Pilot beat arestat pe aeroportul Heathrow

united

Pilotul in cauza trebuia sa efectueze un zbor al United Airlines de la Londra la Chicago, cu un avion ce avea la bord 135 de persoane. Se pare ca acesta a trezit suspiciuni atunci cand a aparut pe aeroportul londonez cu cateva ore inaintea zborului. Din acest motiv, unul dintre mebrii echipajului a raportat situatia autoritatilor care au decis sa-i testeze alcoolemia.

Surpriza a fost mare cand s-a constatat ca pilotul a picat testul cu fiola si astfel i s-a interzis sa piloteze avionul. Mai mult, el a fost arestat si eliberat pe cautiune a 2-a zi, o ancheta aflandu-se in desfasurare. Zborul a fost anulat iar cei 124 de pasageri si 11 membri ai echipajului au fost redirectionati spre alte aeronave, fara a li se spune pe moment care a fost cauza anularii zborului.

Se pare ca pilotul era pe punctul de a decola cand autoritatile au intervenit si l-au testat, departe de ochii pasagerilor, pentru a nu crea o isterie generala. Unii dintre colegii pilotului au incercat sa justifice comportamentul acestuia sugerand faptul ca limita alcoolemiei e mult prea mica la piloti (mai mica decat la soferi, lucru perfect normal :) ) putand-o depasi fara sa-ti dai seama. Acesta este al doilea incident de acest fel din ultimele 6 luni de pe aeroportul Heathrow, lucru ingrijorator pentru autoritatile britanice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>