Air New Zeeland ofera primele paturi la clasa economica din lume

Masura va intra in vigoare de la sfarsitul acestui an. Singura problema (minora de altfel) e ca va trebui sa impartiti patul cu vecinul :) , asta in cazul in care calatoriti singur. Pentru familii sau cupluri nu e nicio problema.

“Skycouch” combina un rand de 3 scaune, pe ambele parti ale avionului ce pot fi transformate intr-un pat in care pot incapea 2 oameni (insa trebuie neaparat  sa stati intinsi pe o parte :) ).  Ca sa puteti obtine acest confort trebuie doar sa platiti ceva bani in plus si sa achizionati si cel de-al treilea scaun la jumatate de pret, pentru a va putea astfel pregati terenul de dormit. Acesta este dotat cu o saltea subtire si perne de masura potrivita cu spatiul existent. Un singur amanunt ar mai fi de mentionat: lungimea patului e de 1.75 metri. Daca sunteti mai inalti de-atat, va trebui sa va inghesuiti pentru a nu va atarna picioarele pe culoar :) .

Skycouch a fost conceput si dezvoltat de catre designerii si inginerii companiei aeriene Air New Zeeland si reprezinta prima imbunatatire semnificativa a confortului pasagerilor de la clasa economica din ultimii 20 de ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>