Pasagerii Ryanair platesc mai putin daca accepta statul in picioare

ryanair

Companiile aeriene se resimt tot mai mult in aceasta perioada de criza, motiv pentru care apar cu tot mai multe idei nastrusnice axate pe reducerea cu orice pret a costurilor.

Va spuneam mai demult de tot felul de taxe inventate de Ryanair care au starnit adevarate polemici si indignare in randul oamenilor: taxa de toaleta sau taxa pentru supraponderali. :) Purtatorul de cuvant al Ryanair a anuntat zilele trecute o masura revolutionara pentru a reduce costurile si a iesi pe plus: statul in picioare in avion in timpul zborului. :) Imaginati-va ca sunteti intr-un autobuz. :P E cam acelasi lucru. Mai ales ca masura s-ar aplica doar in cazul zborurilor scurte, cu o durata de pana la o ora si jumatate.

Prin aceasta masura Ryanair estimeaza ca va transporta cu 30% mai multi pasageri, taind aproximativ 20 % din costuri. Pasagerii care ar accepta sa calatoreasca in picioare, ar plati mult mai putin pentru o cursa, masura fiind astfel in avantajul ambelor parti.

Compania low-cost a purtat deja discutii cu constructorul de avioane Boeing pentru a crea aeronave cu spatii pentru stat in picioare :) . Nu va speriati, responsabilii s-au gandit si la masurile de siguranta si se pare ca acestea vor fi respectate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>