Hotel Laguna Beach 4* – Albena

Dupa experienta placuta numita Slavey , am incercat anul asta Hotelul Laguna Beach din Albena. Pe acelasi principiu ce spune ca la 500 Eur / 7 nopti toata familia All Inclusive nu poti sa refuzi, am ales un Early Booking si am plecat la Bulgari iarasi. Vad ca acum tot se incearca discreditarea unor plaje de la ei scriindu-se cum ca ar fi radioactive insa cred ca la Albena nu e nicio problema.

Prima si cea mai mare surpriza a fost sa vad cat de verde e statiunea. Aproape incredibil pentru o zona pe malul marii, aici gasesti o groaza de verdeata, paduri dese si gradini foarte bine intretinute. Era atat de frumos incat seara puteai sa simti acea combinatie de aer de mare si de aer curat de munte , ceva aproape inimaginabil. In timpul zilei chiar daca tot sejurul au fost intre 33 si 35 de grade nu simteai mai mult de 28 – 29 deci excelent :).

Hotelul era de 4 stele in reclama insa cred ca e mai mult de 3 +. Nimic de comentat despre locatie, intre piscina si plaja fiind cativa metri , dar cateva lucruri de comentat mai ales cu privire la barul de la piscina , dezafectat.

[nggallery id=85]

Cea mai buna parte a fost ca aveau 2 porti de polo si am jucat cam 2 ore minim in fiecare zi si toata lumea era super fericita. Prima limba vorbita in hotel era romana asa ca daca la inceput intrebam pe cineva in engleza intai am schimbat ulterior pe romana.

O sa revin cu mai multe detalii.

3 thoughts on “Hotel Laguna Beach 4* – Albena

  1. Pingback: Hotel Laguna Beach 4* – Albena - Ziarul toateBlogurile.ro

  2. vlad

    Mersi de informatie. Pare foarte misto Bulgaria(in comparatie cu Romania). In cazul in care mai cauti oferte pentru bulgaria poti sa te uiti aici:agatatravel.ro. Sunt multe si calumea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>