Schimb de case pentru o vacanta gratis

Criza Economica nu putea sa nu lase urme in viata si buzunarele tuturor, chiar daca la unii mai mult iar la altii mai putin, astfel incat toata lumea cauta solutii sa atenueze efectele, reducand cheltuielile la maxim. Astfel, pe langa trocul imobiliar la care apeleaza din ce in ce mai multa lume in cautare de apartamente mai mari sau mai mici, o noua practica are din ce in ce mai multi adepti : schimbarea de locuinta pentru vacanta.

Sistemul este foarte simplu si este explicat mai in detaliu aici. In principiu te inscrii pe un site si treci detaliile casei pe care poti sa o oferi. E clar ca daca locuiesti la Suplacul de Barcau si oferi o excursie la exploatarea de sisturi bituminoase nu o sa ai acelasi succes ca acei de la Constanta in timpul verii de exemplu. Marele avantaj este ca daca iti faci o casa de vacanta la munte pe undeva sau chiar la mare, ai sanse mari sa stai in Germania 7 zile gratuit :)

Partea cea mai interesanta ar fi sa poti oferi si o varianta de viata pentru 7 zile :) Cum ar fi de exemplu sa fie o alta familie in locul tau pentru 7 zile ? Sa vina Hans de ex si sa se chinuie sa-si explice viata intr-o casa darapanata de rrom de prin Ferentari :) Sau vreun american sa stea 7 zile la bloc, la etajul 10 la vreun cutremur de ex …

Sau vorba cantecului … o iarna fara palton :)

3 thoughts on “Schimb de case pentru o vacanta gratis

  1. proages

    I was suggested this blog by way of my cousin. I’m not certain whether or not this post is written by way of him as nobody else recognize such distinctive approximately my difficulty. You are wonderful! Thanks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>