Primul hotel Armani se deschide in Burj Dubai

[imagebrowser id=10]

Armani Hotel Dubai marcheaza debutul celebrului designer in industria ospitalitatii, urmand sa fie deschis publicului incepand din luna martie 2010. Gazduit de impresionantul Burj Khalifa din Dubai, hotelul va fi inaugurat oficial pe 18 martie iar rezervarile online se vor putea face din aceasta luna pe site-ul www.armanihotels.com.

Hotelul este realizat printr-o colaborare intre Giorgio Armani si Emaar Properties, cel mai cunoscut dezvoltator din Golf si este primul dintr-o serie gandita de designerul italian. Dupa deschiderea din Dubai va avea loc si cea a noului hotel Armani din Milano, grupul avand in plan sa deschida cel putin alte 10 hoteluri in urmatorii ani in destinatii ca: Marrakech – Maroc, Marassi – Egipt, New York, Shanghai sau Londra.

Hotelul ocupa o suprafata de 40.000 de m2 si cuprinde 160 de apartamente si camere de oaspeti, 144 de camere, un Armani Spa, un club privat, cinci restaurante si un club de noapte. Totul va purta amprenta celebrului designer: intregul hotel, atat camerele cat si spatiile publice vor fi mobilate cu piese din colectia Armani Casa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>