Cel mai frumos oras in care am fost

Am citit  siderat astazi ca s-a facut un top cu cele mai bune oraşe din România în care să locuieşti . Trecand peste faptul ca au pus Iasi-ul pe locul 5 si la egalitate cu Brasovul si Sibiul ( desi sincer nu inteleg motivele ) prima intrebare ce mi-a venit in minte a fost : de ce sa locuiesti in Romania ? In afara faptului ca aici ai familia care nu e asa de mobila ca noi astia mai tineri deci nu poti sa-i cari dupa tine , la fel si prietenii care si ei au familii la randul lor, ar mai fi handicapul limbii dar hai ca si peste ala treci dupa cateva luni de cursuri.

Deci ? De ce sa te duci sa stai la Oprescu, la Gigi Nechita , la Johannis ( care pleaca sa stea la Oprescu si el acusi ) sau la Mazare ? De ce vrei sa te chinui si sa iti neglijezi viitorul tau si al copiilor tai ?

Asa ca m-am gandit sa fac un top al oraselor in care am fost si in care mi-ar placea sa locuiesc.

Pe primul loc as pune Madrid , paote putin subiectiv , dar cu siguranta un oras senzational , cum e si toata Spania in General. Ca sa urmez criteriile studiului ai si ce sa vizitezi, ai unde sa mergi seara si transportul este foarte bine organizat.

Madrid

Imediat dupa asta vine Viena, un oras senzational, cu cel mai mare nivel de trai din Lume , cu cladiri absolut superbe si cu oameni linistiti.

Viena

Pe locul 3 ar veni Praga unde te simti cu adevarat ca acasa. Un oras primitor, cu mancare buna, bere mai ieftina decat apa, oameni veseli la tot pasul si peisaje de vis.
Praga

Voua unde v-ar placea sa locuiti ?

2 thoughts on “Cel mai frumos oras in care am fost

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>