Reduceri la vacante in 2010

Vesti bune pentru noi. Pe 30 ianuarie ANAT lanseaza programul “Vacanta in tara mea”. Acesta va cuprinde toate ofertele cunoscute deja si apreciate de turisti: “Litoralul pentru toti”, “Vacanta la tara”, “Decada balneara”, “O saptamana la munte” si “Vacante la pret redus” (program de tipul platesti 5 nopti, stai 7). Prin aceste oferte asociatiile din turism doresc sprijinirea turismului autohton si incurajarea populatiei in a-si petrece vacanta intr-un numar cat mai mare in tara. Premiera  este aceea ca din acest an programele asociatiilor din turism sunt corelate intr-o singura structura.

Programul Early Booking 2010 sau “Inscrieri timpurii” (cum doriti sa-i spuneti :) ) va incepe si el pe data de 1 februarie. Se pare ca si acesta a avut un real succes printre turistii romani, mai putin obisnuiti cu acest tip de rezervari. Astfel, daca va achizitionati vacanta in aceasta perioada, puteti obtine reduceri de pana la 40%.

Presedintele ANAT ne avertizeaza si in privinta ofertelor last – minute. Daca anul trecut asemenea oferte se gaseau peste tot la preturi foarte avantajoase, in acest an lucrurile se vor schimba radical. Si asta pentru ca majoritatea tarilor civilizate :) au inceput sa iasa din criza iar situatia este in continuare spre ameliorare. Astfel turistii straini vor incepe din nou sa calatoreasca in 2010, facand mai greu pentru un roman sa prinda o oferta last – minute.

Concluzia e ca vom avea suficiente oferte avantajoase pentru Romania din care puteti alege sau, daca preferati strainatatea, profitati de un early booking si nu asteptati ofertele last – minute. Cam astea sunt sfaturile si propunerile ANAT pentru vacantele din 2010.

One thought on “Reduceri la vacante in 2010

  1. Marius

         Pachetele Early Booking sunt un real succes pentru agentii si un avantaj clar pentru turistii romani. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>