN numai 150 euro

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Carnaval
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
3 zile
Valabilitate Oferta:
17/02/2012 - 19/02/2012
Pret Total:
150 € (50€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • excursii ecvestre
  • centre shopping
  • concerte

Descriere Oferta Turistica:

CULORILE CARNAVALULUI VENETIAN
Plecare Joi 17 Februarie 2012: 150 euro/persoana

Din cele mai vechi vremuri, Carnavalul venetian a fost o sarbatoare magica ce s-a raspandit asupra intregului oras. A incalcat toate regulile societatii si a dat posibilitatea oamenilor sa viseze. Carnavalul de la Venetia este cel mai mare si cel mai important festival venetian. Este un amestec foarte apreciat de traditie, distractie, istorie si buna-dispozitie intr-un oras unic cu adevarat, un festival care atrage an de an zeci de mii de turisti din toate colturile lumii. Carnavalul de la Venetia are o traditie foarte veche. Este festivalul care celebreaza trecerea de la iarna la primavara, o perioada in care totul pare realizabil si perfect posibil, inclusiv iluzia ca cei mai saraci oameni pot deveni cei mai puternici purtand pe fata masti.

Ziua 1. ROMANIA - ITALIA
Plecare dimineata foarte devreme din tara; strabatem partea de nord a Ungariei. La Budapesta se face tur panoramic cu autocarul la obiectivele: Piata Eroilor, B-dul Andrassy, Opera de stat, Biserica Matthyas, Parlamentul, Podul cu lanturi, Podul Elisabeta, Monumentul lui Gellert si Cetatea Buda, apoi ne indreptam spre Slovenia, pe malul Lacului Balaton. Cazare la hotel in zona Venecia. - Italia.
Ziua 2. LIDO DI JESOLO - VENETIA
Mic dejun. Ne continuam drumul spre Menstre de unde luam trenul si ne indreptam spre Piazzeta San Marco unde intram in atmosfera de basm a Carnavalului Venetian : costume de epoca, masti multicolore, dansuri traditionale venetiene si mult fast. Vizitam in Piata San Marco: Coloana Leului Inaripat si Coloana Sf. Teodor, Palazzo Ducale, Biblioteca Marciana si Campanilla. Patrundem in Piazza San Marco, cu vizita la obiectivele: Bazilica San Marco, Turnul cu ceas, Procuratiile Noi, Procuratiile Vechi, Muzeul Correr. Apoi o plimbare pe stradutele inguste, marginite de case pitoresti si intersectate de canale pe care plutesc minunatele gondole, ajungem la Ponte Rialto, cel mai mare si cel mai cunoscut pod ce traverseaza Canal Grande, artera de circulatie ce strabate Venetia pe cca 4 km lungime. Timp liber pentru a „gusta” atmosfera orasului, pentru plimbari, cumparaturi. Intalnire la ora si locul stabilite cu ghidul. Ne reintoarcem in Menstre de unde ne preia autocarul. Cazare la hotel in zona Venetia.
Ziua 3. VENETIA – VERONA - GRAZ – BAIA MARE
Mic dejun. Vizita in orasul vesnicilor indragostiti Romeo si Julieta...Verona, orasul Arenelor romane, al pietelor vechi si al stradutelor romantice, va asteapta. Plimbare in Piazza delle Erbe, la Balconul Julietei, Palatul administrativ si Arenele Romane. La Padova vizitam: Piata Prato della Vale, Biserica Sfintei Giustina, apoi Biserica Sfantului Anton, superb exemplu al stilului gotic timpuriu, in care se odihnesc moastele sfantului protector al copiilor si al familiei Timp liber pentru cumparaturi si masa intr-un centru commercial. Ne imbarcam pentru intoarcerea in Romania unde ajungem in cursul noptii.
Perioada: 17-19 februarie 2012

TARIF : 150 EURO/ PERSOANA

Nota: Tariful este calculat pentru grup minim 40 persoane.
Tariful include:
• 2 nopti de cazare cu mic dejun
• Transport cu autocar modern BAIA MARE, SATU MARE, CLUJ NAPOCA, ZALAU
• Ghidaj turistic
Tariful nu include:
• asigurarea medicala
• Intrarile la obiectivele turistice
• orice alt serviciu care nu este mentionat in program
• transfer SIBIU,ALBA IULIA,TURDA-20 euro/persoana(minim 6 persoane)

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
17-Feb-12 - 19-Feb-12150

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: EXPERT TRAVEL