Hotelul ce ofera oaspetilor o viata de hamster

Un hotel frantuzesc din orasul Nantes da posibilitatea celor care se cazeaza acolo sa traiasca pentru o zi viata de rozator. Pentru 99 de euro pe noapte, vizitatorii pot manca graunte, alerga intr-o roata gigant si dormi in fan intr-un apartament numit sugestiv Vila Hamster :) .

Initiatorii acestui proiect conduc o companie ce inchiriaza locuri neobisnuite pentru cei dornici de aventuri. Ambii sunt arhitecti si au creat intr-o cladire din secolul XVIII o camera care seamana cu interiorul unei custi de hamster, explicand aceasta prin pasiunea multora dintre copii pentru aceste animale. Conform proprietarilor, ideea are succes tocmai din motivul ca majoritatea adultilor de astazi fie au avut un asemenea animal cand erau mici, fie si-au dorit foarte mult unul.

Ideea neobisnuita a fost puternic mediatizata si e deja o certitudine ca pretul va creste in curand, mai ales ca proprietarii vor sa introduca in camera si un televizor gigant si internet wireless, pentru a satisface nevoile “hamsterilor” moderni :) .

httpv://www.youtube.com/watch?v=N3S-yvdtKY4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>