Elena vrea gratis (pomana)

elena_udrea

Intr-un gest mai degraba pueril decat realist, Ministrul Turismului a facut ieri un apel la trusturile de presa, sau mai degraba (asa cum considera dna Udrea), un apel la patriotismul si constiinta sefilor din radio, TV si publicitate, pentru a promova gratuit turismul romanesc. :)

Mai exact se doreste sprijinirea gratuita si benevola a campaniei “Turist in Romania” iar banii astfel economisiti sa fie folositi pentru investitii in infrastructura turistica. Printre destinatiile ce ar urma sa fie promovate prin clipuri video, audio si machete se numara litoralul, delta, muntele dar si activitati ca turismul cultural si religios, agroturism si ecoturism.

Ministrul Turismului va face si un apel scris saptamana aceasta la trusturile de presa (pt ca se pare ca nimeni nu s-a inghesuit sa-i raspunda). Daca nimeni nu vrea, Ministerul se va sacrifica pana la urma si va cheltui banii pentru campania de promovare.

Sincer, mai ales in astfel de momente dificile, sunt sigura ca nimeni nu va face acte de caritate, asa ca apelul Elenei Udrea pare lipsit de sens si de succes. Vom vedea zilele urmatoare care va fi deznodamantul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>